Profiteer van absolute bescherming voor de Mac

Start vandaag vanaf {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/maand

KORTING
1-jaar abonnement

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
* voor het eerste jaar
KORTING
2-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 2 jaar
KORTING
3-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 3 jaar

Absolute beveiliging. Ontworpen voor Mac.

Icon

Beste bescherming tegen infecties

(op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 als hoogste beschermingsniveau)

Bitdefender

5.97

Avast

5.89

Avira

5.76

F-Secure

5.33

Totale Score. JUNI 2017 - MAART 2023. AV TEST.

Icon

Lichtste impact op prestaties

(op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 als hoogste beschermingsniveau)

Bitdefender

5.92

Avast

5.50

Avira

5.59

F-Secure

5.67

Totale Score. JUNI 2017 - MAART 2023. AV TEST.

Absolute beveiliging voor macOS

Bitdefender Antivirus for Mac biedt u een absolute bescherming, zonder de snelheid en prestaties van uw apparaten te beïnvloeden. Deze krachtige oplossing omvat gratis VPN, antiransomware en verwijderingsfuncties voor adware.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Beveiliging

Beveiliging

De onklopbare beveiliging van Bitdefender beschermt uw macOS-apparaten tegen alle nieuwe en bestaande dreigingen.

Veilige Bestanden

Met Bitdefender Veilige bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender Antivirus for Mac beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere malware. Enkel toepassingen die u uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot uw Veilige bestanden.

Bescherming Time Machine

Indien u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, dan zal deze extra beveiligingslaag, die u beveiligt tegen gesofisticeerde ransomware-aanvallen u zeker bevallen. Ransomware, een extreem gevaarlijk type malware, versleutelt kostbare bestanden zoals foto's, video's en andere documenten, waardoor ze onbruikbaar worden. Met deze complexe functie kunnen Mac-gebruikers hun bestanden herstellen zonder losgeld te betalen. De bescherming van de Time Machine biedt u de barrière tegen malware die mogelijk uw back-ups probeert te versleutelen of vernietigen.

Adware-blokker

Ongevraagde advertenties die in uw browser verschijnen zijn onaangenaam, en zelfs Macs kunnen deze binnendringende adware-infecties binnenhalen, die uw aandacht afleiden en voor vertragingen zorgen. Bitdefender Antivirus voor Mac spoort adware, kwaadaardige overvalprogramma's, ongevraagde taakbalken en andere vervelende add-ons voor browsers op en verwijdert ze, zodat u maximaal van uw Mac kunt genieten.

Malwaredetectie-Meerdere platforms

Uw Mac is misschien wel beveiligd tegen kwaadwillige inhoud die ontworpen werd voor Windows, maar toch wilt u ervoor zorgen dat u dergelijke malware niet oppikt en doorgeeft aan pc-gebruikers. Uw Bitdefender Antivirus for Mac detecteert malware en verwijdert zowel malware die gericht is op macOS als dreigingen die ontworpen zijn voor Windows, zodat u er zeker van bent dat de bestanden die u naar anderen stuurt, niet aangetast zijn.

Traffic Light (browserextensie)

Bitdefender Antivirus for Mac garandeert bescherming voor al uw browsingsessies, onder andere online winkelen en bankieren, en kan ongepaste inhoud wegfilteren. Wanneer automatische bescherming ingeschakeld is, scannen onze systemen met artificiële intelligentie de koppelingen nog voor u erop klikt, zodat u nooit onbewust schadelijke webpagina's opent.

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat u buiten gevaar blijft. Bitdefender Antivirus for Mac detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers te stelen.

Bitdefender Shield

Regelt automatisch al uw beveiligingsbehoeften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.

Prestatie

Prestatie

Bitdefender Antivirus for Mac reageert onmiddellijk op online dreigingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Razendsnel scannen

Ironclad-bescherming is fantastisch, maar het is nog beter wanneer snelheid en prestaties revolutionair zijn. Bitdefender Antivirus for Mac combineert nauwkeurigheid met snelheid, zodat u ultrasnelle scans en de beste opsporingsscores in de sector krijgt.

24/7 bewaking via de cloud

Dankzij permanente updates is Bitdefender Antivirus for Mac steeds op de hoogte van zero day-aanvallen. We gebruiken verbazend krachtige technologieën op basis van de cloud om e-dreigingen op te sporen en weg te werken, waar ze ook vandaan komen, om u onmiddellijk bescherming te bieden, overal ter wereld. Aangezien de ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het systeem van uw Mac niet belast en blijft uw persoonlijke informatie veilig opgeslagen op uw computer.

Privacy

Privacy

Bitdefender Antivirus for Mac zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Antivirus for Mac ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor macOS-toestellen.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

SYSTEEMVEREISTEN

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Antivirus for Mac

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: macOS X Yosemite (10.10) of later

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 1 GB vrije ruimte

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

*U kunt Bitdefender VPN enkel installeren op apparaten met macOS Sierra (10.12 of hoger)

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Safari 10.0 en later

Hoe beschermt Bitdefender Antivirus for Mac mij tegen virussen en cyberdreigingen?

