Alles-in-één beveiliging zonder complicaties

Next-gen cyberbeveiligingsplatform voor het MKB

GravityZone Business Security is een efficiënt, lichtgewicht cyberbeveiligingspakket voor alle kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen gebruiksgemak, prestaties en kosten.

GravityZone Business Security is veel méér dan een zakelijke antivirusoplossing. Dit is waarom:

1. GravityZone Business Security biedt complete bescherming tegen alle soorten malware: ransomware, phishing, zero-day aanvallen, virussen, spyware enzovoort.

2. De oplossing maakt gebruik van meerdere technologieën voor machine learning, gedragsanalyse en continue procesmonitoring om op de hoogte te blijven van de allernieuwste dreigingen.

3. Alles is beschikbaar binnen één gebruiksvriendelijk platform voor al uw apparaten: desktops en laptops, fysieke en virtuele servers. Hierbij kunt u kiezen tussen een beheerconsole in de cloud of on-premise.

Meer info
De beste bescherming met de beste prestaties.

De beste bescherming met de beste prestaties.

Steevast als beste getest in onafhankelijke beveiligingstests, dus betrouwbare beveiliging voor organisaties van elke omvang.

Efficiënt beheer

Efficiënt beheer

Alle beveiligingsactiviteiten worden beheerd met één console en één agent.

Volledige controle

Volledig operationeel beheer

Gedetailleerd beveiligingsbeleid staat garant voor maximale bescherming met minimale inspanning.

Functies en voordelen

Patroon
Gelaagde eindpuntbeveiliging

Bescherm desktops, laptops en servers met gelaagde beveiliging voor effectieve malwaredetectie en zo min mogelijk foutpositieven. Er wordt een uitgebreide technologie-stack ingezet om uw bedrijf volledig te beveiligen tegen alle soorten bedreigingen. 

GravityZone Business Security is gebaseerd op een gelaagd next-gen platform voor endpoint protection met onovertroffen preventie-, detectie- en blokkeercapaciteit op basis van bewezen machine learning-technieken, gedragsanalyse en continue monitoring van actieve processen.

De machine learning-modellen van Bitdefender werken met statische en dynamische karakteristieken en worden doorlopend verder getraind aan de hand van miljarden veilige en onveilige bestanden, die zijn verzameld bij honderden miljoenen endpoints over de hele wereld.

Zodra een dreiging wordt gedetecteerd, wordt deze onmiddellijk door GravityZone Business Security geneutraliseerd door middel van procesbeëindiging, quarantaine, verwijdering en het terugdraaien van ongewenste veranderingen.

Patroon
Oplossing voor preventie en mitigatie van ransomware

Ransomware is een grote zorg voor organisaties over de hele wereld. De beste bescherming tegen moderne ransomware-aanvallen is het implementeren van een defense-in-depth architectuur. Begin met het verkleinen van het aanvalsoppervlak en koppel dit aan geautomatiseerde preventieve controles om de meeste beveiligingsincidenten buiten de deur te houden.

GravityZone Business Security biedt een innovatieve mitigatiefunctie voor ransomware die uw lokale en netwerkbestanden automatisch herstelt met behulp van fraudebestendige backups.

Het systeem is gebaseerd op een reeks hoogwaardige preventieve beveiligingscontroles, die een brede dekking bieden en verschillende technieken toepassen om kwade opzet te herkennen. GravityZone Business Security detecteert nieuwe ransomwarepatronen in de runtime-modus, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw systemen over de meest geavanceerde bescherming beschikken.

Patroon
Centrale console voor eenvoudig beheer van cyberbeveiliging

Bitdefender GravityZone Business Security werkt met één geïntegreerde beheerconsole, het GravityZone Control Center, dat één centrale weergave biedt voor alle componenten van het beveiligingsbeheer.

Beveiligingsgebeurtenissen kunnen gemakkelijk automatisch worden gemonitord en beheerd, zodat u geen speciale servers, uitgebreid onderhoud of extra IT-personeel nodig hebt.

Patroon
Webgebaseerde beveiliging: geen extra hardwareresources vereist

U kunt veel tijd besparen door via een eenvoudige procedure op afstand beveiliging te installeren op alle onbeschermde computers.

GravityZone Business Security kan on-premise worden geïnstalleerd of door Bitdefender in de cloud worden gehost.

