Waarom partner worden?

Creëer volledig functionele producten zonder extra kosten.

Onze beveiligingsoplossingen kunnen onmiddellijk worden uitgerold en onze bekroonde technologieën zijn altijd up-to-date. Bovendien kan de time-to-market van uw product aanzienlijk worden verkort dankzij onze verscheidene integratie-opties.

Maak merkambassadeurs van uw klanten.

U kunt met onze technologieën niet alleen een nieuwe en stabiele inkomstenbron aanboren, maar dankzij onze onberispelijke staat van dienst en 18 jaar ervaring kunnen ook uw klanten erop vertrouwen dat ze de juiste keuze hebben gemaakt.

U krijgt er een extra team bij.

Wanneer u kiest voor de oplossingen van Bitdefender, kiest u ook voor het team van Bitdefender. Een team toegewijde professionals, die bekendstaan voor hun uitmuntende communicatievaardigheden en die u gratis ondersteuning bieden, met alle nodige functies. U hoeft geen extra personeel aan te nemen, u beschikt hier over uw eigen team van experts!

Open nieuwe markten.

Onze oplossingen zijn compatibel met zowel Windows en macOS als Android. Dat betekent dat ook als u nog geen plannen hebt om u te richten op bepaalde markten en apparaten, deze uitbreiding met onze oplossingen toch onmiddellijk mogelijk is.

Geniet van onze op maat gemaakte integratie.

Ons team zal u bijstaan tijdens de implementatie van onze SDK's, zodat onze systeemarchitecten, die overal ter wereld verspreid zitten, u kunnen helpen indien u enige specifieke verzoeken hebt. Zij zorgen voor een vlotte integratie en verzekeren het succes van uw nieuwe beveiligingsoplossing.

Onze partners

sharp

Sharp Corporation is een wereldwijd technologiebedrijf en is een van 's werelds toonaangevende producenten van producten en oplossingen voor de zakelijke en de consumentenmarkt. 

Konica

Konica Minolta werkt al sinds zijn oprichting in 1873 aan zijn uitbreiding naar verscheidene gebieden, waaronder kantoormiddelen, optische systemen voor industrieel gebruik en beeldvormingssystemen voor diagnosticering.

Fireeye

FireEye is leider op het gebied van informatiegedreven beveiliging as-a-service. Deze onderneming biedt een enkelvoudig platform dat innovatieve beveiligingstechnologieën, dreigingsinformatie die voldoet aan de natiestaat en de wereldbekende Mandiant® consulting combineert.

WatchGuard

WatchGuard, met hoofdkantoor in Seattle, is een wereldleider op het gebied van netwerkbeveiliging, beveiligde wifi en producten en diensten voor netwerkinformatie voor SMB's en verspreide bedrijven wereldwijd.

NETGEAR

NETGEAR is een wereldwijde netwerkfabrikant die innovatieve producten levert aan klanten, ondernemingen en dienstverleners, bestaande uit bedrade en draadloze apparaten voor netwerken, breedbandtoegang en netwerkconnectiviteit.

Opgericht

Acronis werd opgericht in 2003 en bepaalt de norm voor cyberbescherming via zijn vernieuwende oplossingen op het gebied van back-ups, antiransomware, calamiteitenherstel, opslag en synchronisatie van bedrijfsbestanden en delen.

bekroonde webfiltering

TitanHQ bestaat ondertussen 25 jaar en is een bekroonde SaaS-leverancier voor webfiltering, e-mailfiltering en e-mailarchivering. TitanHQ beschermt meer dan 7.500 ondernemingen en werkt dagelijks met meer dan 1.500 MSP’s.

AdaptiveMobile

AdaptiveMobile Security is, gedreven door zijn hoofdexpertise en funderingen in beveiliging, de wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging voor telecombedrijven, met een unieke focus op realtime verbetering van mobiele netwerken.

LogMeIn

LogMeIn vereenvoudigt hoe mensen verbinding maken met elkaar en met hun omgeving, voor meer betekenisvolle interacties, voor sterkere relaties en voor betere resultaten voor zowel particulieren als ondernemingen.

GFI develops

GFI ontwikkelt slim ontworpen IT-oplossingen die IT-beheerders in staat stellen hun zakelijke netwerken, systemen, toepassingen en communicatie, waar ze ook bestaan, op een efficiënte wijze te ontdekken, beheren en beveiligen.

Onderdeel van de GFI

Kerio maakt deel uit van de GFI Softwarefamilie en levert bekroonde oplossingen voor e-mail, UTM/firewall, VoIP en samenwerking aan meer dan 60.000 ondernemingen en miljoenen gebruikers wereldwijd.

Endian is een toonaangevende fabrikant van beveiliging

Endian is een toonaangevende fabrikant van beveiliging in het domein van Industry 4.0. Het productgamma gaat van beveiligingsoplossingen voor SMB's over hotspotbeheer tot oplossingen voor industriële productie-installaties.

Infatica

Infatica is een proxynetwerk dat in tientallen landen wordt gebruikt en een premium proxyservice biedt waarmee gebruikers aanvragen kunnen verzenden via residential of datacenter-proxy's.