Cyberbeveiliging voor de bankensector

cyberbeveiliging voor banken

Verbeter de veiligheid en de prestaties

Verhoog uw veerkracht zonder de prestaties aan te tasten en krijg weer ruimte om verder te groeien. Met meer dan 30 lagen geavanceerde bescherming, waaronder cloud- en virtualisatiebeveiliging, volledige schijfversleuteling, Sandbox Analyzer en HyperDetect, verhindert Bitdefender automatisch 99% van de aanvallen met minimaal gebruik van rekenkracht. Bovendien werkt Bitdefender ongemerkt op de achtergrond, zodat uw teams productief blijven tijdens implementatie, systeemscans en updates.

versterkte cyberbeveiliging voor apparatuur en data van banken

Vereenvoudig de compliance met volledige zichtbaarheid

Blijf moeiteloos bij met de steeds veranderende regelgeving voor de financiële sector. Bescherm uw snelgroeiende gevirtualiseerde omgeving met een krachtige beveiligingsconfiguratie voor al uw systemen, die heel gemakkelijk rapporten genereert ten behoeve van audits. Bitdefender beschermt financiële data in de hele infrastructuur en op alle eindpunten en detecteert geavanceerde aanvallen en zero-day dreigingen met onovertroffen doeltreffendheid.

 

beveiliging van financiële gegevens

Verlicht de IT-werkdruk met flexibele oplossingen

Verminder de belasting van uw IT-team, zodat ze zich kunnen concentreren op strategische initiatieven. Dankzij snelle en eenvoudige implementatie, inclusief automatische verwijdering van verouderde beveiligingsmechanismen en naadloze integratie met Active Directory, kunt u de beveiliging verhogen zonder de overhead. Implementeer bestandsversleuteling binnen enkele minuten en voeg extra hardening toe vanuit een centrale console. De voordelen nemen toe naarmate u verder opschaalt, maar het beheer blijft even eenvoudig.

Geavanceerde cyberbeveiliging voor financiële instellingen

  • Lacunes in de zichtbaarheid
  • Kosten en complexiteit
  • Nieuwe soorten dreigingen
Visualisering van de kill chain

Verbreed het perspectief en optimaliseer de analyse

Visualiseer de aanvalsketen om sneller te kunnen onderzoeken, rapporteren en remediëren. Met Bitdefender kunt u zien wat er vóór en na een incident is gebeurd, zodat u de oorzaak kunt achterhalen en preventieve maatregelen kunt versterken. Bovendien worden risicovolle gebruikers en apparaten in kaart gebracht, zodat u gerichter kunt trainen en remediëren.      

kosteneffectieve beveiligingsoplossingen voor financiële dienstverleners

Centraliseer en stroomlijn de cyberbeveiliging

Wanneer u meerdere losse beveiligingsoplossingen aan elkaar probeert te passen, ontstaan er blinde vlekken in uw bescherming en stijgt de werkdruk. Bovendien neemt de complexiteit toe wanneer u opschaalt en nieuwe tools integreert, waardoor uw IT-mensen minder tijd overhouden. Bitdefender lost al deze problemen op met één centrale console om uw hele IT-omgeving te beheren. Verhelp de blinde vlekken, verminder de ruis en beheers de kosten met een krachtige, gecentraliseerde oplossing.

financiële databeveiliging

Vergroot de veerkracht met proactieve verdedigingslinies

Beveilig het groeiende aanvalsoppervlak terwijl bankprocessen verschuiven van kantoren naar de cloud. Bitdefender maakt op de achtergrond doorlopend risicoanalyses om u een stap vóór te laten blijven op gemotiveerde cybercriminelen en nieuwe dreigingen. Vertrouw op de als beste geteste detectie van de meest geavanceerde aanvallen en beperk het aantal tijdrovende foutpositieven tot een absoluut minimum. 

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
W&W Informatik GmbH - testimonial

"Bitdefender beschermt onze virtuele omgeving zonder extra druk op onze infrastructuur te leggen. We hebben de ROI op onze hardware aanzienlijk vergroot en de gebruikerstevredenheid over de prestaties van onze applicaties verhoogd. En ons IT-team heeft nu veel meer tijd om zich te concentreren op strategische projecten en klanten." 

Björn Beigl, Systems Engineer, W&W Informatik GmbH

Wüstenrot & Württembergische Group
Commerce State Bank - testimonial

"Bitdefender detecteert en verwijdert automatisch malware en spyware. Met behulp van webfilters en heuristieken leert GravityZone HyperDetect in realtime hoe malware zich gedraagt, in plaats van achteraf een nieuwe regel of handtekening toe te voegen. Dit is een heel krachtige methode."

Peter Garancis, Vice President, Information Technology

Commerce State Bank
Creditsafe Group - testimonial

"De implementatie van bestandsversleuteling is vaak een hele klus. Maar wij hebben dit met een paar muisklikken in slechts 30 minuten geïmplementeerd, zonder dat de gebruikers er iets van hebben gemerkt. Dit project was een grote overwinning voor ons."

Dan Crofts, Senior Infrastructure Engineer

Creditsafe Group

"Met de on-premise console van Bitdefender kunnen we de hele IT-omgeving gemakkelijk en ongecompliceerd beheren. De filters en rapportagetools geven ons maximale zichtbaarheid."

Simon Gassman, CIO & Managing Director

Quilvest Switzerland Ltd.

Bronnen

Overzicht van oplossingen voor cyberbeveiliging
Overzichten oplossingenen

Oplossingsoverzicht: Bestandsloze aanvallen stoppen vóór de uitvoeringsfase

Meer lezen
Meer lezen Overzichten oplossingenen

Overzicht ransomware-oplossingen

Meer lezen
Meer lezen Rapport

The Emerging Era of Configuration Risk Analysis

Meer lezen