Patroon
Efficiënt risicobeheer voor eindpunten

Doeltreffende identificatie, beoordeling en mitigatie van zwakke punten in endpoints is van cruciaal belang voor de implementatie van een gedegen beveiligingsprogramma en de beheersing van organisatorische risico's.

De Endpoint Risk Management-infrastructuur van GravityZone Business Security verkleint de risicoblootstelling en verhardt het oppervlak van de endpoints door riskante misconfiguraties in besturingssystemen en andere software in kaart te brengen en te prioriteren. 

Patroon
Netwerkbeveiliging

Profiteer met Network Attack Defense van een nieuwe beveiligingslaag tegen aanvallen op kwetsbaarheden in het netwerk.

Verbreed de bescherming met netwerkbeveiliging die dreigingen zoals brute force-aanvallen, wachtwoorddiefstal, netwerk-exploits en zijwaartse binnendringing al blokkeert vóórdat ze uitgevoerd kunnen worden. 

Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Bitdefender uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Het onafhankelijke rapport evalueerde topaanbieders en hoe ze het doen, en bevestigde naar onze mening Bitdefender als wereldleider in cyberbeveiliging. Het rapport merkt op dat Bitdefender “zich onderscheidt door zijn agressieve, op preventie gerichte mentaliteit”.

Technologieën van GravityZone Business Security

Een adaptief-gelaagde architectuur die eindpuntcontrole, preventie, detectie, herstel en zichtbaarheid omvat.

Gravityzone Business Security: gelaagde architectuur voor beveiligingstechnologie

De antiransomware-technologieën van GravityZone Business Security

Cybersecurity is een kat-en-muisspel waarbij beide partijen voortdurend nieuwe tools en technieken uitvinden en verbeteren. Om aanvallers een stap vóór te blijven moet u betrouwbare, geautomatiseerde preventieve controles implementeren die de meeste beveiligingsincidenten kunnen detecteren en blokkeren. 

patroon_rooster

Preventieve beveiliging

Ransomware Mitigation is een functie die is bedoeld om de impact van een actieve ransomware-aanval te beperken. Het systeem identificeert pogingen van nieuwe ransomware om bestanden te versleutelen, en maakt automatisch een backup van de doelbestanden. Deze backup wordt hersteld nadat de malware is geblokkeerd. Bitdefender blokkeert de processen die betrokken zijn bij de aanval, start het herstelproces en brengt de IT-beheerders op de hoogte.

Blokkades en preventie

Er worden meerdere adaptieve verdedigingsmechanismen in stelling gebracht tegen ransomware:

- Machine Learning Anti-Malware detecteert nieuwe patronen tijdens runtime

- Advanced Anti-Exploit identificeert en beëindigt schadelijke processen automatisch

- Network Attack Defense blokkeert ransomware-exploits die binnenkomen via netwerkingangen.

Real-time monitoring

De verschillende risicobeperkende technologieën van GravityZone zorgen ervoor dat kwetsbaarheden en misconfiguraties in systemen en applicaties er niet toe leiden dat organisaties vatbaar worden voor ransomware-aanvallen.

De unieke Human Risk Analytics-module blokkeert ransomware-aanvallen die misbruik maken van riskant gebruikersgedrag.

Risicobeheersing

De verschillende risicobeperkende technologieën van GravityZone zorgen ervoor dat kwetsbaarheden en misconfiguraties in systemen en applicaties er niet toe leiden dat organisaties vatbaar worden voor ransomware-aanvallen.De unieke Human Risk Analytics-module blokkeert ransomware-aanvallen die misbruik maken van riskant gebruikersgedrag.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
GravityZone Business Security - Recensie van Trinity University

Dankzij GravityZone zijn de eindpuntprestaties met 100% toegenomen terwijl het aantal meldingen van beveiligingsproblemen met een factor 10 is gedaald. De gebruikerstevredenheid is nog nooit zo hoog geweest, en dat is grotendeels te danken aan Bitdefender.

Joe Hatch

Systems Administrator, Trinity University
GravityZone Business Security - Recensie van Advance Cabling

Het mooie van Bitdefender is dat het nauwelijks computerbronnen verbruikt en dat de gebruikers in onze testgroepen het een zeer gebruiksvriendelijke oplossing vinden. We zijn heel blij met de uitgebreide functieset en de flexibiliteit bij het instellen van beleidsregels. Ook het opsporingspercentage van infecties was fantastisch.