Bitdefender Antivirus for Mac is een krachtige antivirus die alle soorten schadelijke software ("malware") kan blokkeren, detecteren en verwijderen, waaronder:

- Ransomware

- Adware

- Virussen

- Spyware

- Trojaanse paarden

- Keyloggers

- Wormen

Bitdefender Antivirus for Mac is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en reageert onmiddellijk op virussen en andere e-dreigingen, zonder de prestaties van uw systeem te beïnvloeden. De oplossing detecteert en verwijdert niet alleen Mac-malware, maar ook schadelijke Windows-inhoud, zodat u niet onbedoeld geïnfecteerde bestanden doorstuurt naar uw familie, vrienden of collega's met pc's.

Beschermt Bitdefender Antivirus for Mac mij tegen ransomware?

Ransomware is schadelijke software die erop gericht is de toegang tot uw persoonlijke bestanden op uw computer te blokkeren, totdat er losgeld wordt betaald aan de aanvaller.

Bitdefender Antivirus for Mac biedt onklopbare bescherming tegen ransomware, die al uw documenten, foto's en video's beveiligt tegen gekende en opkomende cyberdreigingen.

Deze antivirus-oplossing kan zelfs de meest recente ransomware-families identificeren dankzij een multi-layer bescherming, ontworpen om malware tijdens de verschillende fasen van een aanval te detecteren.

Waarom heb ik Bitdefender Antivirus for Mac nodig voor macOS?

Met de snelle evolutie van malware, worden ook Macs steeds meer kwetsbaar. Daarom wordt altijd aanbevolen beveiliging over te laten aan experten. Bitdefender Antivirus for Mac zorgt dat uw Mac beschermd blijft tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Hoe doet Bitdefender Antivirus for Mac het in vergelijking met andere Bitdefender-beveiligingssuites?

Bitdefender Antivirus for Mac is een product dat specifiek voor macOS-apparaten werd ontworpen.

Beveiliging nodig voor alle besturingssystemen? Bitdefender Total Security biedt bescherming voor alle platformen en dekt Windows-pc's, Macs en smartphones en tablets met Android of iOS, voor maximaal 10 apparaten.

Meer apparaten nodig? Bitdefender Family Pack omvat Bitdefender Total Security voor maximaal 15 apparaten.

Onbeperkt VPN-verkeer nodig? Bitdefender Premium Security omvat Bitdefender Total Security, Premium VPN voor onbeperkt verkeer & Premium ondersteuning.

Krijg ik ook een VPN met mijn Bitdefender Antivirus for Mac-abonnement?

Bitdefender Antivirus for Mac wordt geleverd met een basisversie van Bitdefender VPN waarbij gratis een ruime hoeveelheid verkeer (200 MB/dag, in totaal 6 GB per maand) wordt aangeboden.

Hebt u onbeperkt verkeer nodig, voegt u Bitdefender Premium VPN toe aan uw Bitdefender-abonnement.

Kan ik Bitdefender Antivirus for Mac uittesten voordat ik het aankoop?

U kunt altijd testen voor u effectief aankoopt. Download uw gratis proefversie van 30 dagen van Bitdefender Antivirus for Mac en test het volledige pakket; geen kredietkaartgegevens nodig.

Hoe activeer ik Bitdefender Antivirus for Mac?

Controleer uw e-mails na uw aankoop en volg de stappen om een Bitdefender Central-account te maken en uw abonnement te activeren. Eens uw abonnement actief is in uw Bitdefender-account kunt u beginnen installeren en uw apparaten beschermen.

Ik ben van computer veranderd. Hoe installeer ik Bitdefender Antivirus for Mac opnieuw?

Log in op uw Bitdefender Central-account, ga naar Mijn apparaten en begin Bitdefender te installeren op uw nieuwe apparaat. Indien de oude computer niet meer in gebruik is, hebt u geen bijkomende plaats nodig op uw abonnement.

Moet ik Bitdefender Antivirus for Mac verlengen?

Om u te helpen beschermd te blijven, kan Bitdefender Antivirus for Mac worden aangeschaft als abonnement dat automatisch wordt verlengd indien u zich daarvoor bij uw aankoop hebt ingeschreven.

U kunt de status op elk gewenst moment nagaan en wijzigen in uw Central-account (Mijn abonnementen -> Mijn betalingen) indien u het abonnement hebt geactiveerd voor hetzelfde e-mailadres als waarmee u uw aankoop hebt voltooid.

Hebt u Bitdefender Antivirus for Mac, kunt u ervoor kiezen om op voorhand te verlengen of een bijkomend jaar aan te kopen (of te upgraden) net voor de vervaldatum, afhankelijk van hoeveel tijd er nog overblijft voor uw abonnement.

U krijgt in elk geval vanaf 30 dagen voordat uw abonnement vervalt e-mails met de boodschap dat uw abonnement binnenkort vervalt en welke de volgende stappen zijn.

Ik heb de activeringscode niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Bevestigings-e-mails worden doorgaans niet lang na het plaatsen van een bestelling ontvangen. Zorg dat u ook uw mappen Reclame en Spam controleert indien uw e-mail client uw e-mails automatisch categoriseert. Voor meer informatie raadpleegt u dit artikel.

Meer nuttige artikelen en video-tutorials zijn ook beschikbaar in het Ondersteuningscentrum van Bitdefender.

circle

Bitdefender Central

Beveiliging overal waar u gaat

Alles wat u moet weten over Bitdefender Central.

 • Activeer de Bitdefender-bescherming op uw toestellen
 • Beheren vanuit uw webbrowser en iOS- of Android-telefoon
 • Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app
 • Ontvang 24/7 veiligheidsupdates
 • Rechtstreeks contact met ons supportteam
Office Security

Download de mobiele app