Filter op:

Alles wissen

Midden- en kleinbedrijf

GravityZone Small Business Security

-30%

Kleine ondernemingen hebben beveiliging op bedrijfsniveau nodig om geavanceerde dreigingen zoals phishing, ransomware en bestandsloze aanvallen te verslaan, vandaag en morgen, zonder de IT-teams te belasten.

Koop nu online

Midden- en kleinbedrijf

GravityZone Business Security

Ideaal voor kleinere bedrijven die een gemakkelijk te beheren en betaalbare eindpuntbeveiliging zoeken. Het dekt fileservers, desktops of laptops, fysieke of virtuele machines..

Koop nu online

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone CSPM+

Ontdek en beheer uw openbare cloudconfiguraties en -identiteiten om risico's te verminderen en de naleving te versnellen.

Midden- en kleinbedrijf

Security for Amazon Web Services (AWS)

Versterk de algehele beveiliging van uw cloudwerklasten in Amazon met één en dezelfde beveiligingsleverancier en webconsole voor al uw fysieke, virtuele en andere cloudomgevingen..

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone Security for Containers

Geïntegreerde preventie, verhardings-, risico-, en incidentanalyseplatform

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone Business Security Premium

Geïntegreerde preventie, verhardings-, risico-, en incidentanalyseplatform

Koop nu online

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone EDR Cloud

Monitort netwerken om verdachte activiteit vroeg op te sporen, en biedt de instrumenten om cyberaanvallen te bestrijden. De visualisering van de dreigingen begeleidt de onderzoeken en maximaliseert het vermogen om onmiddellijk te reageren..

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone Business Security Enterprise

Geïntegreerde Preventie, Detectie, Reactie en Risico Analytics

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone Managed Detection and Response

Deze dienst maakt gebruik van continue opvolging, technologieën die zijn ingevoerd op host- en netwerkniveau, geavanceerde analyses, threat intelligence en menselijke expertise op het gebied van onderzoek van incidenten, om dreigingsactoren te verwijderen uit omgevingen van klanten..

GROTE BEDRIJVEN

Offensive Security Services

Bitdefender Offensive Services biedt organisaties Penetration Testing- en Red Teaming-diensten om ervoor te zorgen dat belangrijke beveiligingszwakheden en kwetsbaarheden worden geïdentificeerd om de beveiliging van hun IT-omgevingen te verbeteren en te versterken..

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone Integrity Monitoring

De mogelijkheden van File Integrity Monitoring zijn nu een essentieel onderdeel van de Bescherming van cloudwerklasten en bieden een geïntegreerde end-to-end oplossing om alle werklasten in gevirtualiseerde en cloudomgevingen te beveiligen..

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone Cloud and Server Security​

GravityZone Security Cloud and Server Security levert hoogwaardige bescherming voor alle private datacenters en publieke clouds vanaf één centrale console voor controle en zichtbaarheid..

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone a la carte

Beveiliging van de volgende generatie voor alle endpoints in het bedrijf. À la carte aanbod

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone Security for Exchange Servers ​

Best beoordeelde antispam, antiphishing en antimalware voor Microsoft Exchange

GROTE BEDRIJVEN

GravityZone XDR

Bedreigingen identificeren, de volledige impact begrijpen, de hoofdoorzaak vinden en onmiddellijk reageren doorheen de hele omgeving van de organisatie, inclusief endpoints, netwerk en cloud.

GROTE BEDRIJVEN

Advanced Threat Intelligence

Met input van het Bitdefender Global Protective Network (GPN) dat honderden miljoenen systemen beschermt, verzamelt en correleert Bitdefender Advanced Threat Intelligence gegevens van sensoren over de hele wereld. Vervolgens worden gegevens omgezet in direct toepasbare inzichten gericht op dreigingen, waardoor klanten beveiligingsaanvallen kunnen detecteren en erop kunnen reageren nog voordat deze zich voordoen.

DIENSTVERLENERS

Cloud Security for MSP

Geavanceerde beveiliging voor managed serviceproviders met eenvoudige maandelijkse op gebruik gebaseerde licentiëring en één enkele webconsole om alle klanten te beschermen. AV van de volgende generatie, afstembaar automatisch leren, risicobeheer, webbescherming, contentbeheer, apparaatbeheer, e-mailbeveiliging, cloud sandboxing en EDR worden allemaal efficiënt beheerd vanuit de remote GravityZone console..

DIENSTVERLENERS

Managed Detection and Response (MDR) Foundations for MSP

Bitdefender MDR Foundations biedt MSP's een op maat gemaakte Managed Detection & Response-service, met 24x7 monitoring, threat hunting en snelle respons, en deskundig cyberbeveiligingsadvies tegen een concurrerende prijs, waardoor de cyberbestendigheid voor u en uw klanten wordt vergroot.

DIENSTVERLENERS

GravityZone MSP Security Solutions

GravityZone MSP Security Solutions biedt een meerlagige benadering van digitale beveiliging, die tegemoet komt aan verschillende beschermingsniveaus met zijn drie verschillende aanbiedingen: Secure, Secure Plus en Secure Extra.

ADD-ONS

GravityZone Security for Mobile​

-30%

Mobiele beveiligingsoplossing op iOS-, Android- en ChromeOS-apparaten.

ADD-ONS

GravityZone Security for Email​

Meerlaagse op de cloud gebaseerde e-mailbeveiligingsoplossing dat volledige bescherming van bedrijfse-mail biedt die verder gaat dan de traditionele dreigingen en moderne, gerichte en gesofisticeerde e-mailaanvallen stopt waaronder Business Email Compromise (BEC) en CEO-fraude..

ADD-ONS

GravityZone Security for Storage

Op automatisch leren gebaseerde antimalware scanmethode voor ICAP-compatibele netwerkverboden opslag (NAS) en systemen voor bestandsuitwisseling

ADD-ONS

GravityZone Patch Management

-30%

Automatisch en volledig patchbeheer vanuit de GravityZone Console.

Koop nu online

ADD-ONS

GravityZone Full Disk Encryption

-30%

Beheer van in het besturingssysteem geïntegreerde versleuteling voor Windows en Mac..

Koop nu online