Productkiezer

Laten we samen uw product vinden!

GravityZone krijgt in onafhankelijke testen op consistente wijze de eerste plaats en biedt ongeëvenaarde bescherming tegen de meest verfijnde aanvallen. Deze Productkiezer helpt u in een mum van tijd de juiste cyberbeveiligingsoplossing te identificeren voor uw onderneming.

Hoeveel werknemers heeft uw onderneming?

Welke soorten endpoints wilt u beschermen?

Selecteer alles dat van toepassing is.

Hoe moet de oplossing worden uitgerold?

Welk type aanvallen dreigen uw onderneming?

Maakt u deel uit van een zeer gereglementeerde industrie (gezondheidszorg, financiën, nutsvoorzieningen enz.)?

Bent u geïnteresseerd in EDR (Endpoint Detection and Response)?

Gebruikt u Amazon Web Services (AWS)?

Beste beveiligingsproducten voor uw onderneming

Nog één laatste stap en uw onderneming is beveiligd tegen complexe cyberaanvallen.

GravityZone Enterprise Security

GravityZone Enterprise Security

Meerlaagse, next-gen beveiliging die steevast als eerste wordt geplaatst in onafhankelijke testen en een betrouwbare omgeving biedt voor alle endpoints.

Kies welke beveiligingsdiensten u wilt uitrollen voor specifieke bescherming voor Datacenters, Fysieke endpoints, Mobiele apparaten of Exchange mailboxen.

Alle diensten worden probleemloos beheerd vanuit de uiterst schaalbare en sterke, on-premise GravityZone Control Center console.

GravityZone Ultra Security

GravityZone Ultra

Meerlaagse next-gen bescherming voor endpoints en eenvoudig te gebruiken EDR-platform dat nauwgezet beschermt tegen de meest ongrijpbare cyberdreigingen.

Voorziet preventie, geautomatiseerde detectie, onderzoek en tools voor response zodat u uw digitale activa op efficiënte wijze kunt beschermen.

Precieze preventie tegen hacking tools, exploits, technieken voor het verhullen van malware, ransomware, op script gebaseerde en bestandsloze aanvallen.

GravityZone Elite Security

GravityZone Elite

GravityZone Elite geeft u een gelaagde next-gen architectuur die zorgt voor preventie, detectie, remediëring en zichtbaarheid op één enkel modulair platform.

Detecteert en voorkomt alle soorten complexe dreigingen en onbekende malware die weten te ontkomen aan de klassieke oplossingen voor bescherming voor endpoints.

Elimineert uitputting van de agent via een enkelvoudige, geïntegreerde agent voor beveiliging voor endpoints die beheerders maximale flexibiliteit biedt.

GravityZone Advanced Business Security

GravityZone Advanced Business Security

Uitgebreide bekroonde bescherming voor de fysieke en virtuele desktops en servers van uw onderneming.

Bescherming voor mobiele apparaten en beveiliging en antispam voor Exchange mailboxen - allemaal beheerd vanuit één enkele console.

De beveiligingsoplossing kan via de cloud worden gehost of kan ter plaatse worden uitgerold en in een mum van tijd klaar zijn - allemaal vanuit één enkele console.

GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

Verzekert continue monitoring van lopende processen, blokkering van malware, desinfectie, quarantaine en rollback.

Beschermt de desktops, laptops en servers van uw onderneming, via een eenvoudig te gebruiken, meerlaagse beveiligingsoplossing.

Beveiligingsbescherming wordt via een eenvoudige maar uitgebreide procedure vanop afstand geïnstalleerd op alle computers.

De beveiligingsoplossing kan via de cloud worden gehost of kan ter plaatse worden uitgerold en in een mum van tijd klaar zijn - allemaal vanuit één enkele console.

Compatibele Add-Ons

Breid uw beveilig uit met bijkomende lagen die bij uw specifieke vereisten passen.

GravityZone - Patch Management Add-On

Patch-beheer

Houd uw OS en Toepassingen up-to-date over de hele Windows install base - werkstations en fysieke en virtuele servers met GravityZone Patch Management.

Bekijk alle middelen, patchinventaris, kritikaliteit van patches en status vanuit de geïntegreerde console voor beveiligingsbeheer.

GravityZone - Full Disk Encription Add-On

Volledige schijfversleuteling

Vermijd dat u gegevens verliest en zorg dat u alle reguleringen naleeft door de harde schijf van uw mobiele endpoints volledig te versleutelen.

GravityZone FDE beschermt gegevens voor de hele harde schijf van het endpoint door de encryptiemechanismen van Windows (BitLocker) en Mac (FileVault) te versterken. Het maakt gebruik van de oorspronkelijke versleuteling van het toestel om volledige compatibiliteit en maximale prestaties te garanderen.

GravityZone - Hypervisor Introspection Add-On

Hypervisor Introspection

Onthul inbreuken op het geheugen die niet altijd worden opgemerkt door tools voor bescherming voor endpoints, door ruwe geheugenlijnen te controleren op wijzigingen door malware.

Kan onmogelijk door rootkits of andere dreigingen op kernel-level neergehaald of gecompromitteerd worden vermits het volledig buiten het besturingssysteem bestaat.

GravityZone - Security for AWS Add-On

Beveiliging voor AWS

Bitdefender for AWS, gebouwd voor virtualisatie, biedt een flexibele prijsstelling en kan eenvoudig worden geschaald in overeenstemming met de grootte en vereisten van uw ondernemingen, voor een optimaal rendement op uw investering.

Verlaag de administratieve inspanningen en beheer de instanties vanuit een gebruiksvriendelijke geïntegreerde beheersconsole in de cloud.

Moeilijk om te beslissen? Laat ons weten wat u zoekt.