Beveiliging tegen netwerkbreuken

Data structuur

De technologie van Bitdefender is gebouwd om host-gebaseerde bedreigingen te detecteren en erop te reageren door het netwerkverkeer te analyseren. Het gebruikt machine learning en heuristiek om gedrag in real time te analyseren om malware-activiteiten, zoals zijwaartse bewegingen en brute-force-aanvallen nauwkeurig aan het licht te brengen. Dit verbetert de zichtbaarheid en controle van hostgebaseerde netwerkbedreigingen.

Meer info
  • Detecteer initiële toegangstechnieken
  • Toegang tot inloggegevens op endpoints voorkomen
  • Verkenningstechnieken op het netwerk blokkeren
Detecteer netwerkaanvallen

Technieken voor initiële toegang gebruiken verschillende ingangsvectoren om in een netwerk voet aan de grond te krijgen. De technieken omvatten gerichte spearphishing en het uitbuiten van zwakke plekken op openbare webservers.

De verdediging tegen netwerkaanvallen verhardt protocollen zoals HTTP, SMB, RPC en analyseert het netwerkverkeer om aanvallen zoals SQL-injectie, brute force en drive-by-downloads te blokkeren.

Bescherm gevoelige informatie

Network Attack Defense voorkomt exfiltratie en beveiligt gevoelige informatie tegen cybercriminelen die technieken zoals keylogging of credential dumping gebruiken om gebruikersnamen en wachtwoorden te stelen.

Beveiligde informatie in uw netwerk

Cybercriminelen gebruiken verkenningstechnieken om kennis over het interne netwerk op te doen. Ze speuren naar zwakke punten en oriënteren zich voordat ze besluiten welke middelen ze gaan aanvallen.

Bij deze technieken voor het verzamelen van informatie na de eerste inbreuk wordt vaak gebruikgemaakt van de ingebouwde tools van het besturingssysteem. De netwerkbeveiliging van Bitdefender kan deze verkenningspogingen snel opsporen en tegenhouden.

verharding van endpointbeveiliging

Zijwaartse beweging blokkeren

Cybercriminelen bewegen zich zijwaarts om externe systemen op een netwerk binnen te dringen en te controleren. Na de ontdekking van de middelen proberen de aanvallers de infectie te verspreiden of verhoogde privileges te krijgen. Tegenstanders kunnen ook met legitieme inloggegevens aangepaste hulpmiddelen installeren met native netwerk- en besturingssysteemhulpmiddelen. Onze gepatenteerde technologie kan de verdediging van endpoints verhogen door een extra beveiligingslaag te bieden.  

Beveilig gevoelige informatie

Verbeterde bescherming tegen Crimeware

Crimeware is geen zuiver technische dreiging, maar eerder een socio-technische infectie die wordt verspreid voor financieel gewin. Cybercriminelen zoeken transactie-informatie zoals sofi-nummers, telefoonnummers, persoonlijke adressen en medische dossiers en proberen deze gegevens te stelen. De netwerkbeveiliging van Bitdefender biedt volledige zichtbaarheid en detectie van technieken die de standaard beveiligingsmechanismen omzeilen, zodat cybercriminelen geen misbruik kunnen maken van gevoelige informatie.

Beveilig uw netwerk met GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

Een efficiënte, lichtgewicht beveiligingsoplossing die hoge prestaties en krachtige bescherming biedt, in combinatie met gecentraliseerd beheer, soepele implementatie en keuze tussen een beheerconsole in de cloud of on-premise.

Zakelijke beveiliging van netwerkapparaten met GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Beschermt uw organisatie tegen geavanceerde cyberaanvallen, zoals Advanced Persistent Threats (APT's) en ransomware, met meer dan 30 lagen geavanceerde beveiligingstechnologie op basis van machine learning.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
GravityZone Network Attack Defense - testimonial

"We besteden tegenwoordig 94% minder tijd aan het reageren op cyberaanvallen. Dit betekent dat we meer tijd overhouden voor projecten die ons bedrijf een meerwaarde opleveren."

Matt Ulrich

Speedway Motorsports, Inc.

Bronnen

Technische briefing over GravityZone Network Protection
Technisch overzicht

Technical Overview: Network Protection

Meer lezen
Meer lezen Technisch overzicht

Verder lezen 

Meer lezen
Bekijken Video

Network Attack Defense, Explainer Q4-2020

Bekijken