Verbreed uw inkomstenbronnen

Verbreed uw inkomstenbronnen

Door met krachtige oplossingen en meerwaardeservices te voorzien in de behoeften van een breder klantenbestand.

Vergroot uw concurrentievoordeel

Vergroot uw concurrentievoordeel

Door bekroonde SDK's te integreren in uw beveiligingsproducten en -services.

Bouw oplossingen met een meerwaarde

Creëer meerwaardeoplossingen

Verrijk uw productaanbod met hoogwaardige functies en 's werelds beste anti-malware en anti-spam engines.

Functies en voordelen

Oem endpoint SDK

Bekroonde bescherming.

De Bitdefender technologie voor endpointbeveiliging is in de praktijk beproefd en verslaat de meest geavanceerde en geraffineerde cyberdreigingen met een adaptieve, gelaagde methode. Dankzij onze gepatenteerde technologie voor machine learning en onze geavanceerde monitoring van gedragingen en aanvalstechnieken zijn wij in staat om cyberdreigingen te detecteren en te blokkeren die door traditionele eindpuntbeveiligers worden gemist.

OEM gelaagde beveiliging

Meerdere verdedigingslinies om inbreuken uit te sluiten

Bitdefender levert een van 's werelds meest complete technologiestacks op de markt. Onze oplossingen beperken zich niet tot anti-malware, maar bieden ook een rijke verzameling anti-spam, anti-ransomware en anti-exploit applicaties, verschillende andere interceptiefuncties, sandboxsystemen, mobiele beveiligingsoplossingen en zelfs IoT-beveiliging. Al deze toppresterende functies en modules kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in oplossingen voor eindpuntbescherming.

Oem Sdk Licensing

Flexibele licentiemodellen

Bitdefender biedt verschillende bedrijfsmodellen en licentieopties om aan uw bedrijfsbehoeften tegemoet te komen. U kunt ervoor kiezen de Bitdefender technologie in uw eigen producten of diensten te integreren, als optionele add-on aan te bieden, of als pakket voor up-selling of cross-selling te leveren aan uw huidige klanten. U kunt het zelfs nemen voor intern gebruik.

De beveiligingstechnologie van Bitdefender wordt keer op keer als beste getest in de AV- en ED-tests van de meest gerenommeerde onafhankelijke testbureaus.

 • av comparatives
 • PCmag Award
 • PC
 • Tech Radar
 • Test Award
 • Tech Radar

SDK's en API's voor endpointbeveiliging

Anti-Malware SDK

De Bitdefender Anti-malware SDK biedt een verzameling toonaangevende, gelaagde beveiligingstechnologieën die u in uw oplossingen kunt integreren om extra waarde te creëren en een prijsopslag te rechtvaardigen voor klanten die momenteel van uw oplossingen gebruikmaken.Onze Anti-malware SDK kan ook worden gebruikt om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren door gebruik te maken van de marktvraag naar beveiligingssuites. 

De Anti-malware SDK kan gemakkelijk op eindpunten worden geïmplementeerd en aangevuld met een hele reeks Bitdefender beveiligingstechnologieën om de beveiliging te versterken en nieuwe dreigingsvectoren af te weren.

Functies

 • Afgestemd voor endpointintegratie
  Het wordt geleverd met een volledige set van aanvullende componenten vereist voor een endpointbeschermingsoplossing.
 • Platformoverschrijdend
  Het ondersteunt meerdere besturingssytemen (Windows, Linux, MacOS) met dezelfde API.
 • Detectie
  Een uitgebreid array aan beschermingslagen, inclusief heuristische analyse, signaturegebaseerde detectie, emulatie, generische detectie, en signatures-leveraging machine learning-modellen.
 • Herstel
  Het biedt volledig herstel voor veelvoorkomende bedreigingen.
 • Naadloze integratie met het Bitdefender Global Protective Network.
 • Op het slagveld getest
  uitgebreid gebruikt door de Technologiepartners van Bitdefender en geïntegreerd in de Bitdefender premium productsuite.

Advanced Threat Control (ATC) SDK

De geavanceerde dreigingscontrole (ATC) SDK van Bitdefender gebruikt een proactieve en dynamische technologie gebaseerd op geavanceerde heuristieke methodes om zero-day-dreigingen in realtime te detecteren. Een "on-execution" beschermingslaag vervolledigt de uitgebreide "pre-execution" detectietechnologie van Bitdefender en stel organisaties in staat een extra beschermingslaag toe te voegen die het risico op nieuwe of ontwijkende malware die systemen in gevaar kan brengen,reduceert.

