Méér dan een baan: een missie om de digitale wereld veiliger te maken

Florin Talpes, CEO van Bitdefender, met het baanbrekende team dat het bedrijf in 2001 startte, aan het begin van een lange reis die mede vorm geeft aan de toekomst van de cyberbeveiliging.

Florin Talpes, CEO van Bitdefender, met het baanbrekende team dat het bedrijf in 2001 startte, aan het begin van een lange reis die mede vorm geeft aan de toekomst van de cyberbeveiliging.

Wereldleider in cyberbeveiliging

Sluit je aan bij een team van pioniers bij Bitdefender om baanbrekende innovaties voor cyberbeveiliging te ontwikkelen en miljoenen consumenten en duizenden bedrijven wereldwijd beter te beschermen.

Gedreven door innovatie

Gedreven door innovatie

De investeringen van Bitdefender in medewerkers en technologieën leveren een grote bijdrage aan de vooruitgang in de cyberbeveiliging. Wij komen keer op keer als beste uit de bus in onafhankelijke tests en we worden als leider erkend door toonaangevende adviesbureaus en gespecialiseerde mediakanalen. Dankzij de briljante geesten in ons team hebben we al meer dan 440 octrooien verkregen. Onze technologieën zijn in licentie gegeven aan meer dan 150 van 's werelds grootste en bekendste technologiemerken.

Research en technologie voor de toekomst

Research en technologie voor de toekomst

Doordat de helft van onze ruim 1.600 medewerkers werken aan onderzoek en technologie, speelt Bitdefender een centrale rol in het beveiligen van de digitale wereld van de toekomst. De mensen van onze Security Labs staan in de frontlinie van de strijd tegen cybercriminaliteit. Onze specialisten komen regelmatig in het nieuws met belangrijke ontdekkingen van nieuwe dreigingen, of als sprekers op evenementen en conferenties over cyberbeveiliging.

Pattern
double patttern

Perspectieven van collega's

CV
Bij Bitdefender ben ik professioneel enorm gegroeid – en mijn werk heeft echt een impact gehad voor een heleboel mensen. Mijn bijdrage aan de strijd tegen cybercrime helpt om de online wereld veiliger te maken, niet alleen voor bedrijven maar ook voor gewone mensen die gebruikmaken van het internet. Dat ik mee kan helpen om hen te beschermen, motiveert me elke morgen weer om aan het werk te gaan.
Cristina Vatamanu Senior Team Leader, Cyber Threat Intelligence Lab
Mijlpalen van ons bedrijf

Kom bij ons werken

Begin aan de missie van je leven: de digitale wereld veiliger maken. Met vestigingen en carrièremogelijkheden over de hele wereld staan we klaar om je te helpen groeien in een nieuwe baan bij Bitdefender.