Kies voor onklopbare bescherming voor het hele gezin

Start vandaag vanaf {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/maand

KORTING
1-jaar abonnement

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
* voor het eerste jaar
KORTING
2-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 2 jaar
KORTING
3-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 3 jaar

Hoe Bitdefender het doet in vergelijking met andere cyberbeveiligingsmerken

Icon

De beste beveiliging

Beste bescherming tegen e-dreigingen (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als hoogste beschermingsniveau)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Icon

De beste prestaties

Lichtste impact op prestaties (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als het lichtste impactniveau)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Complete bescherming voor Windows, macOS, iOS en Android

Bitdefender Family Pack brengt grote veranderingen teweeg in de manier waarop online dreigingen opgespoord en geweerd worden. De recentste netwerkgebaseerde adaptieve beveiligingslaag voorkomt de exploitatie van kwetsbaarheden in uw systeem, en detecteert en blokkeert bruteforce-aanvallen. Ze verhindert dat botnet aanvallen uw apparaat compromitteren en voorkomt het versturen van gevoelige informatie in niet-versleutelde formulieren.

Selecteer hieronder een OS voor meer informatie:

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Beveiliging

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande online dreigingen.

Complete Realtime Databescherming

Verbeterd

Absolute power in de meest efficiënte beveiligingsoplossing die vandaag beschikbaar is. Bitdefender Family Pack 2020 werkt tegen alle e-bedreigingen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero-day exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en privacy zijn veilig.

Preventie tegen netwerkbedreigingen

Bitdefender Family Pack stopt aanvallen nog voor ze beginnen. De geïntegreerde nieuwe informatietechnologieën aangaande cyberdreigingen kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau analyseren en identificeren, en geavanceerde exploits, malware en botnet-gerelateerde URL's alsook brute force-aanvallen blokkeren.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Family Pack maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

De multi-layer aanpak van Bitdefender tegen ransomware omvat een gegevensbeschermingslaag die waarborgt dat uw documenten, afbeeldingen, video's en muziekbestanden beveiligd zijn tegen alle soorten ransomware-aanvallen. Het werkt met de module Advanced Threat Defense, om deze belangrijke bestanden te beschermen tegen versleuteling door ransomware.

Analyse kwetsbaarheden

Verbeterd

Scan naar gevaren voor de veiligheid en kwetsbaarheden met één klik. Bitdefender controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-veiligheidspatches en potentieel onveilige systeeminstellingen en geeft de beste oplossingen weer..

Preventie Webaanval

Onze webfiltertechnologie zorgt ervoor dat u nooit meer op een schadelijke website terechtkomt. Controleer of de websites in uw zoekresultaten veilig zijn, vóórdat u op een link klikt. Bitdefender Family Pack blokkeert ook alle gekende geïnfecteerde koppelingen.

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat u buiten gevaar blijft. Bitdefender Family Pack detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers te stelen.

Antifraudebescherming

Ons geavanceerd filtersysteem waarschuwt u wanneer u websites bezoekt die u mogelijk willen oplichten.

Antispam

Filtert irrelevante berichten in uw Postvak-IN. Het is beschikbaar voor lokale e-mailprogramma's (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Noodomgeving

Bepaalde gesofisticeerde malware, zoals rootkits, moeten verwijderd worden voordat Windows wordt opgestart. Wanneer Bitdefender Family Pack dergelijke bedreigingen opspoort, start het de computer opnieuw op in Veilige modus om het systeem op te schonen en te herstellen.

Prestatie

Prestatie

De beveiligingssoftware van Bitdefender reageert onmiddellijk op online dreigingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Bitdefender Photon™

Deze innovatieve, exclusieve technologie helpt Bitdefender Family Pack om de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem aan te passen om procesmiddelen te sparen en snelheid en prestaties te verbeteren.

