Profiteer van de essentiële antivirusbescherming voor Windows

Start vandaag vanaf {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/maand

KORTING
1-jaar abonnement

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
* voor het eerste jaar
KORTING
2-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 2 jaar
KORTING
3-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 3 jaar

Hoe Bitdefender het doet in vergelijking met andere cyberbeveiligingsmerken

Icon

De beste beveiliging

Beste bescherming tegen e-dreigingen (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als hoogste beschermingsniveau)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Icon

De beste prestaties

Lichtste impact op prestaties (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als het lichtste impactniveau)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Beste antivirusbescherming voor Windows

Bitdefender Antivirus Plus biedt de next-gen cyberbeveiliging die de prijs voor 'Product van het Jaar' van AV-Comparatives won. Deze oplossing beschermt Windows pc's tegen alle soorten online bedreigingen, en omvat privacytools zoals Bitdefender VPN en Bitdefender Safepay.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Beveiliging

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande dreigingen.

Complete Realtime Databescherming

Verbeterd

Absolute power in de beste antivirusoplossing die vandaag beschikbaar is. Bitdefender Antivirus Plus werkt tegen alle e-bedreigingen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero day-exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en privacy zijn veilig.

Preventie tegen netwerkbedreigingen

Bitdefender Antivirus Plus stopt aanvallen nog voor ze beginnen. De geïntegreerde nieuwe informatietechnologieën aangaande cyberdreigingen kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau analyseren en identificeren, en geavanceerde exploits, malware en botnet-gerelateerde URL's alsook brute force-aanvallen blokkeren.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Antivirus Plus maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

De multi-layer aanpak van Bitdefender tegen ransomware omvat een gegevensbeschermingslaag die waarborgt dat uw documenten, afbeeldingen, video's en muziekbestanden beveiligd zijn tegen alle soorten ransomware-aanvallen. Het werkt met de module Advanced Threat Defense, om deze belangrijke bestanden te beschermen tegen versleuteling door ransomware.

Analyse kwetsbaarheden

Verbeterd

Scan met één klik op beveiligingsrisico's en zwakke plekken. Bitdefender Antivirus Plus controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-veiligheidspatches en potentieel onveilige systeeminstellingen en geeft de beste oplossingen weer..

Preventie Webaanval

Onze webfiltertechnologie zorgt ervoor dat u nooit meer op een schadelijke website terechtkomt. Controleer of de websites in uw zoekresultaten veilig zijn, vóórdat u op een link klikt. Bitdefender Antivirus Plus blokkeert ook alle gekende geïnfecteerde koppelingen.

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat u buiten gevaar blijft. Bitdefender Antivirus Plus detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers te stelen.

Antifraudebescherming

Ons geavanceerd filtersysteem waarschuwt u wanneer u websites bezoekt die u mogelijk willen oplichten.

Noodomgeving

Bepaalde gesofisticeerde malware, zoals rootkits, moeten verwijderd worden voordat Windows wordt opgestart. Wanneer Bitdefender Antivirus Plus dergelijke bedreigingen opspoort, start het de computer opnieuw op in Veilige modus om het systeem op te schonen en te herstellen.

Prestatie

Prestatie

Bitdefender Antivirus Plus reageert onmiddellijk op e-dreigingen zonder impact op de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Bitdefender Photon™

Deze innovatieve, exclusieve technologie helpt Bitdefender Antivirus Plus om de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem aan te passen om procesmiddelen te sparen en snelheid en prestaties te verbeteren.

Global Protective Network

Het merendeel van het grondige scannen gebeurt in de cloud, zodat er zo goed als geen impact is op uw plaatselijke systeem. Dit betekent dat de snelheid en prestaties ervan niet worden aangetast. En uw bestanden blijven altijd 100% privé: Bitdefender scant nooit de eigenlijke inhoud van uw bestanden en laadt of bewaart ze nooit in de cloud.

