Profiteer van volledige bescherming voor uw kleine kantoor of thuiskantoor...

Start vandaag vanaf {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/maand

KORTING
1-jaar abonnement

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
* voor het eerste jaar
KORTING
2-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 2 jaar
KORTING
3-jaar plan

Aantal apparaten

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Oude prijs

KORTING
*Voor de eerste 3 jaar

Hoe Bitdefender het doet in vergelijking met andere cyberbeveiligingsmerken

Icon

De beste beveiliging

Beste bescherming tegen e-dreigingen (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als hoogste beschermingsniveau)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Icon

De beste prestaties

Lichtste impact op prestaties (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als het lichtste impactniveau)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Bitdefender. Kies wat de experts gebruiken.

U ontvangt de meest innovatieve technologieën die zelfs de meest recente cyberdreigingen voorspellen, voorkomen, detecteren en remediëren, overal ter wereld.

Volledige bescherming

Complete bescherming voor uw Windows-, macOS-, iOS- en Android-toestellen

Bitdefender Small Office Security beveiligt uw onderneming tegen virussen, malware, ransomware en alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Alle functies zien
Datalekken

Bescherming tegen gegevensinbreuken

Ongeacht de grootte, de ervaring of het volume van uw onderneming: u hebt de beste verdediging tegen fraude nodig. Bitdefender Small Office Security voorkomt gegevensinbreuken en beveiligt de persoonlijke en financiële gegevens van uw klanten.

Voorkom video

Voorkom lekken bij video calls

Webcam- en microfoonbescherming brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam of microfoon, zodat u ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.

500MB per dag VPN-verkeer

500 MB dagelijks verkeer via VPN, voor snelle, anonieme en beveiligde online activiteiten

Houd uw zaken privé. Bescherm uw bankgegevens, wachtwoorden en downloads tegen hackers, in het bijzonder wanneer u gebruikmaakt van wifi op openbare netwerken.

Veilig internetbankieren

Veilig internetbankieren

Beveilig uw transacties door uw betalingen te verwerken via een specifieke browser, om fraude en diefstal van financiële gegevens te voorkomen.

Installeren en vergeten

Installeren en vergeten

Bitdefender Small Office Security heeft een zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te installeren, te configureren en te beheren is overeenkomstig uw zakelijke behoeften.

Onbeperkte ondersteuning

Wij staan 24/7 voor u klaar

Hoewel al onze oplossingen supereenvoudig zijn in te stellen, te upgraden en te gebruiken, krijgt u 24/7 deskundige hulp voor alles wat u nodig hebt.

Next-Gen bescherming voor Windows, macOS, iOS en Android

Bitdefender Small Office Security houdt uw onderneming beveiligd tegen virussen, malware, ransomware en alle cyberdreigingen, voor alle voornaamste besturingssystemen.

Selecteer hieronder een OS voor meer informatie:

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Beveiliging

De onklopbare meerlagige beveiliging van Bitdefender beschermt uw kantoorapparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Complete Realtime Databescherming

Verbeterd

Absolute power in de meest efficiënte beveiligingsoplossing die vandaag beschikbaar is, om uw kleine onderneming of uw kantoor bij u thuis te beschermen. Bitdefender Small Office Security werkt tegen alle e-dreigingen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero day-exploits, rootkits en spyware. De gegevens van uw onderneming en uw klanten zijn veilig.

Preventie tegen netwerkbedreigingen

Bitdefender Small Office Security zorgt voor grote wijzigingen in de manier waarop online bedreigingen worden gedetecteerd en afgeweerd. De nieuwe meegeleverde informatietechnologieën voor cyberbedreigingen kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau analyseren en identificeren, en kunnen ingewikkelde exploits, malware of botnet-gerelateerde url's en brute force-aanvallen blokkeren.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Small Office Security maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

De multi-layer aanpak van Bitdefender tegen ransomware omvat een gegevensbeschermingslaag die waarborgt dat uw documenten, projecten, afbeeldingen, video's en muziekbestanden beveiligd zijn tegen alle soorten ransomware-aanvallen. Het werkt met de module Advanced Threat Defense, om deze belangrijke bestanden te beschermen tegen versleuteling door ransomware.

Analyse kwetsbaarheden

Verbeterd

Scan naar gevaren voor de veiligheid en kwetsbaarheden met één klik. Bitdefender Small Office Security controleert uw pc kantoorcomputers verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-veiligheidspatches en potentieel onveilige systeeminstellingen en geeft de beste oplossingen weer.

Preventie Webaanval

Onze webfiltertechnologie zorgt ervoor dat u nooit meer op een schadelijke website terechtkomt. Controleer of de websites in uw zoekresultaten veilig zijn, vóórdat u op een link klikt. Bitdefender Small Office Security blokkeert ook alle gekende geïnfecteerde koppelingen.