Global Protective Network

Het merendeel van het grondige scannen gebeurt in de cloud, zodat er zo goed als geen impact is op uw plaatselijke systeem. Dit betekent dat de snelheid en prestaties ervan niet worden aangetast. En uw bestanden blijven altijd 100% privé: Bitdefender scant nooit de eigenlijke inhoud van uw bestanden en laadt of bewaart ze nooit in de cloud.

Game-, film- en werkmodus

Bitdefender Family Pack detecteert wanneer u speelt, werkt of een film bekijkt en weet dus dat het u niet moet storen met onnodige verzoeken. Afhankelijk van wat u aan het doen bent, houdt Bitdefender tijdelijk pop-ups tegen, past het visuele instellingen aan en pauzeert het onbelangrijke achtergrondactiviteiten, zodat u maximaal van uw apparaat kunt genieten.

Betere prestaties

Verbeter de snelheid en de prestaties van uw apparaten met OneClick Optimizer.

Accumodus

Deze nuttige, intelligente functie bespaart batterijcapaciteit voor laptops en tablets door tijdelijk systeeminstellingen aan te passen, zoals weergave, systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbinding.

Privacy

Privacy

Bitdefender Family Pack zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Family Pack ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-toestellen.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Microfoonmonitor

Krijg opnieuw controle over uw eigen apparaten met Microfoonmonitor. Gebruik de monitor om te ontdekken welke apps toegang hebben tot de microfoon van uw apparaat en wanneer.

Webcambeveiliging

Bescherm uw privacy en voorkom lekken van webcams. Webcambescherming brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.

Veilig internetbankieren

Doe uw bankzaken en winkel vanuit een unieke, speciale browser die uw transacties beschermt om fraude te voorkomen. Bitdefender Safepay kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen. Filter ongepaste inhoud en beperk de schermtijd. U kunt vanop afstand inloggen op Bitdefender Central om de online activiteiten van uw kinderen te monitoren. *Ouderlijk Toezicht is ook beschikbaar voor macOS, iOS en Android, met een verschillende set voorzieningen voor elk platform.

Privacy-firewall

Met Bitdefender Family Pack geniet u van een krachtige laag netwerkbescherming zodat uw persoonlijke informatie veilig blijft tegen hackers en data snoops.

Antidiefstal

Bitdefender Family Pack heeft efficiënte middelen tegen verlies en diefstal voor uw Windows-laptop of tablet, waarbij uw waar dan ook ter wereld van op afstand toegang hebt via uw online Bitdefender Central-account.

Wi-Fi Security Advisor

Beheer de beveiliging van uw Wifi-netwerk en router, waar u zich ook bevindt.

Beveiliging sociale netwerken

Om beveiligd te blijven tegen kwaadwillige links en enige online bedreigingen die uw vrienden onwetend via sociale netwerken aan u doorgeven.

Bestandsvernietiging

Gebruik dit instrument wanneer u een bestand voor altijd wilt verwijderen, zonder dat er een spoor op uw pc achterblijft dat het ooit heeft bestaan.

Beveiliging

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande online dreigingen.

Veilige Bestanden

Met Bitdefender Veilige bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender Antivirus for Mac beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere malware. Enkel toepassingen die u uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot uw Veilige bestanden.

Bescherming Time Machine

Indien u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, dan zal deze extra beveiligingslaag, die u beveiligt tegen gesofisticeerde ransomware-aanvallen u zeker bevallen. Ransomware, een extreem gevaarlijk type malware, versleutelt kostbare bestanden zoals foto's, video's en andere documenten, waardoor ze onbruikbaar worden. Met deze complexe functie kunnen Mac-gebruikers hun bestanden herstellen zonder losgeld te betalen. De bescherming van de Time Machine biedt u de barrière tegen malware die mogelijk uw back-ups probeert te versleutelen of vernietigen.

Adware-blokker

Ongevraagde advertenties die in uw browser verschijnen zijn onaangenaam, en zelfs Macs kunnen deze binnendringende adware-infecties binnenhalen, die uw aandacht afleiden en voor vertragingen zorgen. Bitdefender Family Pack spoort adware, kwaadaardige overvalprogramma's, ongevraagde taakbalken en andere vervelende add-ons voor browsers op en verwijdert ze, zodat u maximaal van uw Mac kunt genieten.