Volgens het zero-trust-principe monitort de ATC SDK permanent actieve applicaties en processen op tekenen van kwaadaardig gedrag. Het vertrouwt op feitelijke gedragskenmerken in plaats van signatures of binaire of codevingeradrukken, waardoor de SDK consistent nieuwe varianten van ransomware, andere zero day-dreigingen en file-less aanvallen kan opsporen.

Functies

 • Hoge efficiëntie tegen ransomware, zero day exploits en geavanceerde aanhoudende dreigingen (APT's). Detecteert vroegtijdig geavanceerde aanvallen en voorkomt inbreuken. Zo worden de kosten en inspanningen van incidentrespons tot een minimum beperkt.
 • Bekroonde technologie - Bitdefender heeft een gemiddelde detectiegraad van 99,9% in de beschermingstesten in de echte wereld van AV Comparatives (2020); en won de "Product van het Jaar" prijs dankzij haar "Advanced+" score op alle 7 testen in 2020.
 • Intelligente optimalisatie van prestaties voor de monitoring van applicaties en processen verzekert een lage impact op het systeem.
 • Ontworpen om systeemherstel en opschoning van gedetecteerde malware te vergemakkelijken.
 • Treedt op als een aanvullende of laatste beschermingslaag tegen bekende en onbekende dreigingen, als aanvulling op de scantechnologieën en heuristieken van de antimalware van Bitdefender.

Sandbox Service

De Sandbox-service biedt een krachtige verdedigingslinie tegen stealth-aanvallen, door verdachte bestanden diepgaand te analyseren, payloads in een afgeschermde virtuele omgeving te laten detoneren en hun gedrag te observeren, verkeerde intenties te rapporteren en bruikbare inzichten te genereren. 

De Sandbox-service fungeert als een 'realistisch doelwit' voor potentieel schadelijke bestanden. Alles in deze virtuele omgeving is zo ingericht dat dreigingen zich gedragen zoals ze 'in het wild' zouden doen. Hierdoor is de Sandbox een bijzonder krachtige tool tegen aanvallen en infiltratiepogingen door malware.

Functies

 • Biedt geavanceerde bescherming tegen bedreigingen en "zero day exploit"-detectie
 • Gebruikt de Bitdefender Global Protective Network-intelligentie om malware te detecteren.
 • Maakt optimaal gebruik van speciaal hiervoor ontworpen, geavanceerde machine learning-algoritmen, de analyse van agressief gedrag, anti-ontduikingstechnieken, en memory snapshot-vergelijking om bedreigingen te detecteren.
 • Analyseert een groot aantal doelwitten, zoals e-mails, documenten en applicatiebestanden.
 • Levert diepgaande rapportage over het gedrag van malware en maakt een vroege zichtbaarheid mogelijk van waardevolle indicators of compromise (IoC).
 • Helpt kwaadaardige bestanden op te sporen, waaronder polymorfe en andere bedreigingen die ontworpen werden voor nauwelijks op te sporen gerichte aanvallen.
 • Het is extreem gemakkelijk om te integreren: geen installatie en lokale configuratie, aangezien het een webservice is.

Web-Filtering SDK

De Web Filtering SDK van Bitdefender biedt effectieve, op categorieën gebaseerde filtercapaciteit voor URL's en webpagina's, zodat onze partners oplossingen kunnen ontwikkelen die URL's en websites in realtime categoriseren en de monitoring en het beheer van de webtoegang ondersteunen. Hierdoor kunnen partners met succes inspelen op de bezorgdheden van hun klanten over de veiligheid, wat de productiviteit van werknemers verhoogt en waardevolle IT-middelen en bandbreedte op het netwerk vrijmaakt.

Functies

 • Brede dekking, inclusief miljoenen relevante actieve URL's en websites, in meerdere talen.
 • 50+ domeinnaamcategorieën, inclusief domeinen met een hoog risico (drugs, gokken, hacken, haat, illegaal, porno, enz.).
 • Detectie van hoge nauwkeurigheid gewaarborgd door heuristieke filtering in combinatie met signatures en URL blacklisting.
 • De combinatie van snelle URL-opzoekingen via de cloud met een lokale databasecache voorkomt latentie.
 • Biedt rond de klok op de cloud gebaseerde updates van webcategorieën; domeinen worden onmiddellijk toegevoegd of bijgewerkt.
 • Biedt een gebruiksvriendelijk platformoverschrijdende API die de integratietijd tot een minimum beperkt en klaar is voor een verscheidenheid aan gebruikssituaties.

