Beveiligingsoplossingen voor de technologiesector

vertrouwelijkheid van gegevens beschermen

Betrouwbare bescherming tegen dreigingen

Risico's beoordelen, prioriteren en beheersen om cyberdreigingen te voorkomen die zijn gericht op eindpunten. De gelaagde, marktleidende beveiligingstechnologieën van Bitdefender blokkeren geavanceerde dreigingen en beschermen infrastructuren in de cloud en on-premise. Van kernel-exploits en rootkits tot inbraakpogingen: u bent altijd goed beveiligd. Dankzij Bitdefender blijven uw eigen beveiligingsteams betrokken en gemotiveerd door proactieve threat-hunting en oorzakenanalyse, terwijl Bitdefender de kernfuncties voor de beveiliging automatiseert om uw systemen te beschermen. Maak voor extra 24/7 dekking gebruik van de MDR-services (Managed Detection & Response) van Bitdefender.

geoptimaliseerde middelen voor cyberbeveiliging

Maak optimaal gebruik van de beschikbare resources

Verminder de werkdruk van uw beveiligingsspecialisten door middel van vereenvoudigde implementatie- en beveiligingsprocedures voor het opstellen van beleidsregels, het implementeren van eindpunten, de escalatie van incidenten en het genereren en bekijken van rapporten. Met de handige Bitdefender-console kunt u moeiteloos taken delegeren en de beveiliging van uw cloudwerklasten optimaliseren. Bovendien gebruikt Bitdefender slechts een minimum aan resources, zodat systeemscans sneller worden uitgevoerd zonder merkbare gevolgen voor de productiviteit van de gebruiker.

zakelijke software voor cyberbeveiliging

Benut onze expertise in cyberbeveiliging

 

 

Verbreed de beveiligingsexpertise van uw team met de services en support van Bitdefender. Onze Professional Services leveren deskundige planning, ontwerp en configuratie. Met onze mogelijkheden voor e-learning kunt u uw mensen gemakkelijk trainen. En met Managed Detection & Response (MDR) profiteert u van de grote expertise in threat-hunting van een geavanceerd Security Operations Center dat wordt bemand door ervaren analisten. Het is deze 24/7/365 aandacht die u een voorsprong geeft.

Blijf cyberaanvallen een stap vóór

  • Overbelasting van de IT
  • Beperkte zichtbaarheid
  • Bijblijven met nieuwe dreigingen
Krachtige softwaretools voor cyberbeveiliging

Bespaar tijd door het beheer te vereenvoudigen

Stel uw IT-team in staat om al uw omgevingen en eindpunten centraal te beheren vanaf één console. Vereenvoudig de consistente toepassing van beleidsregels en de uitvoering van rapporten, zodat u oorzaken sneller kunt opsporen en problemen effectiever kunt verhelpen. Bitdefender automatiseert de meeste taken voor beveiligingsbeheer en maakt de gegevenstoegang veel efficiënter.

Verbeterde zichtbaarheid en prestaties

Verbeter de beveiliging met minder prestatie-impact

Maak beveiligingsinformatie en prestatiecijfers gemakkelijker toegankelijk. Bitdefender vermindert de prestatievertraging vanwege beveiligingsscans en maakt scanlogboeken en quarantainerapporten eenvoudig toegankelijk. Met uitgebreide statistieken over malware-aanvallen, gegevensinbreuken, geblokkeerde incidenten en het reactievermogen van uw infrastructuur kan uw team de impact van hun werk vergroten.

Bijblijven met nieuwe dreigingen

Vergroot het vertrouwen in uw bescherming

Beheer bescherming voor het uitbreiden van aanvalsoppervlakken en tegen agressieve dreigingen onder controle met een beveiligingsoplossing die steeds beter wordt. Bitdefender analyseert dagelijks miljarden dreigingsquery's van miljoenen sensoren wereldwijd om alle eindpunten en locaties van uw organisatie te beschermen. Van gevirtualiseerde omgevingen tot legacy-systemen: Bitdefender gebruikt marktleidende dreigingsinformatie om ransomware, supply chain-aanvallen en andere dreigingen te stoppen.

De beveiligingsoplossingen die de technologiesector nodig heeft

Cloud- en serverbeveiliging voor bedrijven in de technologiesector

Cloud and Server Security

Bescherm cloudwerklasten altijd en overal met krachtige, platformonafhankelijke beveiliging die speciaal is ontworpen voor dynamische cloudomgevingen.

GravityZone Business Security Enterprise - speciaal platform voor middelgrote ondernemingen in de IT

GravityZone Business Security Enterprise

Profiteer van de meest effectieve preventie, uitgebreide detectie en respons (EDR met correlatie over meerdere eindpunten) en maximaal zicht op cyber-events en beveiligingsincidenten.

Managed Detection & Response-services voor GravityZone Business Security Premium - een speciaal platform voor IT-ondernemingen

Managed Detection and Response-diensten

Vertrouw op onze wereldwijde dreigingsinformatie en gespecialiseerde threat-hunters voor 24/7 monitoring, detectie en preventie, inclusief automatische remediëring.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Citrix - testimonial van een klant in de IT

"Bitdefender blokkeert 100% van alle pogingen om onze infrastructuur te infiltreren. Het gevaarlijkst is datgene wat je niet kent. Bitdefender beschermt ons met zijn voortdurend evoluerende technologie tegen dreigingen waar we ons niet eens van bewust zijn. Zo kunnen we onze systemen goed afgegrendeld houden."

John Carver

Directeur, Pre-Sales, Citrix
Mentor - testimonial van een klant in de IT

"Omdat GravityZone de belasting van onze servers sterk heeft verlicht, krijgen we bijna geen supporttickets meer over de systeemprestaties. Wanneer we toch af en toe zo'n ticket binnenkrijgen, blijkt de oorzaak niet meer bij de beveiliging te liggen. Dit is heel goed voor de gebruikers- en beheerderservaring."

Brian Alexander

Systems Architect, Mentor
Brian Alexander

"GravityZone biedt ons een holistisch overzicht met diepe inzichten. We kunnen nagaan of alles versleuteld is en of we de nieuwste antimalware-definities hebben. Het centrale overzicht van onze 8000 virtuele servers en fysieke apparaten, verspreid over duizenden kilometers, is uiterst waardevol."

Dan Leming

IT Manager, End User Services, Tyler Technologies
SeSa - testimonial van een klant in de IT

"Sinds we GravityZone hebben geïmplementeerd, is er nog geen enkele succesvolle aanval geweest. Zelfs bij zero-day aanvallen, waarvoor nog geen handtekeningen bestaan, analyseert GravityZone het gedrag en wordt de malware vrijwel onmiddellijk geblokkeerd."

Alberto Santini

Chief Information Security Officer, SeSa

Bronnen

Informatieblad voor GravityZone Business Security Premium
Informatieblad

Informatieblad voor GravityZone Business Security Premium

Meer informatie
Meer informatie Informatieblad

Informatieblad Managed Detection & Response (MDR)

Meer informatie
Meer informatie Blog

Twee wegen naar een succesvolle beveiliging

Meer informatie
Meer informatie Overzichten oplossingenen

Preventie en mitigatie van ransomware met Bitdefender GravityZone

Meer informatie