Malwaredetectie-Meerdere platforms

Uw Mac is misschien wel beveiligd tegen kwaadwillige inhoud die ontworpen werd voor Windows, maar toch wilt u ervoor zorgen dat u dergelijke malware niet oppikt en doorgeeft aan pc-gebruikers. Uw Bitdefender Family Pack detecteert malware en verwijdert zowel malware die gericht is op macOS als dreigingen die ontworpen zijn voor Windows, zodat u er zeker van bent dat de bestanden die u naar anderen stuurt, niet aangetast zijn.

Traffic Light (browserextensie)

Bitdefender Family Pack garandeert bescherming voor al uw browsingsessies, onder andere online winkelen en bankieren, en kan ongepaste inhoud wegfilteren. Wanneer automatische bescherming ingeschakeld is, scannen onze systemen met artificiële intelligentie de koppelingen nog voor u erop klikt, zodat u nooit onbewust schadelijke webpagina's opent.

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat u buiten gevaar blijft. Bitdefender Family Pack detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers te stelen.

Bitdefender Shield

Regelt automatisch al uw beveiligingsbehoeften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.

Prestatie

Prestatie

De beveiligingssoftware van Bitdefender reageert onmiddellijk op online dreigingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Razendsnel scannen

Ironclad-bescherming is fantastisch, maar het is nog beter wanneer snelheid en prestaties revolutionair zijn. Bitdefender Family Pack combineert nauwkeurigheid met snelheid, zodat u ultrasnelle scans en de beste opsporingsscores in de sector krijgt.

24/7 bewaking via de cloud

Dankzij permanente updates is ons Bitdefender Family Pack steeds op de hoogte van zero day-aanvallen. We gebruiken verbazend krachtige technologieën op basis van de cloud om e-dreigingen op te sporen en weg te werken, waar ze ook vandaan komen, om u onmiddellijk wereldwijde bescherming te bieden. Aangezien de ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het systeem van uw Mac niet belast en blijft uw persoonlijke informatie veilig opgeslagen op uw computer.

Privacy

Privacy

Bitdefender Family Pack zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Family Pack ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-toestellen.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen.

Beveiliging

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande online dreigingen.

Webbescherming

Ons anti-phishing systeem scant webpagina's en waarschuwt u als u op frauduleuze pagina's terechtkomt. Bitdefender Web Protection filtert al het verkeer, niet enkel uw intentioneel surfgedrag, en biedt bescherming in reële tijd tegen alle online gevaren.

Scan

Beschermt jouw telefoon en de bijbehorende gegevens door de detectie en correctie van onjuiste beveiligingsconfiguraties.

Privacy

Privacy

Bitdefender Family Pack zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Family Pack ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-toestellen.

Accountprivacy

Controleer rechtstreeks vanaf uw iPhone of uw online accounts een gegevensinbreuk hebben ondergaan. Er zijn zoveel populaire websites en apps die waarschuwen over lekken in databases. Het is dan ook moeilijk bij te houden welke accounts een risico lopen. Accountprivacy brengt u op de hoogte wanneer uw gevoelige data een risico lopen, zodat u actie kunt ondernemen op basis van de status ervan.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen.

Beveiliging

Beveiliging

Door te surfen op het internet kunt u op gevaarlijke plekken terechtkomen, maar Bitdefender Android Security staat altijd klaar om u te beschermen. Ons antiphishingsysteem scant webpagina's en waarschuwt u wanneer u frauduleuze pagina's tegenkomt.

App Anomaly Detection

Primeur in de SECTOR

Een primeur in de sector, een extra beveiligingslaag om gebruikers te beschermen tegen evoluerende dreigingen zodra ze kwaadaardig gedrag vertonen. Dit is een andere bescherming tegen het verlies van financiële, gevoelige en persoonlijke gegevens die mogelijk worden veroorzaakt door apps die regelmatige detectie proberen te omzeilen.

