Bitdefender

Cloud Security for MSP


  • Vergroot uw marges door de eindpuntbeveiliging voor alle klanten centraal te beheren vanuit een krachtige maar eenvoudige beheerconsole in de cloud.
  • Bespaar tijd met handige maandelijkse licenties plus centrale facturering en ticketing.
  • Verbeter de beveiliging en de prestaties door een beveiligingsoplossing te implementeren die keer op keer als beste wordt beoordeeld in onafhankelijke tests.

Nieuw: eindpunt- en Microsoft Exchange-beveiliging, antispam en beveiliging voor AWS-instanties beheren vanaf dezelfde console.

Belangrijkste functies

Hogere terugkerende inkomsten en lagere kosten

Als Bitdefender MSP-partner kunt u de klantentrouw verhogen en een meerwaarde leveren door de beveiliging voor uw klanten te beheren. Door e-mailbeveiliging en antispam samen met de beveiliging van fysieke en virtuele eindpunten voor alle klanten te beheren vanuit dezelfde console, bespaart u veel tijd en geld.

Beste bescherming en beste prestaties

Bitdefender vond 99% van de "zero-day" dreigingen in de heuristische tests van AV-Comparatives 2015 en versloeg daarmee alle andere leveranciers. In de bedrijfstests van AV-TEST komt Bitdefender steeds op de eerste plaats voor bescherming, prestaties en bruikbaarheid. Bovendien heeft Bitdefender de AV-TEST Best Performace 2014 Award gewonnen.

Gestroomlijnde processen dankzij ongeëvenaarde integratie

Bitdefender integreert met Amazon Web Services en toonaangevende RMM- en PSA-platformen zoals Kaseya en ConnectWise, zodat de beheer- en operationele kosten dalen.

Voorbeelden van implementaties

Ondernemingen van elke omvang kiezen voor de eindpuntbeveiliging van Bitdefender om de productiviteit en de data van hun medewerkers te beschermen.Bitdefender

Security for MSPs

Met Cloud Security for MSP's kan de beveiliging van klanten nu gemakkelijker op afstand worden beheerd om kosten te verlagen en regelmatig terugkerende inkomsten te genereren. Klik op de onderstaande knop om deze oplossing uit te proberen.