maximale preventie

Anticipatie

Optimaliseer de preventie met de beveiligingsoplossing die door onafhankelijke bureaus als beste wordt getest voor bescherming tegen cyberdreigingen.

zichtbaarheid vergroten

Weerstand

Vergroot de zichtbaarheid met Endpoint Detection & Response en een gecentraliseerd dashboard voor identificatie en remediëring.

Snel herstel na incidenten

Herstel en aanpassing

Herstel de bedrijfsprocessen en verbeter de beveiligingspositie om toekomstige cyberrisico's te minimaliseren met 24/7 Managed Detection & Response.

 

Geavanceerde oplossingen voor cyberweerbaarheid maximaliseren de beveiliging

endpointbeveiliging en analyse

Endpointbeveiliging en analyse

Versterk de bescherming en vergroot de zichtbaarheid in de hele organisatie met geautomatiseerde, doorlopend bijgewerkte beveiligingstechnologieën.

Ongeëvenaarde preventie van aanvallen

Ongeëvenaarde preventie van aanvallen

Maak gebruik van inzichten uit 30 miljard dreigingsquery's per dag en miljoenen sensoren over de hele wereld voor onovertroffen adaptieve bescherming.

beheerde IT-services

Beheerde diensten

Optimaliseer detectie en respons en profiteer van actieve threat-hunting vanuit een Security Operations Center dat 24/7/365 wordt bemand.

Geavanceerde Threat Intelligence

Geavanceerde Threat Intelligence

Vergroot uw gemoedsrust met een oplossing voor cyberbeveiliging waarin de nieuwste lessen uit de frontlinie van de dreigingsanalyse zijn geïntegreerd.

Gestroomlijnde efficiëntie

Gestroomlijnde efficiëntie

Elimineer de complexiteit met behulp van één centrale console voor geautomatiseerde implementatie, updating en remediëring.

Hogere ROI

Hogere ROI

Stroomlijn de beveiliging en versterk de risicobeheersing zonder een beroep te doen op extra personeel of op tools en services van meerdere leveranciers.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Testimonial over cyberweerbaarheid van Kansas Development Finance Authority

"De dag nadat WannaCry wereldwijd toesloeg, kreeg ik een e-mail van Bitdefender waarin ze schreven dat ik gerust van mijn weekend kon gaan genieten, omdat wij vanaf dag 0 prima waren beschermd. Ik was heel blij met die geruststelling! "

Jeff Kater, directeur IT

Kansas Development Finance Authority (KDFA)
Marchesini Group - testimonial over cyberweerbaarheid

"Dankzij GravityZone Full-Disk Encryption zijn onze gegevens goed beschermd, zelfs als onze notebooks worden gestolen. Zo vermijden we ook hoge boetes in verband met de AVG. Bovendien zijn we minder tijd kwijt aan het beheer van encryptiesleutels, omdat het proces geautomatiseerd en gecentraliseerd is."

Maurizio Bertasi, IT-manager

Marchesini-groep
Aartsbisdom - testimonial over cyberweerbaarheid

"Bitdefender Endpoint Risk Analytics toont de belangrijkste actuele risico's in onze hele organisatie en geeft ons een takenlijst om die problemen op te lossen. Bitdefender heeft een simpele 'Fix It'-knop, waarmee we de benodigde stappen voor de remediëring automatisch kunnen uitvoeren."

IT Director

Aartsbisdom
Greenman-Pedersen - testimonial over cyberweerbaarheid

"Het GravityZone-portaal is heel gebruiksvriendelijk en verschaft veel hoogwaardige informatie. Met één blik op de dashboards kunnen we direct zien welke onderdelen we van naderbij moeten bekijken. De rapporten en waarschuwingen helpen ons ook om sneller in actie te komen, bijvoorbeeld wanneer een collega per ongeluk op een phishing-mail heeft geklikt."

Timothy Du Four, Assistant Vice President and Director of Information Technology

Greenman-Pedersen, Inc. (GPI)

Bronnen

EDR of MDR - voor cyberweerbaarheid
Blog

EDR of MDR: Twee routes op weg naar effectieve beveiliging

Ontdek de verschillen tussen EDR en MDR en bepaal de juiste aanpak voor uw organisatie.

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Bitdefender Managed Detection & Response-service

Meer lezen
Meer lezen Overzichten oplossingenen

Preventie en mitigatie van ransomware

Meer lezen
Meer lezen Blog

Hoe kunt u de operationele kosten van cyberbeveiliging verlagen met behulp van de MITRE Engenuity ATT&CK® beoordelingen?

Meer lezen