Malware scanner

Ontvang uitgebreide informatie over het soort dreigingen waartegen u bent beschermd, zodat u weet dat u de juiste keuze hebt gemaakt aangaande de bescherming van uw Android-apparaten.

Scannen op verzoek en na installatie

Scan uw Android-telefoon of tablet wanneer u maar wilt om zeker te zijn dat al uw apps ok zijn. Bovendien scant de antivirusmodule automatisch elke app die u installeert en laat ze u weten of er een gevaar dreigt.

Webbescherming

Door te surfen op het internet kunt u op gevaarlijke plekken terechtkomen, maar Bitdefender Android Security staat altijd klaar om u te beschermen. Ons antiphishingsysteem scant webpagina's en waarschuwt u wanneer u frauduleuze pagina's tegenkomt.

Oplichtingswaarschuwing

Onze nieuwste technologie beschermt u proactief tegen de toenemende mobiele aanvallen die gebruik maken van links om uw apparaat binnen te dringen; ze beveiligt uw meldingen, sms-berichten en instant messages om te voorkomen dat u en anderen het slachtoffer worden van oplichting. Vereist Android 6 of hoger.

WearON

Verbeterd

WearON breidt mobiele beveiliging uit naar uw smartwatch. En als u niet weet waar uw telefoon is, gebruikt u WearON vanop uw Android om een geluidalarm te activeren zodat u uw smartwatch makkelijk vindt. Ontvang een waarschuwing wanneer u te ver van uw telefoon verwijderd bent, zodat u uw smartwatch nooit achterlaat.

Antidiefstal

Met Bitdefender Anti-Theft kunt u uw apparaat in geval van verlies of diefstal op afstand lokaliseren, vergrendelen of wissen en kunt u er een bericht naartoe sturen. Bovendien is uw Android-telefoon in staat tot zelfverdediging: hij maakt een foto van iedereen die ermee probeert te knoeien tijdens uw afwezigheid, en stuurt deze foto's vervolgens naar uw Bitdefender Central-account.

Prestatie

Prestatie

WearON breidt mobiele beveiliging uit naar uw smartwatch. En als u niet weet waar uw telefoon is, gebruikt u WearON vanop uw Android om een geluidalarm te activeren zodat u uw smartwatch makkelijk vindt. Ontvang een waarschuwing wanneer u te ver van uw telefoon verwijderd bent, zodat u uw smartwatch nooit achterlaat.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Spaart batterij & prestaties

We hebben Bitdefender Family Pack zo ontworpen dat u de meest doeltreffende bescherming krijgt, samen met het meest efficiënte batterijbeheer. Aangezien de meeste ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het vermogen van uw apparaten niet belast, zodat uw batterijautonomie nagenoeg identiek blijft.

Snel en lichtgewicht

Bitdefender Family Pack is verbazend krachtig tegen online dreigingen maar erg vriendelijk voor het vermogen van uw telefoon, zodat de prestaties nooit negatief beïnvloed worden. Scans op verzoek zijn supersnel en de app voegt slechts een seconde toe aan de opstarttijd.

Privacy

Privacy

Met Bitdefender Anti-Theft kunt u uw apparaat in geval van verlies of diefstal op afstand lokaliseren, vergrendelen of wissen en kunt u er een bericht naartoe sturen. Bovendien is uw Android-telefoon in staat tot zelfverdediging: hij maakt een foto van iedereen die ermee probeert te knoeien tijdens uw afwezigheid, en stuurt deze foto's vervolgens naar uw Bitdefender Central-account.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Family Pack ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-toestellen.

App Lock

App Lock beschermt uw meest gevoelige apps zodat niemand kan knoeien met uw instellingen of privé-informatie. Bitdefender Family Pack voegt een extra beveiligingslaag toe door u de mogelijkheid te bieden apps te vergrendelen met een PIN-code. Met Smart Unlock kunt u uw telefoon instellen om rechtstreeks toegang toe te laten tot uw beveiligde apps bij gebruik van een betrouwbaar wifi-netwerk.

