cybersecurity-oplossingen voor bedrijven in de energie- en nutssector

Cyberbeveiliging voor energie- en nutsbedrijven

Gerichte aanvallen tegen de energiesector worden steeds geraffineerder. Bitdefender levert gelaagde oplossingen voor cyberbeveiliging van energie- en nutsbedrijven, waarmee we de meest uiteenlopende infrastructuren beveiligen zonder negatieve gevolgen voor de prestaties.

Cyberrisico's beheersen bij energie- en nutsbedrijven

zakelijke beveiliging tegen cyberdreigingen

Preventie van malware- en ransomware-aanvallen

Bescherm uw hele netwerk en alle eindpunten tegen malware-infecties en ransomware-uitbraken met de adaptieve bescherming en doorlopende risicobeoordeling van Bitdefender. Bescherm de kritieke infrastructuur van uw nuts- of energiebedrijf met beveiligingsoplossingen die dagelijks miljarden dreigingsquery's van honderden miljoenen sensoren over de hele wereld analyseren om te voorkomen dat nieuwe dreigingen de verdedigingslinies kunnen doorbreken.

uniform platform voor endpointbeveiliging

Centraliseer en versterk de eindpuntbeveiliging

Vertrouw op een single-console oplossing met preventie, detectie, respons en risicoanalyse om aanvallen op uw eindpunten te blokkeren. Geef uw team de beschikking over toonaangevende tools voor zichtbaarheid vóór en na een inbreuk, oorzakenanalyse, onderzoek, threat-hunting en remediëring. Bitdefender identificeert bovendien risicovolle gebruikershandelingen, zodat u kwetsbare eindpunten kunt verharden en preventieve trainingen kunt geven.

Beveiligingsoplossingen voor het nutsbedrijf

Profiteer van zichtbaarheid en context voor het complete systeem

Effectief beheer van veiligheidsrisico's voor de olie- en gasindustrie en soortgelijke infrastructuren vereist zichtbaarheid en controlemechanismen voor het complete systeem. Gebruik het organisatiebrede risicodashboard van Bitdefender om kwetsbaarheden bij applicaties en gebruikers te analyseren, contextinformatie voor IoC's en MITRE-aanvalstechnieken te krijgen en kritieke aanvalsroutes te signaleren. Verklein het aanvalsoppervlak met voortdurende risicobeoordelingen die uw perspectief verruimen en uw team waardevolle informatie geven.

Geïntegreerde cyberbeveiliging voor energie- en nutsbedrijven

  • Lacunes in de beveiliging
  • Overbelaste IT
  • Te veel kwetsbaarheden
Lacunes in de beveiliging

Moderniseer uw cyberbeveiliging

Vervang kostbare legacy-oplossingen die ondermaats presteren op het gebied van detectie en respons en die uw eindpunten laten vastlopen. Bitdefender elimineert inconsistente updates en beveiligt alle systemen, inclusief werkstations, servers, virtuele machines en CAD-, ERP- en overige software. Met een geïntegreerde beveiligingsstack profiteert u van onmiddellijke respons op inbreuken, doorlopende risicobeoordeling, efficiënte updates en adaptieve bescherming.

Overbelaste IT

Stroomlijn de workflows en optimaliseer de bescherming

Wanneer complexe beveiligingstaken en hulpverzoeken te veel tijd in beslag nemen, hebben al uw processen daaronder te lijden. Vanwege een overschot aan elkaar overlappende beveiligingstools die moeizaam beheerd moeten worden, neemt de inefficiëntie toe. De centrale console van Bitdefender stroomlijnt het beheer en maakt senior medewerkers vrij voor strategische projecten. Maak het uw mensen gemakkelijk om extra hardeninglagen te implementeren voor maximale bescherming, zonder dat u extra medewerkers hoeft aan te nemen.

Te veel kwetsbaarheden

Een complete ketenaanpak

Als uitval van uw systemen ertoe kan leiden dat uw klanten zonder energie, brandstof of verwarming komen te zitten, hebt u behoefte aan zeer betrouwbare, complete risicobeheersing. Bitdefender maakt krachtige hardening mogelijk met meer dan 30 adaptieve beveiligingslagen die 99% van alle aanvallen automatisch tegenhouden. Samen met kalibreerbare machine learning en de mogelijkheid om dreigingen in te dammen profiteert u van ongeëvenaarde bescherming, zodat u moeiteloos kunt voldoen aan de nieuwste regelgeving voor cyberveiligheid in de olie- en gasindustrie.

Erkenning

Bitdefender wordt algemeen als leider op het gebied van cyberbeveiliging erkend door onafhankelijke testbureaus, analisten en toonaangevende publicaties.

  • Gartner Peer Insights - 2021 customer choice
  • MITRE ATT&CK - Hoogste score voor detectie
  • AV Test 2020 - beste bescherming
  • AV Comparatives - 2020 Enterprise ATP-certificering
  • CRN - Winnaar technologie-innovators 2020
  • Radicati Group - Topspeler in APT-marktkwadrant 2021
Christopher Shelton - testimonial over Bitdefender

De gelaagde beveiliging van GravityZone heeft zo'n grote meerwaarde doordat antivirus, antimalware, firewall en machine learning allemaal in één oplossing worden aangeboden. Via het cloudportaal is alles gemakkelijk te overzien, kunnen we websites selectief per afdeling blokkeren en deblokkeren en kunnen we aangepast firewallbeleid definiëren."

Christopher Shelton

IT Director, Advanced Cabling Systems

Bronnen

Overzicht van oplossingen - energie en nutsvoorzieningen
Overzichten oplossingenen

Oplossingsoverzicht: Bestandsloze aanvallen stoppen vóór de uitvoeringsfase

Meer lezen
Overzichten oplossingenen

Overzicht ransomware-oplossingen

Meer lezen
Rapport

The Emerging Era of Configuration Risk Analysis

Meer lezen
Informatieblad

GravityZone Business Security Enterprise

Meer lezen