Geavanceerde beveiligingsoplossingen voor telecommunicatie

anti-malwarebeveiliging voor de telecomindustrie

Zichtbaarheid in een vroeg stadium en complete bescherming

Beveilig uw eindpuntinfrastructuur met behulp van een compleet systeem met antimalware, analyse van eindpuntrisico en dreigingspreventie op basis van machine learning. Met doorlopende procesbewaking en verdediging tegen netwerkaanvallen geeft Bitdefender al in een vroeg stadium zicht op aanvallen en bescherming tegen de meest geavanceerde dreigingen. Bovendien worden risicovolle handelingen en gedragingen van gebruikers gesignaleerd, zodat u proactief kunt ingrijpen en voorlichten om de risico's te beperken.

geautomatiseerde cyberbeveiliging voor telecommunicatie

Automatisering voor hogere efficiëntie

 

 

Blokkeer dreigingen nog vóórdat ze inbreuken worden met een gelaagde aanpak die gebruik maakt van de informatie uit 30 miljard dreigingsquery's per dag. Bitdefender bewaakt uw netwerk 24/7 en waarschuwt uw beveiligingsteam automatisch bij verdachte gebeurtenissen, zodat ze snel kunnen ingrijpen. Dankzij de centrale console kunnen beleidsregels en updates veel sneller naar de eindpunten worden gedistribueerd. Bovendien maakt Bitdefender minimaal gebruik van infrastructuurbronnen, zodat complete systeemscans kunnen worden uitgevoerd zonder gevolgen voor de productiviteit van gebruikers. 

beste cyberbeveiligingssoftware voor beveiligingsteams

Geef uw beveiligingsteams meer power

Geef uw beveiligingsteam een oplossing in handen waarmee ze een hoger rendement halen uit hun inspanningen. Met Bitdefender centraliseert u het beheer en automatiseert u eentonige taken, zodat uw IT-ers zich kunnen concentreren op de beveiligingsincidenten die écht hun aandacht vereisen. Met één centrale console voor implementatie en beheer plus diepgaande inzichten in forensische activiteiten krijgen uw mensen alle controle die ze nodig hebben om uw organisatie beter te verdedigen.

Netwerkbeveiliging voor de telecomsector

  • Prominent doelwit
  • Complexiteit verminderen
  • Handmatig en eentonig
beveiliging van telecommunicatieapparatuur

Beveilig uw bedrijfskritische processen en uw klanten

Beperk het risico van aanvallen op supply chains en databases met telecombeveiliging die zelfs de meest complexe aanvalsoppervlakken beschermt. Bitdefender gebruikt informatie van miljoenen sensoren over de hele wereld om te zorgen dat u volledig zicht krijgt op de hele aanvalsketen. Profiteer van effectieve, gelaagde hardening en complete bescherming, ontworpen voor maximale schaalbaarheid en topprestaties.

complexe cyberbeveiliging

Maximale controle in heterogene omgevingen

Breng aanvalspatronen en -routes in kaart en zorg voor doeltreffende bescherming van al uw endpoints.  Bitdefender biedt gecentraliseerd beheer van alle installaties in elke regio voor maximale consistentie. U profiteert van een compleet overzicht, meer controle en uitgebreide meetgegevens over de systeemprestaties. Bovendien krijgt u de beschikking over informatie en tools om onmiddellijk in te grijpen bij aanvallen of inbreuken.

vereenvoudigde beveiliging voor telecom

Beveiligingsprocessen vereenvoudigen, automatiseren en optimaliseren

Maak beveiligingsbeheer weer triviaal met de efficiënte tools van Bitdefender. Automatiseer patching en andere handmatige processen. Beheer de toegang tot beveiligingsdata zoals scanlogboeken en quarantainerapporten. Nooit meer systeemvertraging (of klachten van gebruikers) als gevolg van malwarescans. Bitdefender optimaliseert de prestaties, verbetert het beheer en maakt compliance-rapportage veel eenvoudiger en efficiënter voor veeleisende telecombedrijven.

Speciaal ontwikkelde oplossingen voor telecomproviders

speciale cloud- en serverbeveiliging voor de telecomsector

Cloud & Server Security

Bescherm cloudwerklasten altijd en overal met krachtige, platformonafhankelijke beveiliging die speciaal is ontworpen voor dynamische cloudomgevingen.

Cyberbeveiligingspakket voor ondernemingen

GravityZone Business Security Enterprise

Profiteer van de meest effectieve preventie, uitgebreide detectie en respons (EDR met correlatie over meerdere eindpunten) en maximaal zicht op cyber-events en beveiligingsincidenten.

speciale MDR-diensten

Managed Detection and Response-diensten

Vertrouw op onze wereldwijde dreigingsinformatie en gespecialiseerde threat-hunters voor 24/7 monitoring, detectie en preventie, inclusief automatische remediëring. 

speciale beveiligingssoftware voor endpoints

GravityZone Security for Workstations

Preventie, detectie en automatische blokkering van geavanceerde dreigingen via een gelaagde architectuur, versterkt met machine learning.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Morefield Communications - testimonial van klant

"We krijgen via Bitdefender een veel beter beeld van de dreigingen... Als zich een beveiligingsincident voordoet, zien we direct welke bestanden zijn hernoemd of gewist en wat Bitdefender heeft gedaan om het probleem te verhelpen. Dat is nuttige informatie voor het geval we ooit te maken krijgen met een ransomware-aanval."

Morefield Communications

Daniel Hayes, Centralized Services Team Leader

Bronnen

GravityZone Business Security Enterprise voor de telecomsector - informatieblad
Informatieblad

GravityZone Enterprise Security

Meer Informatie
Meer Informatie Informatieblad

MDR

Meer Informatie
Meer Informatie Blog

EDR of MDR

Meer Informatie
Meer Informatie Blog

Mitre 2021

Meer Informatie