Essentiële cyberbeveiliging voor scholen

gegevensbescherming voor het onderwijs

Vertrouw op doorlopende bescherming tegen dreigingen

Kies voor een proactieve aanpak van hiaten in de beveiliging en stop 99% van alle aanvallen met meer dan 30 verdedigingslinies uit de modernste beschermings- en detectietechnologieën. Bitdefender maakt gebruik van hypermoderne technologieën zoals geavanceerde gedragsanalyse, anti-exploit technieken, een Sandbox Analyzer voor verdachte bestanden en HyperDetect voor kalibreerbare machine learning om de IT-systemen van uw organisatie te beveiligen zonder extra belasting van IT.

onderwijsbeveiliging

Geen prestatieproblemen of systeemuitval meer

Scholen en universiteiten profiteren van de krachtige bescherming van Bitdefender, zonder dat de prestaties of de beschikbaarheid van systemen worden aangetast. Updates van Bitdefender producten worden automatisch en naadloos gedistribueerd naar de gebruikers. Door het aanvalsoppervlak en het risico van inbreuken te verkleinen, stelt Bitdefender het IT-management in staat zich te concentreren op hun operationele kerntaken.

end-to-end cyberbeveiligingssoftware

Blijf op de hoogte zonder hoge werkdruk voor IT

Help uw IT-personeel om verdachte activiteiten buiten de deur te houden en efficiënt forensisch onderzoek te doen met doorlopende, automatische risicoanalyses en gestroomlijnde beveiligingsworkflows. Implementeer patchbeheer, encryptie en geïntegreerde hardening vanaf één centrale console. De provisioning van werkstations kost nog maar enkele minuten in plaats van uren, zonder dat u extra personeel nodig hebt. Versterk uw beveiliging tegen ransomware, phishing, BEC (Business Email Compromise) en andere ontwrichtende aanvallen.

Geavanceerde cyberbeveiliging voor scholen

  • Overbelaste IT
  • Onvolledige dekking
  • Budgetbeperkingen
IT-beveiliging overbelasting

Stroomlijn de workflows en optimaliseer de bescherming

Vanwege het tekort aan cyberbeveiligers en de stortvloed van ransomware-aanvallen is het van essentieel belang dat u beschikt over doeltreffende oplossingen voor preventie en bescherming. Bitdefender biedt alle oplossingen in één enkel systeem, om te voorkomen dat u een hele reeks losse tools moet beheren. Bitdefender vermindert het aantal verzoeken om support of probleemoplossing, automatiseert het beveiligingsbeheer en de risicoanalyse en maakt forensisch onderzoek efficiënter.

geïntegreerde cyberbeveiligingsoplossingen

Verklein het aanvalsoppervlak en dicht de gaten in de beveiliging

Onvoldoende hardening, trage updates en onvolledige detectie brengen de IT-infrastructuur van onderwijsinstellingen in gevaar. Om deze gaten in de cyberbeveiliging te dichten en proactief te gaan werken, hebt u behoefte aan een geïntegreerde oplossing die alle eindpunten en systemen bestrijkt. Implementeer diepgaande bescherming met hoogwaardige input uit honderden miljoenen sensoren over de hele wereld. In een tijd dat er elke minuut meer dan 400 dreigingen worden ontdekt, blokkeert Bitdefender nieuwe cyberaanvallen en uitbraken.

kosteneffectieve beveiligingssoftware

Complete, kosteneffectieve bescherming

Maak optimaal gebruik van uw IT-budget met een beveiligingsoplossing die bestand is tegen de exponentiële toename van het aantal eindpunten en het raffinement van moderne aanvallen. Met oplossingen die een breed aanvalsoppervlak bestrijken, van endpoints en cloudwerklasten tot en met e-mail en patchbeheer, is Bitdefender een kosteneffectief systeem voor robuuste, gemakkelijk schaalbare bescherming. Beveilig al uw endpoints met versterkte automatisering en implementeer cyberbeveiliging die voldoet aan de eisen van onderwijsinstellingen.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Hogeschool - testimonial

"Alles is nu gemakkelijker te beheren en wordt beter beschermd. We houden malware buiten de deur, zonder problemen met downtime of prestatieverlies. Het was een heel succesvol project voor onze hogeschool."

Johan Vorsterman van Oijen, Technisch projectleider

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
Universiteit van Urbino - testimonial

"Binnen vier weken na de installatie van Bitdefender was het aantal supportcalls naar de IT-afdeling in verband met beveiligingsproblemen met 35% gedaald. En het aantal gegevensinbreuken was 25% lager."

Mauro Raimondi, Chief Information Officer

Universiteit van Urbino
Socorro Independent School District - testimonial

"Vroeger hadden we elke dag zo'n twee uur werk aan de cyberbeveiliging. Tegenwoordig is het meer iets van 10 minuten. De uitgespaarde tijd kunnen we nu besteden aan andere projecten, in de wetenschap dat onze omgeving veilig is." 

David Akers, Coordinator Technical Services

Socorro Independent School District

Bronnen

 Oplossingsoverzicht: Bestandsloze aanvallen stoppen vóór de uitvoeringsfase
Overzichten oplossingenen

Blokkeer Bestandsloze aanvallen nog voor de uitvoering

Meer lezen
Meer lezen Overzichten oplossingenen

Mitigatie van ransomware

Meer lezen
Meer lezen report, gated

The Emerging Era of Configuration Risk Analysis

Meer lezen
Meer lezen blogpost

Mitre 2021

Meer lezen