GravityZone-oplossing voor analyse van menselijke en endpointrisico's

Moderne cyberaanvaller richten zich op  zwakke punten die ontstaan als gevolg van verkeerde configuraties van endpoints en kwetsbare toepassingen, wat leidt tot beveiligingsinbreuken.

Beveiligingsteams moeten de risico-impact begrijpen en beoordelen, prioriteren en vervolgens snel configuratieproblemen oplossen, waaronder recentelijk geïdentificeerde kwetsbaarheden in software, om aanvalsvectoren te minimaliseren.

De geïntegreerde Endpoint Risk Analytics (ERA) oplossing van Bitdefender biedt verbeterde zichtbaarheid en geautomatiseerde hersteltools die nodig zijn om deze risico's aan te pakken. Bitdefender GravityZone is een geïntegreerde risicobeheerservice die, naast zijn preventie en EDR-mogelijkheden, het aanvalsoppervlak verkleint, de implementatie en de complexiteit van het beheer vereenvoudigt en diepgaande zichtbaarheid en beperking van risico's biedt, allemaal via een gemeenschappelijk platform en een enkele console.

Verklein uw kans op een inbreuk door het menselijke element centraal te plaatsen in de risicoanalyse- en beheerstrategie.

Meer info
  • Risico begrijpen
  • Zichtbaarheid verbeteren
  • Gebruikersgedrag monitoren
Elimineer kwetsbaarheden in cyberbeveiliging

De beveiliging verbeteren en risico's beperken, waardoor de kans op een inbreuk wordt verkleind

De Risk Analytics-engine stelt organisaties in staat om de valkuilen op het viak van cyberbeveiliging te begripjen die verband houden met de configuratie van endpoints of die door de gebruiker worden gegenereerd. Door kwetsbaarheden uit de omgeving weg te halen, neemt de kans op een cyberinbreuk drastisch af.

Beveiligingsprofessionals kunnen snel specifieke risico's in verband met endpoints, applicaties en gebruikersgegevens onderzoeken en dieper graven vanuit het Integrated Risk Management-dashboard.

Breng risico's in kaart en creëer een veilig netwerk

Proactief risico's beoordelen en beperken, waardoor de beveiligingsresultaten worden verbeterd 

Vulnerability management van Bitdefender kan helpen door potentiële risico's aan het licht te brengen en organisaties te voorzien van de tools die nodig zijn om gedrag te beoordelen en continu verbetering te boeken.

De Patch Management module bewaakt en rapporteert over de patch-status in de hele infrastructuur, inclusief de applicaties van derden die doorgaans niet worden opgepikt door updateservices.

Beoordeel de risico's van menselijk gedrag voor uw apparaten

Continu zicht op verdachte gebruikersactiviteiten

Met Human Risk Analytics pakt Bitdefender menselijke tekortkomingen aan door specifieke risicovolle activiteiten en gedragingen die aanzienlijke zakelijke blootstelling creëren, te beoordelen en te meten.

De blootstelling aan risico's wordt aanzienlijk verminderd om geavanceerde bedreigingen die uw organisatie kunnen treffen, te stoppen. Flagrante overtreders kunnen worden geïdentificeerd, en er kunnen corrigerende maatregelen worden genomen om het gebruikersgedrag in de loop van de tijd te verbeteren.

Identificeer risico's met het GravityZone cyberbeveiligingsplatform

Risico-inzichten op maat

Geïntegreerd Risk Management in GravityZone genereert een risicoscore die uniek is voor uw organisatie en biedt inzicht in verschillende foute configuraties van endpoints, kwetsbaarheden van applicaties en gebruikersgerelateerde risico's in een geconsolideerd overzicht van de beveiligingspositie.

De lijst met prioriteiten stelt het beveiligingsteam in staat zich te concentreren op de belangrijkste items die de organisatie blootstellen aan cyberrisico's.

Het platform past de risicoscore van het bedrijf dynamisch aan op basis van kwetsbaarheden die al zijn uitgebuit binnen de sector van de organisatie.

Beheer menselijke risico's voor uw apparaten

Analyse van menselijke risicofactoren

Human Risk Analytics biedt kritische inzichten in verkeerd gedrag van gebruikers, zoals het niet in acht nemen van het wachtwoordbeleid of een hoge detectiegraad van malware. Het identificeert belangrijke risicofactoren die op een geïntegreerde en holistische manier moeten worden geëvalueerd.

Gebruik essentiële informatie over cyberbeveiliging

Bereik nieuwe niveaus van zichtbaarheid

Bitdefender biedt aanvullende inzichten in één eenvoudig te lezen overzicht van de beveiligingsmentaliteit. De oplossing consolideert meerdere risicofactoren, wat resulteert in geprioriteerde scores. 

Ze levert geautomatiseerde herstelmogelijkheden om snel de meest voorkomende verkeerde configuraties te verhelpen, en monitoring en waarschuwingen te bieden voor meer ongebruikelijke configuratieproblemen.

Voorts bevordert ze zero-trust computing (ZTC) door risicovolle gebruikers te identificeren op basis van hun gedrag en zo kritieke informatie te verstrekken aan bedrijven en beveiligingsteams.

Aanbevolen producten

Gebruik technologie voor beoordeling van endpoint- en menselijke risico's met GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

 Een efficiënte, lichtgewicht beveiligingsoplossing die hoge prestaties en krachtige bescherming biedt, in combinatie met gecentraliseerd beheer, soepele implementatie en keuze tussen een beheerconsole in de cloud of on-premise.  

Gebruik technologie voor beoordeling van endpoint- en menselijke risico's met GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise combineert 's werelds meest effectieve bescherming met eXtended Endpoint Detection en Response (XEDR) mogelijkheden om u te helpen uw endpoint-infrastructuur (werkstations, servers of containers) tijdens de levenscyclus van bedreigingen te verdedigen, met een hoge doeltreffendheid en efficiëntie.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Referentie voor GravityZone cyberbeveiligingsplatform

"Met GravityZone endpoint-analyse en rapportage en machine learning zien we snel eventuele problemen of wijzigingen in gedrag, en gebruiken we Bitdefender-tools voor een snel herstel, voordat de problemen groter worden. Het bekijken van alle endpoints, de gegevensanalyse, de netwerkscanning en het kwetsbaarheidsbeheer vanaf een uniforme console is zeer krachtig geweest. We gebruiken GravityZone nu een jaar zonder ook maar één enkele inbreuk."

Randy Whitten

Director of ITOps, SambaSafety
Recensie van het GravityZone cyberbeveiligingsplatform

"Met de GravityZone Patch Management add-on-module heeft IT de patchcompliance verhoogd van 70 naar 95 procent. We zijn zoveel beter af met GravityZone Patch Management. Ons slaagpercentage ging sterk omhoog, en we verminderden de tijd die we aan patchbeheer besteedden met 50 procent." 

Commerce State Bank

Recensie van het GravityZone cyberbeveiligingsplatform

"Sinds de overstap van een patchbeheeroplossing van derden naar GravityZone Patch Management, is de patchcompliance verbeterd van 5 naar 80 procent. Omdat GravityZone patches automatisch scant en bijwerkt, is IT ook minder tijd kwijt aan patchbeheer. "

Wereldwijd bouwbedrijf

Bronnen

GravityZone oplossing voor menselijke risico's
Overzichten oplossingenen

Human Risk Analytics en de weg naar Zero-Trust Computing

Meer informatie
Bekijken Video

Endpoint Risk Management

Bekijken