Anti-ransomware voor de retail

Beveiliging van POS en betalingen

Voorkom onderbrekingen van uw winkelprocessen

De risico's van ransomware nemen hand over hand toe. Bitdefender beveiligt alle apparaten in uw netwerk, van werkstations en POS-terminals tot servers, om uw organisatie te beschermen tegen ransomware-aanvallen. Zo blijft u altijd open voor uw klanten, zowel online als fysiek. Beveiliging hoeft niet ten koste te gaan van IT-efficiëntie. Door hiaten in de beveiliging te dichten en efficiënte remediëring te vergemakkelijken, levert Bitdefender krachtige bescherming zonder systeemvertraging of overbelasting van de IT.

bescherming voor retailers en hun klanten

Een helder beeld. Doortastend ingrijpen.

Het is essentieel dat u aanvallen direct opmerkt en snel kunt reageren. Vergroot de zichtbaarheid in uw hele organisatie en verbeter de efficiëntie van de analyse. Bitdefender analyseert dagelijks 30 miljard dreigingsquery's van honderden miljoenen sensoren over de hele wereld om hoogwaardige informatie aan te leveren voor krachtige bescherming en proactieve beslissingen. Dankzij een totaalbeeld van de hele aanvalsketen hebt u alle inzichten die u nodig hebt om de beveiliging van uw retaildata op orde te houden, altijd en overal.

 

end-to-end beveiligingsoplossingen voor retailbedrijven

Grotere betrouwbaarheid en efficiëntie

Maak gebruik van robuuste beveiligingslagen en automatisering om het aantal foutpositieven te beperken en veel tijd te besparen. Vanwege de lage totale eigendomskosten en het flexibele licentiesysteem profiteert u met Bitdefender van aanzienlijke besparingen en betere schaalbaarheid. Bovendien kunt u, dankzij de mogelijkheid om vanuit één centrale console hardeningmodules te activeren en beleidsregels toe te wijzen, de beveiligingsworkflows optimaliseren en rampzalige inbreuken (zoals ransomware) verhinderen.

Beveiliging van retail en e-commerce

  • Vertraagde transacties
  • Complexe compliance
  • Escalating Threats
Retailbeveiliging optimaliseren

Verhinder omzetdalingen

Houd de productiviteit van uw winkelmedewerkers op peil met efficiënte scans en beperk het aantal foutpositieven om te voorkomen dat IT-teams worden overweldigd. De gelaagde beveiliging van Bitdefender houdt 99% van de aanvallen tegen – inclusief ransomware! – om onderbrekingen vrijwel volledig te elimineren en vertraging van de database te voorkomen. Met automatisering voor maximale efficiëntie en een beter zicht op dreigingen kunt u uw omzet beschermen, ook wanneer de volumes toenemen en de infrastructuur van uw supply chain complexer wordt.

oplossing voor cybercompliance in de detailhandel

Gestroomlijnde compliance met internationale rapportage

Kies voor toonaangevende beveiliging om gemakkelijker aan strenge voorschriften zoals GDPR/AVG te voldoen of uw PCI DSS-certificering te halen. Bitdefender biedt geïntegreerde, uitgebreide rapportage waarmee het verzamelen van bewijsmateriaal in uw complete infrastructuur wordt geautomatiseerd. Dankzij geautomatiseerde updates voor eindpunten en beleidsregels kunt u ook de nieuwste wet- en regelgeving gemakkelijk naleven.

versterkte bescherming tegen cyberdreigingen

Hiaten in de beveiliging proactief dichten    

Maximaliseer de beveiligingsprestaties op elk niveau met meer dan 30 adaptieve lagen die samen 99% van alle aanvallen tegenhouden. Het patchbeheer van Bitdefender bestrijkt uw hele infrastructuur, inclusief de POS-software van externe leveranciers die vaak het doelwit is van aanvallen op de supply chain. En met Bitdefender Managed Services beschikt u over een team van internationale beveiligingsspecialisten die 24/7/365 op uw bedrijf zijn gefocust om aanvallers buiten de deur te houden en ransomware-aanvallen te verhinderen.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
IT-beveiligingsfunctionaris - testimonial

"We zien dat Bitdefender regelmatig malware detecteert en automatisch blokkeert. De rapporten verschaffen ons veel inzichten om meer te weten te komen over potentiële dreigingen en hoe we daarop in de toekomst kunnen reageren."

Louis

Sascha Neuhaus, IT Security Officer
Netwerkbeheerder - testimonial

"Bitdefender heeft niet alleen de werkdruk voor IT verminderd, maar ook de gebruikerservaring is veel beter geworden. Vroeger kostte het ons een week om besmette werkstations op te schonen en een nieuwe image te genereren, waardoor onze projecten flink werden verstoord. Nu hebben onze gebruikers nauwelijks in de gaten dat Bitdefender op de achtergrond al het werk doet."

Amerikaanse meubeldesigner

Netwerkbeheerder

Bronnen

anti-ransomware voor retailers
Blog

Blijf ransomware een stap vóór

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Managed Detection and Response

Meer lezen
Meer lezen Blog

MITRE Engenuity ATT&CK® EVALUATIES

Meer lezen
Meer lezen Rapport

Forrester SAS 2021 rapport

Meer lezen