Game-, film- en werkmodus

Bitdefender Antivirus Plus detecteert wanneer u speelt, werkt of een film bekijkt en weet dus dat het u niet moet storen met onnodige verzoeken. Afhankelijk van wat u aan het doen bent, houdt Bitdefender tijdelijk pop-ups tegen, past het visuele instellingen aan en pauzeert het onbelangrijke achtergrondactiviteiten, zodat u maximaal van uw apparaat kunt genieten.

Accumodus

Deze nuttige, intelligente functie bespaart batterijcapaciteit voor laptops en tablets door tijdelijk systeeminstellingen aan te passen, zoals weergave, systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbinding.

Privacy

Privacy

Bitdefender Antivirus Plus zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Antivirus Plus ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor uw Windows-toestellen.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Veilig internetbankieren

Doe uw bankzaken en winkel vanuit een unieke, speciale browser die uw transacties beschermt om fraude te voorkomen. Bitdefender Safepay kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.

Wi-Fi Security Advisor

Beheer de beveiliging van uw Wifi-netwerk en router, waar u zich ook bevindt.

Beveiliging sociale netwerken

Om beveiligd te blijven tegen kwaadwillige links en enige online bedreigingen die uw vrienden onwetend via sociale netwerken aan u doorgeven.

Bestandsvernietiging

Gebruik dit instrument wanneer u een bestand voor altijd wilt verwijderen, zonder dat er een spoor op uw pc achterblijft dat het ooit heeft bestaan.

Bitdefender-producten vergelijken

Vergelijk onze bekroonde producten en ontvang de beste reële bescherming, zodat u kunt blijven doen wat voor u belangrijk is, terwijl wij voor uw beveiliging zorgen.

Bitdefender Total Security

5 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Internet Security

3 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Antivirus Plus

3 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bescherming voor elk besturingssysteem: Windows, macOS, Android en iOS

yes
Windows
Windows

Apparaat-optimizer

yes
no
no

Privacy-firewall

yes
yes
no

Ouderlijk toezicht

yes
yes
no

Bescherming tegen malware, spyware, adware

yes
yes
yes

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

yes
yes
yes

SYSTEEMVEREISTEN

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Antivirus Plus

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte

*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

SOFTWAREVEREISTEN

Internet Explorer versie 11

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Microsoft Edge

Hoe beschermt Bitdefender Antivirus Plus mij tegen virussen en andere cyberdreigingen?

Bitdefender Antivirus Plus levert de beste antivirus-bescherming in de sector, zoals de afgelopen tien jaar ook door onafhankelijke testscores wordt aangetoond.

U geniet van een brede waaier aan geavanceerde beveiligings- en privacyvoorzieningen voor Windows - plus talrijke bonusvoorzieningen, waaronder beveiligde VPN, Anti-Tracker en Wifi Beveiligingsadviseur.

Beschermt Bitdefender Antivirus Plus mij tegen ransomware?

Bitdefender Antivirus Plus biedt onklopbare bescherming tegen ransomware, die al uw documenten, foto's en video's beveiligt tegen gekende en opkomende cyberdreigingen.

Deze antivirusoplossing kan zelfs de meest recente ransomware-families identificeren dankzij een multi-layer bescherming.

Welk soort apparaten en welke besturingssystemen dekt Bitdefender Antivirus Plus?

Bitdefender Antivirus Plus is antivirussoftware die speciaal voor Windows-pc's werd ontwikkeld.

Waarom heb ik Bitdefender Antivirus Plus nodig met Windows 10?

Met Windows 10 kunt u het antivirusprogramma van uw keuze gebruiken, en Bitdefender Antivirus Plus is de perfecte optie als u op zoek bent naar de beste bescherming die vandaag beschikbaar is.

Hoe doet Bitdefender Antivirus Plus het in vergelijking met andere Bitdefender-beveiligingsproducten?

Bitdefender Antivirus Plus is antivirussoftware die speciaal voor Windows-pc's werd ontwikkeld.

