Detectie van geavanceerde cyberdreigingen

HyperDetect - Machine Learning cyberbeveiligingsmodule

HyperDetect is een extra verdedigingslinie voor verbeterde beveiliging tegen geavanceerde dreigingen zoals bestandsloze aanvallen, gerichte aanvallen, verdachte bestanden en netwerkdata, exploits, ransomware en greyware.

HyperDetect gebruikt machine learning en heuristische analyse om dreigingen te identificeren die door traditionele antimalwaremodules over het hoofd worden gezien, zodat infecties en verhullingstechnieken voor malware worden gedetecteerd. Met HyperDetect kunnen beheerders de nauwkeurigheid van de machine learning-engines aanpassen voor de detectie van verschillende dreigingen, om dit te laten aansluiten op de context en het risicoprofiel van hun organisatie. Hierdoor kunnen klanten zich concentreren op detectie van aanvallen met een hoge waarschijnlijkheid en een grote impact, terwijl foutpositieven voor dreigingen met een kleiner risico worden beperkt.

Meer info
  • Verdedigingslinies versterken
  • Bestanden en bijlagen beveiligen
Aanpasbare beveiliging met machine learning

HyperDetect is aanpasbaar aan de individuele behoeften van een organisatie, rekening houdend met de risicotolerantie en de aard van de organisatorische afdelingen en functies.

De oplossing versterkt de beveiliging met geavanceerde heuristische analyse in het complete beveiligingskader, terwijl beveiligingsprocessen worden versneld en gestroomlijnd met een kleiner aantal foutpositieven.  

bescherm al uw bestanden en e-mailbijlagen

HyperDetect bevat modellen voor machine learning en detectietechnologieën voor stealth-aanvallen. Als extra beveiligingslaag ontdekt en analyseert HyperDetect ingesloten code in bestanden of bijlagen, versluierde scripts, webinhoud en URL's die vaak onopgemerkt blijven voor statische en native beveiligingstools.

HyperDetect kan kwaadaardige processen en systeemgebeurtenissen markeren of onmiddellijk bij de uitvoering blokkeren, afhankelijk van de geconfigureerde beveiligingspositie van de organisatie.  

Gebruik machine learning om APT-dreigingen te blokkeren

Inbreuken in een vroeg stadium blokkeren

Organisaties lopen voortdurend het risico van uitbraken en inbreuken door Advanced Persistent Threats (APT's), die technologieën op basis van signatures, heuristieken en elementaire machine learning kunnen omzeilen. HyperDetect is ontworpen om deze cyberdreigingen vroegtijdig op te sporen en te stoppen vóórdat ze op het eindpunt worden geactiveerd.  

verdachte activiteiten detecteren en inbreuken verhinderen

Detectie van bestandsloze aanvallen

Bitdefender HyperDetect analyseert de instructies die via opdrachtregels of scripts worden gegeven en koppelt deze informatie aan 'on-access' en 'on-execution' technologieën om bestandsloze aanvallen af te weren.

HyperDetect voert gedragsanalyses uit en correleert verdachte acties die door verschillende processen worden gegenereerd. HyperDetect herkent aanvallen met een hoog risico en een grote impact, terwijl het aantal foutpositieve meldingen over dreigingen met een lager risico tot een minimum wordt beperkt.  

Aanpasbaar proces voor cyberbeveiliging op basis van machine learning

Gemakkelijk beheer

Bitdefender HyperDetect helpt bij het definiëren van de detectieclassificatie en de herstelniveaus op basis van de beveiligingspositie van de organisatie.

Beheerders kunnen de beveiliging aanpassen op basis van het dreigingsprofiel, de risicotolerantie en de beveiligingsbehoeften van hun organisatie. Ze kunnen gemakkelijk het workflowbeheer instellen en uitsluitingen definiëren om het aantal foutpositieven te verminderen.  

Gebruik HyperDetect met GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Beschermt uw organisatie tegen geavanceerde cyberaanvallen, zoals Advanced Persistent Threats (APT's) en ransomware, met meer dan 30 lagen geavanceerde beveiligingstechnologie op basis van machine learning.  

Profiteer van HyperDetect met GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

De ultieme oplossing voor geavanceerde bescherming, detectie, incidentrespons en risicoanalyse. Ontworpen voor beveiliging tegen de hele levenscyclus van dreigingen.  

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
cyberbeveiliging met machine learning - testimonial

"We waren onder de indruk van de capaciteiten van GravityZone Business Security Premium op het gebied van machine learning en sandbox-analyse, die ons helpen bij het detecteren en blokkeren van geavanceerde dreigingen zoals bestandsloze en zero-day aanvallen."

Johan Vorsterman van Oijen

Technical Project Lead, HAN

Bronnen

Lees meer in de technische briefing over HyperDetect
Technisch overzicht

HyperDetect

Meer lezen
Bekijken Video

Bitdefender HyperDetect Stops Fileless Attack at Pre-Execution

Bekijken