Christopher Shelton

IT director, Advanced Cabling

Voor wie is GravityZone Business Security het meest geschikt?

Business Security is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar eenvoudig te beheren en betaalbare eindpuntbeveiliging. Deze oplossing is ontworpen om kleine en middelgrote organisaties bescherming te bieden voor al hun bestandsservers, desktops, laptops en fysieke of virtuele machines.

Kan ik eerst proberen voor ik koop?

Met slechts enkele klikken kunt u een GRATIS proefperiode van GravityZone Business Security starten.Om de service te blijven gebruiken, neemt u een betaald abonnement voordat de proefperiode is afgelopen.

Wat is het licentiemodel?

GravityZone Business Security kan zowel online als via een van onze vertrouwde partners worden aangeschaft. Bij behoefte kunt u altijd extra licenties toevoegen. Als u wilt opschalen om meer endpoints te beschermen, kunt u contact opnemen met een van onze officiële partners. Vind uw dichtstbijzijnde partner met onze partnerzoeker.

Hoe kan ik mijn Business Security-licentie verlengen?

U kunt de licentie naar keuze online of via een van onze partners verlengen.
Voor meer informatie klik hier .

Welke besturingssystemen en apparaten (eindpunten) zijn compatibel met Business Security?

GravityZone Business Security beschermt desktops en servers, zowel fysieke als virtuele. Zie de specifieke systeemvereisten hieronder.

Hoe kan ik hulp krijgen bij de installatie?

De GravityZone Small Business Security-oplossing configureren en installeren, is heel eenvoudig. Er is geen diepgaande kennis van IT-beveiliging vereist. Download onze snelstartgids voor gedetailleerde instructies voor zowel cloud- als on-premises installaties.

Zijn er bijkomende functies die ik aan GravityZone Advanced Business Security kan toevoegen?


Versterk uw Bitdefender endpointbeveiligingsoplossingen en geniet van meer bescherming door een of alle van de volgende geavanceerde beveiligingsoplossingen toe te voegen:

- Email Security beschermt uw zakelijke e-mailgebruikers tegen alle belangrijke e-maildreigingen bij een groot aantal e-mailproviders (Office365, Gmail, Exchange en meer).  
Patch Management zorgt dat uw Windows-besturingssysteem en -applicaties altijd up-to-date en veilig blijven. 
Full Disk Encryption om gegevens op uw endpoints te beschermen.

Ondersteunde besturingssystemen

Windows 10 November 2021 Update (21H2) Windows 10 May 2021 Update (21H1) Windows 10 October 2020 Update (20H2), Windows 10 May 2020 Update (20H1), Windows 10 November 2019 Update (19H2), Windows 10 May 2019 Update (19H1), Windows 10 October 2018 Update (Redstone 5), Windows 10 April 2018 Update (Redstone 4), Windows 10 Fall Creators Update (Redstone 3), Windows 10 Creators Update (Redstone 2), Windows 10 Anniversary Update (Redstone 1), Windows 10 November Update (Threshold 2), Windows 10 (RTM, version 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Ubuntu 14.04 LTS of hoger, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 of hoger, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 of hoger, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 of hoger, Debian 8.0 of hoger, Oracle Linux 6.3 of hoger, Amazon Linux AMI 2016.09 of hoger

macOS Monterey (12.x) macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2022 Windows Server 2019 Core Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

 

Raadpleeg de volledige lijst van vereisten en vereisten op onze specifieke ondersteuningspagina voor bedrijven.

Hardwarevereisten

Minimum: 2,4 GHz single-core CPU Aanbevolen: Intel Xeon multi-core CPU (1,86 GHz of sneller)
Geheugen: Minimaal vrij geheugen: 512 MB Aanbevolen vrij geheugen: 1 GB Ruimte op de harde schijf: 1,5 GB vrije ruimte

GravityZone Control Center (on-premise console)

GravityZone Control Center wordt geleverd als een virtuele appliance en is leverbaar in de volgende versies:
OVA (compatibel met VMware vSphere, View)
XVA (compatibel met Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibel met Microsoft Hyper-V)
Ondersteuning voor andere standaarden en virtualisatieplatforms is op aanvraag beschikbaar.

Hoogste rangschikking door Gartner Peer Insights
Rapport

The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Informatieblad voor GravityZone Business Security

Meer lezen
Meer lezen Whitepaper

Ransomware Technisch Witboek

Meer lezen