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat uw onderneming buiten gevaar blijft. Bitdefender Small Office Security detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens, zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers, te stelen.

Antifraudebescherming

Ons geavanceerd filtersysteem waarschuwt u wanneer u websites bezoekt die u mogelijk willen oplichten.

Antispam

Filtert irrelevante berichten in uw Postvak-IN. Antispam is beschikbaar voor lokale e-mailprogramma's (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Noodomgeving

Bepaalde gesofisticeerde malware, zoals rootkits, moeten verwijderd worden voordat Windows wordt opgestart. Wanneer Bitdefender Small Office Security dergelijke bedreigingen opspoort, start het de computer opnieuw op in Veilige modus om het systeem op te schonen en te herstellen.

Prestatie

Bitdefender Premium Security reageert onmiddellijk op malware zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Bitdefender Photon™

Deze innovatieve, exclusieve technologie helpt Bitdefender Small Office Security om de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem aan te passen om procesmiddelen te sparen en snelheid en prestaties te verbeteren.

Global Protective Network

Het merendeel van het grondige scannen gebeurt in de cloud, zodat er zo goed als geen impact is op uw plaatselijke systeem. Dit betekent dat de snelheid en prestaties ervan niet worden aangetast. En uw bestanden blijven altijd 100% privé: Bitdefender scant nooit de eigenlijke inhoud van uw bestanden en laadt of bewaart ze nooit in de cloud.

Game-, film- en werkmodus

Bitdefender Small Office Security detecteert wanneer u werkt, speelt of een film bekijkt en weet dus dat het u niet moet storen met onnodige verzoeken. Afhankelijk van wat u aan het doen bent, houdt Bitdefender tijdelijk pop-ups tegen, past het visuele instellingen aan en pauzeert het onbelangrijke achtergrondactiviteiten, zodat u maximaal van uw apparaat kunt genieten.

Betere prestaties

Verbeter de snelheid en de prestaties van uw apparaten met OneClick Optimizer.

Accumodus

Deze nuttige, intelligente functie bespaart batterijcapaciteit voor laptops en tablets door tijdelijk systeeminstellingen aan te passen, zoals weergave, systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbinding.

Privacy

Bitdefender Small Office Security volledige bescherming zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw privacy op het web, in het bijzonder wanneer u wifi van openbare netwerken gebruikt. Houdt uw zaken privé en beschermt uw online aanwezigheid door al het internetverkeer te versleutelen. Bitdefender Small Office Security omvat tot 500 MB dagelijks versleuteld verkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Microfoonmonitor

Krijg opnieuw controle over uw eigen apparaten met Microfoonmonitor. Gebruik de monitor om te ontdekken welke apps toegang hebben tot de microfoon van uw apparaat en wanneer.

Webcambeveiliging

Bescherm uw privacy en voorkom lekken van webcams. Webcambescherming brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.

Veilig internetbankieren

Doe uw bankzaken en winkel vanuit een unieke, speciale browser die uw transacties beschermt om fraude te voorkomen. Bitdefender Safepay kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.

Privacy-firewall

Met Bitdefender Small Office Security krijgt u een krachtige netwerkbeschermingslaag zodat informatie over uw onderneming en de gegevens van uw klanten beschermd blijven tegen hackers en data snoops.

Antidiefstal

Bitdefender Small Office Security heeft efficiënte middelen tegen verlies en diefstal voor uw Windows-laptop of tablet, waarbij uw waar dan ook ter wereld van op afstand toegang hebt via uw online Bitdefender Central-account.

Wi-Fi Security Advisor

Beheer de beveiliging van uw Wifi-netwerk en router, waar u zich ook bevindt.

Beveiliging sociale netwerken

Blijf beveiligd tegen schadelijke koppelingen en online dreigingen wanneer mensen van buiten uw onderneming deze zonder het te weten via sociale of andere netwerken aan u doorgeven.

Bestandsvernietiging

Gebruik dit instrument wanneer u een bestand voor altijd wilt verwijderen, zonder dat er een spoor op uw pc achterblijft dat het ooit heeft bestaan.

Beveiliging

De onklopbare meerlagige beveiliging van Bitdefender beschermt uw kantoorapparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Veilige Bestanden

Met Bitdefender Veilige bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender Antivirus for Mac beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere malware. Enkel toepassingen die u uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot uw Veilige bestanden.

Bescherming Time Machine

Indien u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, dan zal deze extra beveiligingslaag, die u beveiligt tegen gesofisticeerde ransomware-aanvallen u zeker bevallen. Ransomware, een extreem gevaarlijk type malware, versleutelt kostbare bestanden zoals foto's, video's en andere documenten, waardoor ze onbruikbaar worden. Met deze complexe functie kunnen Mac-gebruikers hun bestanden herstellen zonder losgeld te betalen. De bescherming van de Time Machine biedt u de barrière tegen malware die mogelijk uw back-ups probeert te versleutelen of vernietigen.

