Beveiligingsoplossingen voor Managed IT-services

Beveiligingsoplossingen voor Managed IT-services

Profiteer van uitstekende prestaties en bescherming met de modernste cyberbeveiliging voor MSP's van Bitdefender. Verminder de complexiteit en de kosten van het beheren van meerdere beveiligingsoplossingen door gebruik te maken van uniforme, uitgebreide capaciteiten voor hardening, preventie en detectie.

Volledig geïntegreerde cyberbeveiliging voor MSP's

Lever meer geavanceerde beveiligingsservices

Lever meer geavanceerde beveiligingsservices

Gebruik de complete hardening-, preventie- en detectielagen van Bitdefender voor geavanceerde beveiliging van Managed IT-services. Geïntegreerde machine learning, over een periode van 10 jaar geperfectioneerd met data van meer dan 500 miljoen sensoren, staat garant voor toonaangevende bescherming en prestaties. Met antimalware, geavanceerde anti-exploit, doorlopende procesbewaking en content- en apparaatmonitoring beschikt u over een complete oplossing voor alle beveiligingsbehoeften van uw klanten.

Bied uitstekende MSP-cyberbeveiliging aan

Bied uitstekende MSP-cyberbeveiliging aan

Bied effectievere Managed IT-services aan met behulp van uitgebreide, gelaagde beveiligingsoplossingen die maximale bescherming bieden. Bitdefender beveiligt een breed scala aan bedrijfsmiddelen, van werkstations en servers tot gevirtualiseerde infrastructuur en services in Microsoft Azure- en AWS-omgevingen. Bovendien kunt u met Bitdefender het aantal vragen over beveiliging sterk verminderen en sneller reageren dankzij geautomatiseerde acties.

Breid uw aanbod uit met automatisering

Breid uw aanbod uit met automatisering

Bitdefender bespaart u tijd en geld door middel van robuuste automatisering en gestroomlijnde beveiliging voor Managed IT-services. Dankzij monitoring op afstand voor meerdere tenants en een krachtige rapportagefunctie voor de complete beheerde infrastructuur kunt u méér klanten van dienst zijn zonder extra personeel aan te nemen. De bekroonde oplossingen van Bitdefender geven u de kans om op te vallen door proactief te zijn. Onderscheid u van de concurrentie door consequent onberispelijke dienstverlening en prestaties te bieden.

Toonaangevende analisten en specialisten uit de cyberbeveiliging erkennen de voordelen van Bitdefender voor Managed IT-services

  • Tijdrovende taken
  • Uitdagingen bij personeelswerving
  • Beperkte zichtbaarheid
Tijdrovende taken

Schakel over van huishoudelijke taken naar meerwaardediensten

Verminder arbeidsintensieve, repeterende zaken zoals de remediëring van infecties, de installatie van besturingssystemen en de orkestratie van softwaretools. Bitdefender automatiseert essentiële taken, vereenvoudigt de uitrol van een groot aantal hardeningslagen en waarborgt de naleving van de wet- en regelgeving voor cyberbeveiliging. In plaats van uren te besteden aan het afdanken van oude software, kunnen uw mensen waardevolle resultaten boeken met strategische projecten.

Uitdagingen bij personeelswerving

Behaal extra concurrentievoordeel met uw team

Vermijd onderbrekingen en tijdrovende activiteiten. Bitdefender maakt het uw team gemakkelijker om zich te richten op interessantere projecten die de motivatie vergroten, bijdragen aan de ontwikkeling van vaardigheden en uw klantenservice verbeteren. Gezien het huidige tekort aan specialisten in cyberbeveiliging is het belangrijk dat u over de nieuwste, meest gewaardeerde tools beschikt, zodat u de beste talenten kunt aantrekken en behouden.

Beperkte zichtbaarheid

Vergroot de zichtbaarheid voor efficiëntere dienstverlening

Bekijk de complete omgeving van uw klant via een centrale, uniforme console voor cloudmanagement. De rapportage van Bitdefender bestrijkt de volledige beheerde infrastructuur. Dankzij de transparante audit-trail van geautomatiseerde remediëringsacties blijft uw team altijd op de hoogte. En met een complete suite van geïntegreerde tools kunt u beter presteren en uw betrouwbaarheid en meerwaarde tonen aan uw klanten.

Erkenning

Bitdefender wordt algemeen als leider op het gebied van cyberbeveiliging erkend door onafhankelijke testbureaus, analisten en toonaangevende publicaties.

  • FORRESTER
  • MITRE ATT&CK
  • De beste beveiliging
  • av comparatives
  • vernieuwers
  • THE RADICATI
 John Williams

"We hebben sinds de installatie van Bitdefender geen enkele inbreuk meer gehad. Dat is opmerkelijk, want voordien hadden we minstens één keer per week met een infectie te maken."

John Williams, Managing Director,

Northstar, Ltd.
Enable Resource Group

"De belangrijkste reden om voor Bitdefender te kiezen, was de effectiviteit. Bij onze tests hebben we geen enkel exemplaar van malware of ransomware gevonden dat Bitdefender niet aankon."

James Vavra, Senior Engineer,

Enable Resource Group
Enable Resource Group

"We zijn heel blij met de gebruiksvriendelijke Bitdefender cloudconsole, waarmee we meerdere klanten en netwerken vanaf één centraal punt kunnen beheren. De toonaangevende positie van Bitdefender in de beveiligingsindustrie en de eerste plaatsen die ze elk jaar behalen bij onafhankelijke tests, leveren ons een concurrentievoordeel op."

Patrick Terwal, Team Leader, Senior Engineers,

MEOS
Stored tech

"Omdat Bitdefender zijn werk goed doet, hoeven wij geen tijd te besteden aan niet-factureerbare taken en verliezen onze klanten geen tijd en geld aan storingen. We houden meer tijd over om onze klanten een meerwaarde te leveren en te bouwen aan het volgende niveau voor onze beheerde services." 

Mark Shaw, President,

StoredTech

Bronnen

Bitdefender GravityZone
Informatieblad

Informatieblad Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Meer lezen
Informatieblad

Informatieblad XDR voor MSP's

Meer lezen
Informatieblad

Informatieblad MDR Foundations voor MSP's

Meer lezen