IT-collega's bespreken kwetsbaarheden en mogelijke oplossingen

Hackers zijn voortdurend op zoek naar gemakkelijke targets en maken gebruik van geavanceerde tactieken, technieken en praktijken (TTP's) om zwakke punten van systemen en applicaties te misbruiken om hun doel te bereiken.

Bitdefender helpt organisaties hun risico op blootstelling te verminderen met het geïntegreerde Bitdefender GravityZone-platform voor beveiliging en risicoanalyse. Dit maakt een efficiënt beheer mogelijk van risico's die worden veroorzaakt door kwetsbaarheden, verkeerde configuraties van de beveiliging en menselijke fouten.

De Risk Analytics-functie, samen met de geïntegreerde Patch Management add-on-module, stelt organisaties in staat om alle bedreigingsvectoren die hackers kunnen misbruiken, te begrijpen, te beheren en uit te roeien.

Meer info

Uitdagingen en oplossingen

  • Conform blijven
  • Risico begrijpen
  • Compromittering voorkomen
  • Zichtbaarheid verbeteren
Analyse en beheer van kwetsbaarheden in IT-systemen

Verbeterde zichtbaarheid en rapportage

Door continue rapportage van beveiligingsbevindingen binnen de console kunnen organisaties risico's voor de veiligheid van hun systemen ontdekken en beheren.

Gemakkelijk te begrijpen dashboards bieden de informatie die nodig is om activiteiten te targeten, terwijl uitgebreide rapportage beveiligingsteams in staat stelt om diep in de gegevens te duiken om naleving te bewaken en te waarborgen.

Kwetsbaarheden in netwerken en endpoints zichtbaar maken en oplossen

De kans op een inbreuk verkleinen

Beveiligingsprofessionals kunnen snel specifieke risico's in verband met endpoints, applicaties en gebruikersgegevens onderzoeken en dieper graven vanuit het Integrated Risk Management-dashboard.

Door kwetsbaarheden uit de omgeving weg te halen, neemt de kans op een cyberinbreuk drastisch af.

Elimineer IT-risico's als gevolg van systeemkwetsbaarheden

Effectieve bescherming tegen cyber exploits realiseren

De Risk Management module identificeert proactief risico's met betrekking tot verkeerde configuraties, kwetsbaarheden en gebruikersgedrag, waardoor gebruikers risico's kunnen beperken vanaf één geïntegreerde console.

De Patch Management module biedt een bijgewerkte inventaris en vereenvoudigt de workflow in de hele Windows-installatiebasis vanaf één enkele console, waardoor er beduidend minder inspanningen moeten worden geleverd.

Complete zichtbaarheid van alle kwetsbaarheden

Proactief risico's beoordelen en beperken

Vulnerability management van Bitdefender kan helpen door potentiële risico's aan het licht te brengen en organisaties te voorzien van de tools die nodig zijn om gedrag te beoordelen en continu verbetering te boeken.

Patch Management bewaakt en rapporteert over de patch-status in de hele infrastructuur, inclusief de applicaties van derden die doorgaans niet worden opgepikt door native updateservices.

Vulnerability Management – geautomatiseerde bepaling van risicoprioriteiten

Risico-inzichten op maat

Integrated Risk Management in GravityZone genereert een risicoscore die uniek is voor uw organisatie en biedt inzicht in verschillende foute configuraties van endpoints, kwetsbaarheden van applicaties en gebruikersgerelateerde risico's in een geconsolideerd overzicht van de beveiligingspositie.

De lijst met prioriteiten stelt het beveiligingsteam in staat zich te concentreren op de belangrijkste items die de organisatie blootstellen aan cyberrisico's.

Het platform past de risicoscore van het bedrijf dynamisch aan op basis van kwetsbaarheden die al zijn uitgebuit binnen de sector van de organisatie.

GravityZone-grafieken tonen kwetsbaarheden als gevolg van menselijke risico's

Analyse van menselijke risicofactoren

Vulnerability Management - geautomatiseerde prioriteitsbepaling van risico's verschaft cruciale inzichten in riskant gebruikersgedrag, zoals het negeren van wachtwoordbeleid of een hoog aantal malwaredetecties. Deze functie identificeert belangrijke risicofactoren voor geïntegreerde en holistische evaluatie.

GravityZone-platform - speciale grafieken en inzichten over systeemkwetsbaarheden

Kwetsbaarheid Bedreiging Zichtbaarheid

Patch Management is van cruciaal belang om het risico op een inbreuk te verkleinen. De Patch Management add-on-module helpt beveiligingsteams om risico's en kwetsbaarheden te identificeren en de beveiliging te verbeteren. Eenvoudige integratie en beheer vanaf één enkele console verbetert de workflow en vermindert de operationele lasten.

Wanneer softwareleveranciers met patches komen om kwetsbaarheden te verhelpen, worden de catalogi automatisch bijgewerkt met de laatste revisies

IT-beveiligingsmanager

GravityZone Business Security Premium

Beschermt uw organisatie tegen geavanceerde cyberaanvallen, zoals Advanced Persistent Threats (APT's) en ransomware, met meer dan 30 lagen geavanceerde beveiligingstechnologie op basis van machine learning.

Chief Information Security Officer (CISO)

GravityZone Business Security Enterprise

De ultieme oplossing voor geavanceerde bescherming, detectie, respons en risicoanalyse. Ontworpen voor de complete levenscyclus van de beveiliging tegen dreigingen. GravityZone Ultra minimaliseert het aanvalsoppervlak van endpoints en maximaliseert de frustratie van de aanvaller.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
achtergrond voor referentie over Vulnerability Management

"Bitdefender Patch Management was fantastisch," aldus de IT Director. "Als er een zero-day fix uitkomt, kan Bitdefender de hele organisatie snel updaten met de nieuwste beveiligingspatch. De patchcompliance is gestegen van 75 naar bijna 99 procent. Voorheen was het niet ongebruikelijk dat werkstations op afgelegen locaties jaren niet werden geüpdatet."

Archdiocese weet zich beveiligd tegen cybercriminaliteit met Bitdefender MDR

achtergrond voor recensie over Vulnerability Management

Met de GravityZone Patch Management add-on-module heeft IT de patchcompliance verhoogd van 70 naar 95 procent, legt Garancis uit. "We zijn zoveel beter af met GravityZone Patch Management. Ons slaagpercentage ging sterk omhoog, en we verminderden de tijd die we aan patchbeheer besteedden met 50 procent."

Commerce State Bank beschermt groei met geavanceerde beveiliging

achtergrond voor getuigenis over Vulnerability Management

Sinds de overstap van een patchbeheeroplossing van derden naar GravityZone Patch Management, is de patchcompliance verbeterd van 5 naar 80 procent. Omdat GravityZone patches automatisch scant en bijwerkt, is IT ook minder tijd kwijt aan patchbeheer

Wereldwijd bouwbedrijf stelt blauwdruk voor cyberbeveiliging voor

Bronnen

Cyberspecialisten controleren gegevens over kwetsbaarheidspatches
Whitepaper

Vulnerability Patching Technisch overzicht 

Meer lezen
Meer lezen Whitepaper

Human Risk Analytics en de weg naar Zero-Trust Computing  

Meer lezen
Meer lezen Whitepaper

Video: Endpoint risicoanalyse

Meer lezen
Meer lezen Whitepaper

Ondersteund lezen – Bitdefender Patch Management gegevensblad

Meer lezen