Accountprivacy

Controleer of uw online accounts een gegevensinbreuk hebben ondergaan. Er zijn zoveel populaire websites en apps die waarschuwen over lekken in databases. Het is dan ook moeilijk bij te houden welke accounts een risico lopen. Accountprivacy brengt u op de hoogte wanneer uw gevoelige data een risico lopen, zodat u actie kunt ondernemen op basis van de status ervan.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen.

Bitdefender-producten vergelijken

Vergelijk onze bekroonde producten en ontvang de beste reële bescherming, zodat u kunt blijven doen wat voor u belangrijk is, terwijl wij voor uw beveiliging zorgen.

Bitdefender Family Pack

Zorg dat uw familie veilig is door tot 15 apparaten per gezin* te beschermen

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Total Security

5 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Internet Security

3 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Beschermde apparaten van het gezin

yes
no
no

Bescherming voor elk besturingssysteem: Windows, macOS, Android en iOS

yes
yes
Windows

Apparaat-optimizer

yes
yes
no

Ouderlijk toezicht

yes
yes
yes

Bescherming tegen malware, spyware, adware

yes
yes
yes

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

yes
yes
yes

SYSTEEMVEREISTEN

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Family Pack

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte

*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

SOFTWAREVEREISTEN

Internet Explorer versie 11

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1 of later

Geheugen (RAM): 2 GB

Minimale ruimte op harde schijf: 200 MB

*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

 

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers - meest recente versies van:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Microsoft Edge

Bitdefender Family Pack

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: macOS X Yosemite (10.10) of later

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 1 GB vrije ruimte

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

*U kunt Bitdefender VPN enkel installeren op apparaten met macOS Sierra (10.12 of hoger)

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: macOS X Yosemite (10.10) of later

Geheugen (RAM): 2 GB

Minimale ruimte op harde schijf: 200 MB

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers - meest recente versies van:

Chrome

Mozilla Firefox

Safari

Opera

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Safari 10.0 en later

Bitdefender Family Pack

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 11.2 of later

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 11.2 of later

Een werkende internetverbinding

Opmerking: Met iPad-ondersteuning

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 11 of later

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Family Pack

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Scam Alert en App Anomaly Detection vereisen Android 6 of hoger.

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Een werkende internetverbinding

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Een werkende internetverbinding

Hoe beschermt Bitdefender Family Pack mij tegen cyberdreigingen?

Bitdefender Family Pack levert de beste antivirus-bescherming in de sector, zoals de afgelopen tien jaar ook door onafhankelijke testscores wordt aangetoond.

Bitdefender Family Pack is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en reageert onmiddellijk op cyberdreigingen, zonder impact op uw systeemprestaties.

Beschermt Bitdefender Family Pack mij tegen ransomware?

Ransomware is schadelijke software die erop gericht is de toegang tot uw persoonlijke bestanden op uw computer te blokkeren, totdat er losgeld wordt betaald aan de aanvaller.

Bitdefender Family Pack biedt onklopbare bescherming tegen ransomware, die al uw documenten, foto's en video's beveiligt tegen gekende en opkomende cyberdreigingen.

Deze beveiligingsoplossing kan zelfs de meest recente ransomware-families identificeren dankzij een multi-layer bescherming, ontworpen om malware tijdens de verschillende fasen van een aanval te detecteren.

Welk soort apparaten en welke besturingssystemen dekt Bitdefender Family Pack?

Bitdefender Family Pack beschermt uw Windows-pc's, Macs en smartphones en tablets met Android of iOS tegen alle cyberdreigingen.

Waarom heb ik Bitdefender Family Pack nodig op Windows 10/ macOS /Android?

Met Windows 10 kunt u kiezen welk beveiligingsprogramma u gebruikt, en Bitdefender Family Pack is de perfecte optie als u een complexe digitale beschermingssuite nodig hebt die alle apparaten en besturingssystemen van uw gezin dekt.