Adware-blokker

Ongevraagde advertenties die in uw browser verschijnen zijn onaangenaam, en zelfs Macs kunnen deze binnendringende adware-infecties binnenhalen, die uw aandacht afleiden en voor vertragingen zorgen. Bitdefender Small Office Security spoort adware, kwaadaardige overvalprogramma's, ongevraagde taakbalken en andere vervelende add-ons voor browsers op en verwijdert ze, zodat u maximaal van uw Mac kunt genieten.

Malwaredetectie-Meerdere platforms

Bitdefender Small Office Security detecteert en verwijdert malware die gericht is op macOS alsook dreigingen die zijn ontwikkeld voor Windows. Zo weet u dat de bestanden die u doorstuurt, veilig zijn.

Traffic Light (browserextensie)

Bitdefender Small Office Security garandeert bescherming voor al uw browsingsessies, onder andere online winkelen en bankieren, en kan ongepaste inhoud wegfilteren. Wanneer automatische bescherming ingeschakeld is, scannen onze systemen met artificiële intelligentie de koppelingen nog voor u erop klikt, zodat u nooit onbewust schadelijke webpagina's opent..

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat uw onderneming buiten gevaar blijft. Bitdefender Small Office Security blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens, zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers, te stelen.

Bitdefender Shield

Regelt automatisch al uw beveiligingsbehoeften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.

Prestatie

Bitdefender Premium Security reageert onmiddellijk op malware zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Razendsnel scannen

Ironclad-bescherming is fantastisch, maar het is nog beter wanneer snelheid en prestaties revolutionair zijn. Bitdefender Small Office Security combineert nauwkeurigheid met snelheid, zodat u ultrasnelle scans en de beste opsporingsscores in de sector krijgt.

24/7 bewaking via de cloud

Dankzij permanente updates is Bitdefender Small Office Security steeds op de hoogte van zero day-aanvallen. We gebruiken verbazend krachtige op de cloud gebaseerde technologieën om e-dreigingen op te sporen en weg te werken, waar ze ook vandaan komen, om u onmiddellijk wereldwijde bescherming te bieden. Aangezien de ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het systeem van uw Mac niet belast en blijft uw persoonlijke informatie veilig opgeslagen op uw computer.

Privacy

Bitdefender Small Office Security volledige bescherming zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw privacy op het web, in het bijzonder wanneer u wifi van openbare netwerken gebruikt. Houdt uw zaken privé en beschermt uw online aanwezigheid door al het internetverkeer te versleutelen. Bitdefender Small Office Security omvat tot 500 MB dagelijks versleuteld verkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Beveiliging

De onklopbare meerlagige beveiliging van Bitdefender beschermt uw kantoorapparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Opmerking: Met iPad-ondersteuning

Webbescherming

Ons anti-phishing systeem scant webpagina's en waarschuwt u als u op frauduleuze pagina's terechtkomt. Bitdefender Web Protection filtert al het verkeer, niet enkel uw intentioneel surfgedrag, en biedt bescherming in reële tijd tegen alle online gevaren.

Scan

Beschermt jouw telefoon en de bijbehorende gegevens door de detectie en correctie van onjuiste beveiligingsconfiguraties.

Privacy

Bitdefender Small Office Security volledige bescherming zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

 

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw privacy op het web, in het bijzonder wanneer u wifi van openbare netwerken gebruikt. Houdt uw zaken privé en beschermt uw online aanwezigheid door al het internetverkeer te versleutelen. Bitdefender Small Office Security omvat tot 500 MB dagelijks versleuteld verkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten.

Accountprivacy

Controleer rechtstreeks vanaf uw iPhone of uw online accounts een gegevensinbreuk hebben ondergaan. Er zijn zoveel populaire websites en apps die waarschuwen over lekken in databases. Het is dan ook moeilijk bij te houden welke accounts een risico lopen. Accountprivacy brengt u op de hoogte wanneer uw gevoelige data een risico lopen, zodat u actie kunt ondernemen op basis van de status ervan.

Beveiliging

De onklopbare meerlagige beveiliging van Bitdefender beschermt uw kantoorapparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

App Anomaly Detection

Primeur in de SECTOR

Een primeur in de sector, een extra beveiligingslaag om gebruikers te beschermen tegen evoluerende dreigingen zodra ze kwaadaardig gedrag vertonen. Dit is een andere bescherming tegen het verlies van financiële, gevoelige en persoonlijke gegevens die mogelijk worden veroorzaakt door apps die regelmatige detectie proberen te omzeilen.

