Sla moderne bedreigingen af

Blue pattern

De verbeterde anti-exploit technologieën van Bitdefender beschermen tegen zero-day bedreigingen en bieden klanten een extra beschermingslaag tegen aanvallen die gebruik maken van geheugen en kwetsbare toepassingen, zoals browsers, documentlezers, mediabestanden en runtime (d.w.z. Flash, Java).


Geavanceerde anti-exploit technologie in combinatie met machine learning maakt kwetsbare toepassingen weerbaarder en verkleint het aanvalsoppervlak.

Meer info
  • Preventie van exploits
  • Geheugenbescherming
  • Verminderd aanvalsoppervlak
Blokkeer exploits en zero-days vóórdat ze worden uitgevoerd

Advanced Anti-Exploit is een proactieve nieuwe technologie die evasieve exploits detecteert en buiten de deur houdt. Deze technologie kan snel inzoomen op kwetsbaarheden in applicaties of processen om inbreuken op de beveiliging te voorkomen.

Activiteiten van cybercriminelen worden snel geblokkeerd, nog vóórdat waardevolle data worden gecompromitteerd.   

kwaadaardige geheugenprocessen uitschakelen

Advanced Anti-Exploit monitort voortdurend het procesgeheugen en voert structurele analyses uit op cruciale momenten tijdens de uitvoering van de processen.

De technologie verhindert dat cybercriminelen zichzelf extra privileges toekennen of aanvallen in het geheugen kunnen uitvoeren. Advanced Anti-Exploit kan ofwel de activiteit rapporteren of het kwaadaardige proces onmiddellijk stopzetten voordat de aanvaller zijn doel bereikt.  

Green box with pattern

Advanced Anti-Exploit biedt modulaire controlemechanismen die de beveiliging verharden en vijandige overname door dreigingsactoren voorkomen.

Alle recente zero-day kwetsbaarheden en gepubliceerde CVE's (Common Vulnerabilities and Exposures catalog) worden snel aangepakt door agressieve controles in te stellen tegen technieken zoals Return-Oriented Programming (ROP) of Shellcode Execution.

Girl with Ipad

Geharde verdediging

Bitdefender handhaaft zijn toonaangevende detecties volgens meerdere onafhankelijke tests, vooral in de bescherming tegen zero-day bedreigingen, inclusief web en e-mail. Detecties worden gecorreleerd aan beveiligingsincidenten en doorgegeven aan Endpoint Detection & Response (EDR) voor maximale zichtbaarheid.   

de beste exploitbescherming in onafhankelijke tests

Verhoogde beveiliging

Bitdefender bezit een groot aantal octrooien en komt als winnaar uit de bus in alle onafhankelijke tests van externe bureaus. Onze superieure machine learning-technologie barricadeert de netwerkbronnen en verhindert dat aanvallers voet aan de grond krijgen. Het gelaagde beveiligingsmodel voert diepgaande analyses uit en voorkomt elke poging tot vijandige overname. Bitdefender verslaat de concurrentie in uitgebreide real-world tests voor versterkte verdediging tegen moderne aanvallen.   

Bescherming tegen exploits en zero-day cyberaanvallen voor het MKB

GravityZone Business Security

Een efficiënte, lichtgewicht beveiligingsoplossing die hoge prestaties en krachtige bescherming biedt, in combinatie met gecentraliseerd beheer, soepele implementatie en keuze tussen een beheerconsole in de cloud of on-premise.

Anti-exploit en zero-day bescherming voor grote ondernemingen en organisaties

GravityZone Business Security Premium

Beschermt uw organisatie tegen geavanceerde cyberaanvallen, zoals Advanced Persistent Threats (APT's) en ransomware, met meer dan 30 lagen geavanceerde beveiligingstechnologie op basis van machine learning.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
GravityZone beveiliging tegen exploits en zero-days - testimonial

"Bitdefender GravityZone bood ons de best mogelijke eindpuntbeveiliging met actuele en overzichtelijke rapporten. We vinden het ook prettig dat GravityZone een uniform overzicht geeft van onze gevarieerde infrastructuur met Windows, Mac, virtueel en cloud."

Randy Whitten

Director of IT & Operations, SambaSafety

Bronnen

GravityZone anti-exploit beveiligingstechnologie
Blog

Nieuws: Bitdefender adds enhanced anti-exploit technologies

Meer lezen
Meer lezen Technisch overzicht

Beveiliging tegen exploit-aanvallen

Meer lezen
Meer lezen Casestudy

Exploits, zero-days

Meer lezen
Meer lezen Technisch overzicht

GravityZone- Verder lezen

Meer lezen