Met de snelle evolutie van malware, worden ook Macs steeds meer kwetsbaar. Daarom wordt altijd aanbevolen beveiliging over te laten aan experten. Bitdefender Family Pack zorgt dat uw Mac beschermd blijft tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Bepaalde zeer persoonlijke gegevens worden op uw Android-smartphone bewaard - en u moet weten dat die gegevens altijd en overal veilig zijn. Bitdefender Family Pack zorgt voor uw online privacy en privégegevens zonder tussen te komen in uw dagelijkse activiteiten.

Hoe doet Bitdefender Family Pack het in vergelijking met andere Bitdefender-beveiligingssuites?

Bitdefender Family Pack biedt bescherming voor alle platformen en dekt Windows-pc's, Macs en smartphones en tablets met Android of iOS, voor maximaal 15 apparaten.

Onbeperkt VPN-verkeer nodig? Bitdefender Premium Security omvat Bitdefender Total Security, Premium VPN voor onbeperkt verkeer & Premium ondersteuning.

Krijg ik ook een VPN met mijn Bitdefender Family Pack-abonnement?

Bitdefender Family Pack wordt geleverd met een basisversie van Bitdefender VPN waarbij gratis een ruime hoeveelheid verkeer (200 MB/dag, in totaal 6 GB per maand) wordt aangeboden.

Kan ik Bitdefender Family Pack uittesten voordat ik het aankoop?

U kunt altijd testen voor u effectief aankoopt. Download uw gratis proefversie van 30 dagen van Bitdefender Family Pack en test het volledige pakket; geen kredietkaartgegevens nodig.

Moet ik Bitdefender Family Pack activeren?

Controleer uw e-mails na uw aankoop en volg de stappen om een Bitdefender Central-account te maken en uw abonnement te activeren. Eens uw abonnement actief is in uw Bitdefender-account kunt u beginnen installeren en uw apparaten beschermen.

Ik ben van computer veranderd. Hoe installeer ik Bitdefender Family Pack opnieuw?

Log in op uw Bitdefender Central-account, ga naar Mijn apparaten en begin Bitdefender te installeren op uw nieuwe apparaat. Indien de oude computer niet meer in gebruik is, hebt u geen bijkomende plaats nodig op uw abonnement.

Moet ik Bitdefender Family Pack verlengen?

Om u te helpen beschermd te blijven, kan Bitdefender Family Pack worden aangeschaft als abonnement dat automatisch wordt verlengd indien u zich daarvoor bij uw aankoop hebt ingeschreven.

U kunt de status op elk gewenst moment nagaan en wijzigen in uw Central-account (Mijn abonnementen -> Mijn betalingen) indien u het abonnement hebt geactiveerd voor hetzelfde e-mailadres als waarmee u uw aankoop hebt voltooid.

Hebt u Bitdefender Family Pack, kunt u ervoor kiezen om op voorhand te verlengen of een bijkomend jaar aan te kopen (of te upgraden) net voor de vervaldatum, afhankelijk van hoeveel tijd er nog overblijft voor uw abonnement.

U krijgt in elk geval vanaf 30 dagen voordat uw abonnement vervalt e-mails met de boodschap dat uw abonnement binnenkort vervalt en welke de volgende stappen zijn.

Ik heb de activeringscode niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Bevestigings-e-mails worden doorgaans niet lang na het plaatsen van een bestelling ontvangen. Zorg dat u ook uw mappen Reclame en Spam controleert indien uw e-mail client uw e-mails automatisch categoriseert. Voor meer informatie raadpleegt u dit artikel.

Meer nuttige artikelen en video-tutorials zijn ook beschikbaar in het Ondersteuningscentrum van Bitdefender.

circle

Bitdefender Central

Beveiliging overal waar u gaat

Alles wat u moet weten over Bitdefender Central.

 • Activeer de Bitdefender-bescherming op uw toestellen
 • Beheren vanuit uw webbrowser en iOS- of Android-telefoon
 • Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app
 • Ontvang 24/7 veiligheidsupdates
 • Rechtstreeks contact met ons supportteam
Office Security

Download de mobiele app