beste detectie van malware en cyberaanvallen

Endpointbeveiliging die een leidersplaats inneemt in de industrie

Bitdefender EDR consolideert een uitgebreide beveiligingstechnologiestapel waarvan in grote onafhankelijke tests is bewezen dat deze de hoogste doeltreffendheid heeft tegen geavanceerde aanhoudende bedreigingen en de meeste aanvallen blokkeert voordat deze worden uitgevoerd.

Onderzoek van incidenten en Incident response

Gericht onderzoek en respons

Dankzij de organisatiebrede visualisatie van incidenten kunt u snel en efficiënt reageren, verdere verspreiding beperken en lopende aanvallen stoppen.

gemakkelijk te implementeren EDR-beveiliging

Maximale efficiëntie

De EDR-oplossingen van Bitdefender zijn eenvoudig te implementeren, hebben een lage overhead en zorgen voor maximale bescherming met minimale inspanning. Verminder de tijd die wordt besteed aan de respons op incidenten en verhoog de productiviteit.

Wat is EDR (Endpoint Detection and Response)?

Bekijk de video "Endpoint Detection & Response (EDR): functies en voordelen"

GravityZone Business Security Enterprise helpt u omgaan met complexe cyberaanvallen waarbij meerdere endpoints (werkstations, servers of containers) betrokken zijn. Met behulp van gecorreleerde Endpoint Detection and Response worden unieke dreigingsvisualisaties op organisatieniveau gegenereerd, zodat u doelgericht onderzoek kunt doen en doeltreffender kunt reageren. Meer weten

GravityZone EDR Cloud bewaakt endpoints om verdachte activiteiten snel op te merken, plus de benodigde tools om cyberaanvallen te bestrijden. Visualisatie van dreigingen geeft richting aan onderzoeken en maakt snellere respons mogelijk.

Functievergelijking downloaden

Elke EDR-agent die op de endpoints van uw organisatie wordt ingezet, heeft een gebeurtenissenrecorder die het endpoint continu bewaakt en op veilige wijze inzichten en details van verdachte gebeurtenissen naar de gecentraliseerde GravityZone Control Center stuurt.

In tegenstelling tot GravityZone Business Security Enterprise worden bepaalde functies (zoals Fileless Attack Defense, Sandbox Analysis, enz.) alleen gedetecteerd.

Meer info
Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Bitdefender uitgeroepen tot visionair

We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot visionair in het Gartner® Magic Quadrant™ voor endpointbeveiliging-platforms van 2023. Ontdek waarom Bitdefender werd uitgeroepen tot visionair - bekijk vandaag nog het rapport! 

Functies en voordelen

Patroon
inzichten voor gegevensbeveiliging
Patroon
EDR-beveiliging - de beste technologie voor het opsporen van dreigingen
Patroon
extended endpoint detection and response
Patroon
visualisatie voor gegevensbeveiliging
Patroon
Onderzoek van incidenten en Incident response
Patroon
incidentenbeheer
Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Bitdefender uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Het onafhankelijke rapport evalueerde topaanbieders en hoe ze het doen, en bevestigde naar onze mening Bitdefender als wereldleider in cyberbeveiliging. Het rapport merkt op dat Bitdefender “zich onderscheidt door zijn agressieve, op preventie gerichte mentaliteit”.

Waarom kiezen voor EDR-oplossingen van Bitdefender?

Enterprise Security voor mobiele apparaten met iOS en Android

“Met de EDR-mogelijkheden van GravityZone kan ik alle bewegende delen van onze diverse infrastructuur bekijken. Als ik zie dat Bitdefender iets blokkeert, kan ik er dieper op ingaan en analyseren hoe ik dergelijke pogingen in de toekomst kan voorkomen. We hebben het geluk gehad dat Bitdefender alle indringers buiten heeft gehouden.”, Dan Reynolds, IT-directeur, BLDD Architects.