Beveiliging nodig voor alle besturingssystemen? Bitdefender Total Security biedt bescherming voor alle platformen en dekt Windows-pc's, Macs en smartphones en tablets met Android of iOS, voor maximaal 10 apparaten.

Meer apparaten nodig? Bitdefender Family Pack omvat Bitdefender Total Security voor maximaal 15 apparaten.

Onbeperkt VPN-verkeer nodig? Bitdefender Premium Security omvat Bitdefender Total Security, Premium VPN voor onbeperkt verkeer & Premium ondersteuning.

Krijg ik ook een VPN met mijn Bitdefender Antivirus Plus-abonnement?

Bitdefender Antivirus for Mac wordt geleverd met een basisversie van Bitdefender VPN waarbij gratis een ruime hoeveelheid verkeer (200 MB/dag, in totaal 6 GB per maand) wordt aangeboden.

Hebt u onbeperkt verkeer nodig, voegt u Bitdefender Premium VPN toe aan uw Bitdefender-abonnement.

Kan ik Bitdefender Antivirus Plus uittesten voordat ik het aankoop?

U kunt altijd testen voor u effectief aankoopt. Download uw gratis proefversie van 30 dagen van Bitdefender Antivirus Plus en test het volledige pakket; geen kredietkaartgegevens nodig.

Hoe activeer ik Bitdefender Antivirus Plus?

Controleer uw e-mails na uw aankoop en volg de stappen om een Bitdefender Central-account te maken en uw abonnement te activeren. Eens uw abonnement actief is in uw Bitdefender-account kunt u beginnen installeren en uw apparaten beschermen.

Ik ben van computer veranderd. Hoe installeer ik Bitdefender Antivirus Plus opnieuw?

Log in op uw Bitdefender Central-account, ga naar Mijn apparaten en begin Bitdefender te installeren op uw nieuwe apparaat. Indien de oude computer niet meer in gebruik is, hebt u geen bijkomende plaats nodig op uw abonnement.

Moet ik Bitdefender Antivirus Plus verlengen?

Om u te helpen beschermd te blijven, kan Bitdefender Antivirus Plus worden aangeschaft als abonnement dat automatisch wordt verlengd indien u zich daarvoor bij uw aankoop hebt ingeschreven.

U kunt de status op elk gewenst moment nagaan en wijzigen in uw Central-account (Mijn abonnementen -> Mijn betalingen) indien u het abonnement hebt geactiveerd voor hetzelfde e-mailadres als waarmee u uw aankoop hebt voltooid.

Hebt u Bitdefender Antivirus Plus, kunt u ervoor kiezen om op voorhand te verlengen of een bijkomend jaar aan te kopen (of te upgraden) net voor de vervaldatum, afhankelijk van hoeveel tijd er nog overblijft voor uw abonnement.

U krijgt in elk geval vanaf 30 dagen voordat uw abonnement vervalt e-mails met de boodschap dat uw abonnement binnenkort vervalt en welke de volgende stappen zijn.

Ik heb de activeringscode niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Bevestigings-e-mails worden doorgaans niet lang na het plaatsen van een bestelling ontvangen. Zorg dat u ook uw mappen Reclame en Spam controleert indien uw e-mail client uw e-mails automatisch categoriseert. Voor meer informatie raadpleegt u dit artikel.

Meer nuttige artikelen en video-tutorials zijn ook beschikbaar in het Ondersteuningscentrum van Bitdefender.

circle

Bitdefender Central

Beveiliging overal waar u gaat

Alles wat u moet weten over Bitdefender Central.

 • Activeer de Bitdefender-bescherming op uw toestellen
 • Beheren vanuit uw webbrowser en iOS- of Android-telefoon
 • Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app
 • Ontvang 24/7 veiligheidsupdates
 • Rechtstreeks contact met ons supportteam
Office Security

Download de mobiele app