Online Threats SDK

De Online Threat SDK detecteert kwaadaardige, phishing- en frauduleuze websites voor ze gebruikers aan aanvallen kunnen blootstellen. Deze SDK gebruikt geavanceerde lokale en cloudgebaseerde filters om URL's en webpagina's te analyseren en direct een categorie te retourneren: veilig, phishing, fraude enzovoort. 


De SDK combineert superieure detectie aangedreven door geavanceerde heuristieken met cloudgebaseerde updates van de Bitdefender Global Protective Network , dat dagelijks miljarden website-transacties verwerkt. Het gebruik van de GPN-cloud verzekert instant detectie en/of bijwerking van URL's en websites, zelfs pagina's met een heel kort leven, en biedt snelle reacties op nieuwe aanvallen zoals phishinguitbraken.

Functies

 • De Online Threat SDK biedt realtime bescherming tegen online cyberbedreigingen zoals phishing- en fraude-aanvallen.
 • De combinatie van cloud- en lokale filters zorgt voor high-speed scanning en nauwkeurigheid, met een zeer kleine voetafdruk.
 • Geavanceerde heuristische technieken garanderen geavanceerde detectie van phishingpogingen en uitbraken.
 • Kwaadaardige URL's worden in realtime bijgewerkt via de Bitdefender Global Protective Network.
 • Biedt een vereenvoudigde, eenvoudig te gebruiken, platformoverschrijdende API dat een snel en gemakkelijk integratieproces waarborgt.
 • Bewezen propriëtaire technologie, uitgebreid gebruikt in de Bitdefender productportfolio en SDK's.

Endpoint Protection SDK

De Bitdefender Endpoint Protection SDK voorziet in de behoeften van zelfs de meest veeleisende enterprises met platformonafhankelijke beveiliging van fysieke en virtuele eindpunten, inclusief gelaagde anti-malwarebescherming, gedragsscans, firewalls, webbeveiliging, apparaatbewaking, schijfencryptie en nog veel meer. 


Dit gebeurt door een lokale agent te installeren die commando's geeft aan de beveiligingssoftware van de client en van op afstand kan worden bediend via JSON calls vanuit de gecentraliseerde beheerconsole van de partner

Functies

 • Scannen van bestanden
  Bij toegang en op aanvraag, met behulp van de bekroonde antimalwaremotor van Bitdefender.
 • Scannen op gedrag
  Proactieve malwaredetectietechnologie op basis van permanente gedragsmonitoring van de levenscyclus van de applicatie; het bevat ook anti-exploit-technologie wat een technologie op basis van gedrag is die gespecialiseerd is in het detecteren van exploits van het ROP-type.
 • Beveiliging van e-mail/webverkeer
  Scannen voor antimalware, antiphishing en antifraude.
 • Stateful firewall op endpointniveau.
 • Versleuteling voor volumes
  Versleuteling van de volledige harde schijf, om het verlies van gevoelige informatie te voorkomen
 • Gebruikerscontrole
  Webcontrole, filtering op basis van categorieën, blacklist van applicaties, gegevensbescherming.
 • Apparaatcontrole
  Vermijdt lekken van gevoelige gegevens en besmetting met malware via externe apparaten.
 • Applicatiecontrole/Whitelisting van applicaties.

anti-Ransomware SDK

De anti-ransomware SDK biedt een aanvullende beschermingslaag tegen het permanent evoluerende dreigingslandschap van ransomware, nu een van de grootste bedreigingen zowel voor persoonlijke als bedrijfsdata.

Functies

 • Beschermt bedrijfskritische content tegen zero-day-ransomware.Controleert de uitwerkingen van een in andere opzichten succesvolle ransomware-aanval.

 

URL Status Service

De Bitdefender URL Status service is een oplossing die volledig op de cloud is gebaseerd en die kwaadaardige, phishing- en frauduleuze websites in de cloud en in realtime detecteert voor ze de gebruiker blootstellen aan een aanval of oplichting. 


De URL-informatie wordt in realtime bijgewerkt met nieuwe kwaadaardige URL's en domeinen die worden geïdentificeerd en verwerkt door de technologie van Bitdefender en aanvullende intelligentie uit een waaier van bronnen.

Functies

 • Brede dekking, inclusief miljoenen relevante, actieve URL's en websites, in meerdere talen.
 • 50+ domeinnaamcategorieën, inclusief domeinen met een hoog risico (drugs, gokken, hacken, haat, illegaal, porno, enz.).
 • Detectie van hoge nauwkeurigheid op basis van een assortiment aan technologieën en databronnen.
 • Biedt rond de klok updates op basis van de cloud; de detectie wordt onmiddellijk bijgewerkt.

