Welkom bij Bitdefender Support

Contacteer het ondersteuningsteam van Bitdefender

Contact Customer Care

Onze ervaren technici staan 24 uur per dag tot uw beschikking! We staan klaar om al uw vragen over mogelijke technische problemen te beantwoorden.

Open een e-mailticket

Ondersteuning via chat

Klantenondersteuning verkoop

Vragen over aankoop, registratie, licenties en accountgegevens

Klantenondersteuning technisch

Vragen over technische specificaties, foutberichten of ongewenst gedrag

Personal data is processed according to Bitdefender Privacy Policies for Home users solutions and Website.

Gebruikersbeoordelingen

Ik gebruik Bitdefender al meer dan een jaar en…

Ik heb Bitdefender meer dan een jaar gebruikt en heb mijn abonnement onlangs voor nog een jaar verlengd. Vroeger gebruikte ik Norton, McAfee, AVG, maar Bitdefender is veruit de beste.

Nancy Cooper, Zondag 23 april 2017

Bitdefender is zonder twijfel de beste...

Bitdefender is alles wat men maar kan wensen. Ze zijn echt begaan met de mensen die ze beschermen en hun software is geweldig. De klantenservice is bovendien onberispelijk!

Jose, Woensdag 19 april 2017

Uitstekende service

Ze hebben een uitstekende productlijn en een toegewijd serviceteam, zodat u probleemloos het maximum uit de producten haalt.

Stuart MacDonald, Zondag 16 april 2017

Bitdefender is fantastisch.

Voor echte bescherming, gebruiksgemak, gemoedsrust, een onmiddellijke analyse van eventuele problemen en een fantastisch supportteam kunt u nergens anders beter vinden dan Bitdefender.

Adrian Kennedy, Zaterdag 18 februari 2017

Deze verandert alles!

In deze tijden waarin alles snel moet, willen we onze problemen ook zo snel mogelijk oplossen. Bitdefender doet dat voor u. Ik was vroeger fan van Kaspersky, maar kies nu trouw voor Bitdefender. Een goede zet, u zult er geen spijt van krijgen.

Pritam Mandal, Zondag 26 februari 2017

De beste beveiliging

Echt? Dit product wordt over heel het internet als beste getipt en voor mij werkt het fantastisch. Geen loze woorden. Dit is het product dat u in huis moet halen, en bovendien niet duur. Multi Device is top. Nu weet ik dat mijn Android-telefoon net zo veilig is als mijn computer.

George Campros, Dinsdag 13 december 2016

Geweldig product

Erg goed product dat niet veel van u vraagt. Gewoon installeren en klaar. Onderbreekt me nooit terwijl ik aan het gamen ben. Een heel tevreden gebruiker.

John Ward, Maandag 28 november 2016