Marktleidende eindpuntbeveiliging

endpointbeveiliging voor de industrie

Bescherm alle eindpunten in het netwerk

Beveilig uw systemen op al uw locaties met adaptieve beveiliging die 99% van alle aanvallen tegenhoudt. Bitdefender biedt een integrale oplossing voor eindpuntbescherming, detectie, respons en risicoanalyse voor fysieke en gevirtualiseerde systemen. Bovendien beschermt Bitdefender tegen phishing- en BEC-aanvallen (Business Email Compromise). Voortaan kunt u uw systemen verharden en naadloos beheren terwijl u de menselijke factor aanpakt met identificatie van riskant gedrag en gerichte trainingen.

Specifieke cyberbeveiliging en automatisering voor de industrie

Respond Faster, Secure Smarter

Vergroot de zichtbaarheid van geblokkeerde dreigingen en maak het forensisch onderzoek efficiënter. De cloudgebaseerde console van Bitdefender maakt een snelle en nauwkeurige reactie mogelijk. Opties voor gedetailleerd inzoomen verschaffen context en waardevolle correlaties om de besluitvorming en de remediëring te versnellen. Automatische patching en volledige schijfversleuteling vereenvoudigen het beheer terwijl HyperDetect geavanceerde stealth-aanvallen detecteert met behulp van machine learning.

Schaalbare cyberbeveiliging voor de productiesector

Opschalen zonder complexiteit

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor de industrie die met u meegroeien. Met de oplossingen van Bitdefender kunt u het aantal tools en handmatige scripts tot een minimum beperken terwijl u de volledige levenscyclus van dreigingen aanpakt. Verlaag kosten, complexiteit en overlapping, zodat u met vertrouwen kunt opschalen. Bitdefender houdt uw team gefocust op de belangrijkste prioriteiten voor beveiliging en compliance.

Bescherming tegen cyberaanvallen in de industrie

  • Prestatievertraging
  • Onnodige complexiteit
  • Onvoldoende zichtbaarheid
Voorkom stillegging van uw bedrijf door cyberaanvallen

Verhinder onderbrekingen van het productieproces

Geef uw team de tools om snel en correct op dreigingen te reageren. Vermijd prestatieproblemen op werkstations, die kunnen leiden tot onnodige upgrades. Houd iedereen bij de les door vermindering van het aantal foutpositieven die de workflow verstoren en het IT-team belasten. Vertrouw op de adaptieve, gelaagde bescherming van Bitdefender, die dagelijks 30 miljard dreigingsquery's analyseert en daardoor 99% van alle aanvallen kan stoppen.

Vereenvoudigde beveiligingsoplossingen

Vereenvoudig de end-to-end bescherming

Beveilig uw software en apparatuur met één oplossing die de lacunes in de bescherming opvult. Dankzij Bitdefender hoeft u geen puntoplossingen meer aan elkaar te koppelen en vermijdt u prestatieproblemen op eindpunten als gevolg van het gebruik van afzonderlijke beveiligingstools.

Gedetailleerde zichtbaarheid en rapportage over cyberincidenten

Een duidelijker beeld op elk niveau

Stroomlijn de incidentenanalyse met gedetailleerde zichtbaarheid en robuuste rapportage. De uniforme Bitdefender-console maakt het gemakkelijk om op problemen in te zoomen en snel te begrijpen wat er is gebeurd (en waarom!), zodat u direct kunt reageren. En dankzij de gebruiksvriendelijke rapporten krijgt het management sneller een overzicht en beschikt u altijd over een audit-trail ten behoeve van de compliance.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Energizer Holding - testimonial van industriële klant

"We hoeven niet bang te zijn dat de marketingteksten van Bitdefender overdreven zijn. Ze maken hun namelijk belofte waar: ze houden malware, ransomware en Advanced Persistent Threats (APT's) buiten de deur."

Craig Rodenberg, Information Security Architect

Energizer Holdings, Inc.
IRSAP - testimonial van industriële klant

"Wanneer we iets verdachts opmerken, kunnen we het bestand isoleren en veilig testen met behulp van Bitdefender Sandbox Analyzer. Door deze tests leren we de mogelijke risico's kennen en weten we waar we op moeten letten."

Marco Broetto, IT Manager & SAP Project Manager

Irsap
Marchesini Group - testimonial van industriële klant

"Omdat GravityZone onze IT-omgeving zo goed beschermt en veel handmatige taken heeft geautomatiseerd, zijn we zo'n 20-30% minder tijd kwijt aan beveiligingsbeheer. Vroeger hadden we honderden foutpositieven per week; in het afgelopen jaar hebben we niet één foutpositief gehad."

Maurizio Bertasi, IT-manager

Marchesini-groep
INglass SpA - testimonial van industriële klant

"Dankzij de Bitdefender-analyses van het eindpuntrisico kunnen we de effectiviteit van de beveiliging beoordelen en eindpunten met een verhoogd risico verder versterken. We gebruiken Bitdefender ook om rapporten over de effectiviteit van de beveiliging te genereren voor het management."

Davide Gastaldon, Cybersecurity Manager

INglass S.p.A.

Bronnen

Lees het productinformatieblad van GravityZone Business Security Enterprise
Datasheet

GravityZone Business Security Enterprise

Meer lezen
Meer lezen blogpost

MITRE Engenuity ATT&CK® EVALUATIES

Meer lezen
Meer lezen blogpost

Blijf ransomware een stap vóór

Meer lezen
Meer lezen Rapport

Forrester SAS 2021 rapport

Meer lezen