Traffic Interceptor SDK

Met de Bitdefender Traffic Interceptor SDK kan het HTTP, HTTPS, SMT en POP3 verkeer, evenals dat van gepersonaliseerde protocollen, worden onderschept.

Functies

 • Realtime verkeersinspectie van het HTTP protocol.
 • Realtime onderschepping van e-mail die via de SMTP en POP3 protocollen worden geleverd, et de mogelijkheid om de e-mailberichten te openen en te wijzigen.
 • Ondersteuning voor het onderscheppen van ruwe data, zodat u uw eigen protocol-decoders kunt implementeren.
 • Biedt optionele integratie met de Bitdefender URL Reputation Service.

Anti-malware SDK voor Android

Bitdefender biedt geavanceerde technologie om Android-toestellen te beschermen tegen bekende en nieuwe bedreigingen. De Anti-malware SDK identificeert en blokkeert malwareapplicaties vóórdat ze volledig geïnstalleerd zijn op mobiele telefoons of tablets, zodat onze partners hun klanten kunnen beschermen tegen malware, trojans, phishing en andere cyberdreigingen.

Functies

 • Detecteert en blokkeert kwaadaardige content op mobiele toestellen die op Android draaien.
 • High speed met een kleine voetafdruk op de systeemvereisten.
 • Biedt op de cloud gebaseerde updates, de klok rond, van het Bitdefender Global Protective Network.
 • Ondersteunt Android op ARM-platformen.

Android Web Security SDK

De Bitdefender Web Security SDK biedt realtime detectie van kwaadaardige of frauduleuze webcontent en URL's. De SDK scant URL's via het Bitdefender Global Protection Network en retourneert de status (veilig, fraude, phishing enzovoort). Bovendien kan de SDK de content filteren aan de hand van meer dan 50 webcategorieën (zoekmachines, sociale netwerken, gokken, pornografie, drugs enzovoort).

Functies

 • Detecteert en blokkeert webgebaseerde bedreigingen op Androidtoestellen.
 • Interface compatibel met Java: geen compatibiliteits- of portabiliteitsproblemen.
 • Ondersteunt Android op ARM-platformen.
 • Compatibel met de standaardbrowser van Android en andere populaire browsers.

Web Security SDK voor iOS

De Bitdefender Web Security SDK voor mobiele apparaten met iOS detecteert kwaadaardige of frauduleuze webpagina's en URL's. Deze SDK scant URL's via de Bitdefender cloud en retourneert de status (veilig, fraude, phishing enzovoort).

Functies

 • Privacy
  Het eigenlijke dataverkeer wordt nooit doorgestuurd vanaf het apparaat - alleen de uit het DNS-verzoek afgeleide domeinen worden via versleutelde communicatie ingezonden voor analyse.
 • App-compatibiliteit
  De technologie is compatibel met alle apps en browsers.
 • Simpel en snel
  Alleen het DNS-verkeer wordt gedecodeerd, waardoor de SDK minder complex is en het aanvalsoppervlak kleiner wordt.
 • Protocolcompatibiliteit
  De SDK werkt met alle protocollen, waaronder HTTP, HTTPS, HTTP/2 en anderen.

Vertrouwd door technologiepartners over de hele wereld

Meer dan 180 internationale technologiebedrijven maken gebruik van de beveiligingstechnologieën en -services van Bitdefender.

Pattern
double patttern

LogMeIn succesverhaal

LogMeIn succesverhaal
LogMeIn, een pionier in technologie voor werken op afstand en een drijvende kracht achter het moderne thuiswerken, levert geavanceerde cyberbeveiliging voor thuiskantoren. Dit partnerschap versterkt de beveiliging, vergroot de omzet uit beveiligingsproducten, stroomlijnt de groei en consolideert beveiligings- en IT-taken.

Meer informatie over de Bitdefender technologie voor endpointbeveiliging:

Radicati
Blog

Behoud uw concurrentievoorsprong tegen minimale kosten en verbreed uw productaanbod met gelicentieerde technologie

Als de talloze cyberaanvallen van de afgelopen maanden iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de aanvallers snel opereren. Razendsnel. Erger nog: cybercriminelen werken steeds vaker samen, ook als hun doelwitten en oogmerken verschillen.

Meer lezen
Meer lezen Blog

Waarom zelf iets bouwen als u ook kunt integreren? Laat uw bedrijf verder groeien met licentieproducten

Meer lezen
Meer lezen Blog

Is uw malwaredetectie nog wel toekomstbestendig? 7 Adaptieve technologieën voor ongrijpbare dreigingen

Meer lezen
Blog Blog

De technologieën van de Bitdefender antimalware-engine

Blog