BLDD Architects gebruikt GravityZone Business Security Enterprise om geïntegreerde Endpoint Detection and Response (EDR) te bieden voor endpoints zoals Microsoft Windows- en macOS-werkstations en -servers, VMware Horizon-desktops en VMware vSphere-servers.

Lees de volledige casestudy en zie wat andere klanten hebben bereikt.

Meer info

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives

Ik heb antivirussoftware, waarom heb ik een EDR-oplossing nodig?

EDR-oplossingen bieden geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden voor dreigingen die verder gaan dan traditionele antivirussoftware (AV).

Terwijl AV voornamelijk bekende malware voorkomt, maakt EDR gebruik van gedragsanalyses om geavanceerde lokale en bedrijfsoverschrijdende dreigingen te detecteren, en biedt het uitgebreid inzicht in endpoint-activiteiten.

Dit zorgt voor een snellere respons op incidenten, continue monitoring, en ondersteunt het jagen op dreigingen en de forensische analyse. Samen bieden EDR en AV een gelaagde verdedigingsstrategie, die zich aanpast aan het veranderende dreigingslandschap.

Kan ik profiteren van EDR-tools als ik geen beveiligingsspecialisten in dienst heb?

Om volledig te profiteren van Endpoint Detection & Response (EDR), kan een organisatie zonder eigen beveiligingspersoneel (zoals security analysts) kiezen voor onze Bitdefender MDR-service.

Deze volledig beheerde service omvat onze EDR-oplossing plus 24x7 beveiligingsmonitoring vanuit het Bitdefender Security Operations Center, uitgevoerd door zeer ervaren threat hunters en beveiligingsspecialisten.

Is Bitdefender EDR geschikt voor kleine bedrijven?

De EDR-tools van Bitdefender hebben een gebruiksvriendelijke interface die gebruiksgemak garandeert, zelfs voor kleine bedrijven zonder uitgebreide IT-middelen.

Als uw organisatie geen eigen beveiligingspersoneel in dienst heeft, kunt u kiezen voor onze Bitdefender MDR-service. Naarmate uw bedrijf groeit, kan onze schaalbare oplossing zich aanpassen aan uw groeiende behoeften en bij elke stap uitgebreide bescherming bieden.

Kan Bitdefender EDR worden geïntegreerd met bestaande beveiligingstools?

Hoewel GravityZone Business Security Enterprise is ontworpen om te functioneren als één geheel voor al uw beveiligingsbehoeften, kunnen GravityZone EDR-incidenten en -gebeurtenissen worden doorgestuurd naar verschillende standaardtools uit de sector (Splunk, QRadar, Azure Sentinel, enz.). 

Kan ik eerst proberen voor ik koop?

Er is een 1-maand gratis proefversie beschikbaar voor onze Gravity Zone Business Security Enterprise-oplossing. Als u geïnteresseerd bent in onze standalone GravityZone EDR Cloud-oplossing, vul dan dit aanvraagformulier in, en dan kunnen we u een demo aanbieden.

Moet ik XDR toevoegen aan mijn EDR-oplossing?

Overweeg om XDR toe te voegen aan uw EDR-oplossing als uw organisatie opereert in complexe IT-omgevingen die uniform inzicht in uw hele netwerk (inclusief cloudplatforms) nodig hebben.

XDR biedt verbeterde bescherming tegen multi-vectordreigingen door gegevens uit verschillende bronnen te correleren, en biedt geautomatiseerde respons op incidenten, waardoor de werklast voor beperkt beveiligingspersoneel wordt verminderd.

Het uitgebreide beveiligingsoverzicht helpt ook bij het voldoen aan de normen voor naleving en vergemakkelijkt het jagen op geavanceerde dreigingen. Meer weten over Bitdefender XDR

Lees het rapport Forrester New Wave 2022
Rapport

Bitdefender uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Informatieblad voor GravityZone Business Security Enterprise

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

GravityZone EDR Cloud Informatieblad

Meer lezen
Bekijken Podcast

Macmillan Cancer Support beschermt de belangen van patiënten met EDR

Bekijken