Scannen op verzoek en na installatie

Scan uw Android-telefoon of tablet wanneer u maar wilt om zeker te zijn dat al uw apps ok zijn. Bovendien scant de antivirusmodule automatisch elke app die u installeert en laat ze u weten of er een gevaar dreigt.

Webbescherming

Door te surfen op het internet kunt u op gevaarlijke plekken terechtkomen, maar Bitdefender Small Office Security staat altijd klaar om u en uw zaak te beschermen. Ons antiphishingsysteem scant webpagina's en waarschuwt u wanneer u frauduleuze pagina's tegenkomt.

Oplichtingswaarschuwing

Onze nieuwste technologie beschermt u proactief tegen de toenemende mobiele aanvallen die gebruik maken van links om uw apparaat binnen te dringen; ze beveiligt uw meldingen, sms-berichten en instant messages om te voorkomen dat u en anderen het slachtoffer worden van oplichting. Vereist Android 6 of hoger.

WearON

WearON breidt mobiele beveiliging uit naar uw smartwatch. En als u niet weet waar uw telefoon is, gebruikt u WearON vanop uw Android om een geluidalarm te activeren zodat u uw smartwatch makkelijk vindt. Ontvang een waarschuwing wanneer u te ver van uw telefoon verwijderd bent, zodat u uw smartwatch nooit achterlaat.

Antidiefstal

Met Bitdefender Anti-Theft kunt u uw apparaat in geval van verlies of diefstal op afstand lokaliseren, vergrendelen of wissen en kunt u er een bericht naartoe sturen. Bovendien is uw Android-telefoon in staat tot zelfverdediging: hij maakt een foto van iedereen die ermee probeert te knoeien tijdens uw afwezigheid, en stuurt deze foto's vervolgens naar uw Bitdefender Central-account.

Prestatie

Bitdefender Premium Security reageert onmiddellijk op malware zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Spaart batterij & prestaties

We hebben Bitdefender Small Office Security ontworpen om uw mobiele kantoorapparaten de meest doeltreffende bescherming te bieden, alsook het meest efficiënte batterijbeheer. Aangezien de meeste ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het vermogen van uw apparaat niet belast, zodat uw batterijautonomie nagenoeg identiek blijft.

Snel en lichtgewicht

Bitdefender Small Office Security is verbazend krachtig tegen malware maar erg vriendelijk voor het vermogen van uw telefoon, zodat de prestaties nooit negatief beïnvloed worden. Scans op verzoek zijn supersnel en de app voegt slechts een seconde toe aan de opstarttijd.

Privacy

Bitdefender Small Office Security volledige bescherming zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw privacy op het web, in het bijzonder wanneer u wifi van openbare netwerken gebruikt. Houdt uw zaken privé en beschermt uw online aanwezigheid door al het internetverkeer te versleutelen. Bitdefender Small Office Security omvat tot 500 MB dagelijks versleuteld verkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten.

App Lock

App Lock beschermt uw meest gevoelige apps zodat niemand kan knoeien met uw instellingen of privé-informatie. Bitdefender Small Office Security voegt een extra beveiligingslaag toe door u de mogelijkheid te bieden apps te vergrendelen met een PIN-code. Met Smart Unlock kunt u uw telefoon instellen om rechtstreeks toegang toe te laten tot uw beveiligde apps bij gebruik van een betrouwbaar wifi-netwerk.

Accountprivacy

Controleer of uw online accounts een gegevensinbreuk hebben ondergaan. Er zijn zoveel populaire websites en apps die waarschuwen over lekken in databases. Het is dan ook moeilijk bij te houden welke accounts een risico lopen. Accountprivacy brengt u op de hoogte wanneer uw gevoelige data een risico lopen, zodat u actie kunt ondernemen op basis van de status ervan.

SYSTEEMVEREISTEN

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Small Office Security

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte

*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

SOFTWAREVEREISTEN

Internet Explorer versie 11

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Microsoft Edge

Bitdefender Small Office Security

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: macOS X Yosemite (10.10) of later

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 1 GB vrije ruimte

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

*U kunt Bitdefender VPN enkel installeren op apparaten met macOS

Sierra (10.12 of hoger)

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Safari 10.0 en later

Bitdefender Small Office Security

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 11.2 of later

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Central

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 11 of later

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Small Office Security

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Scam Alert en App Anomaly Detection vereisen Android 6 of hoger.

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Central

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Een werkende internetverbinding

circle

Bitdefender Central

Beveiliging overal waar u gaat

Alles wat u moet weten over Bitdefender Central.

 • Activeer de Bitdefender-bescherming op uw toestellen
 • Beheren vanuit uw webbrowser en iOS- of Android-telefoon
 • Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app
 • Ontvang 24/7 veiligheidsupdates
 • Rechtstreeks contact met ons supportteam
Office Security

Download de mobiele app