Het premium beveiligings- en privacypakket dat bij u past

Houd uw persoonlijke gegevens en uw apparaten veilig.

KORTING
Abonnement voor 10 apparaten/1 jaar
KORTING

voor het eerste jaar
KORTING
10 apparaten / 1 maand abonnement
KORTING

Hoe Bitdefender het doet in vergelijking met andere cyberbeveiligingsmerken

Icon

De beste beveiliging

Beste bescherming tegen e-dreigingen (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als hoogste beschermingsniveau)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Icon

De beste prestaties

Lichtste impact op prestaties (Op een schaal van 0 tot 6, met 6 als het lichtste impactniveau)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Totale Score. Januari 2011 - December 2023. Bron AV-TEST.org

Next-gen bescherming en privacy voor Windows, macOS, iOS en Android. Bitdefender Premium VPN en Password Manager inbegrepen.

Bitdefender Premium Security biedt u de beste bescherming tegen cyberdreigingen voor alle besturingssystemen.Dit premium beveiligings- en privacypakket wordt geleverd met de meermaals bekroonde Bitdefender Total Security.Het bevat ook een krachtige VPN met ONBEPERKT verkeer en een platform-onafhankelijke Password Manager met tal van fucties

Selecteer hieronder een OS voor meer informatie:

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Icon

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Complete Realtime Databescherming

Verbeterd

Absolute power in de meest efficiënte beveiligingsoplossing die vandaag beschikbaar is. Bitdefender Premium Security werkt tegen alle e-bedreigingen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero-day exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en privacy zijn veilig.

Preventie tegen netwerkbedreigingen

Bitdefender Premium Security zorgt voor grote wijzigingen in de manier waarop online bedreigingen worden gedetecteerd en afgeweerd. De nieuwe meegeleverde informatietechnologieën voor cyberbedreigingen kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau analyseren en identificeren, en kunnen ingewikkelde exploits, malware en botnet-gerelateerde url's en brute force-aanvallen blokkeren.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Premium Security maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

E-mailbescherming

NIEUW

Wees oplichters te slim af en houd uw geld, inloggegevens, identiteit, digitale activa en nog veel meer veilig. Email Protection houdt direct toezicht op uw mailbox, scant alle inkomende e-mails en laat u zien welke u moet vermijden.

Cryptomining Protection

NIEUW

Word geen slachtoffer van slechteriken die geld verdienen met uw hardware en zonder uw toestemming, terwijl ze uw elektriciteitsrekening de hoogte injagen. Bescherm uzelf tegen "leech software" die op uw systeem draait zonder dat u het weet.

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

De multi-layer aanpak van Bitdefender tegen ransomware omvat een gegevensbeschermingslaag die waarborgt dat uw documenten, afbeeldingen, video's en muziekbestanden beveiligd zijn tegen alle soorten ransomware-aanvallen. Het werkt met de module Advanced Threat Defense, om deze belangrijke bestanden te beschermen tegen versleuteling door ransomware.

Analyse kwetsbaarheden

Verbeterd

Scan naar gevaren voor de veiligheid en kwetsbaarheden met één klik. Bitdefender controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-veiligheidspatches en potentieel onveilige systeeminstellingen en geeft de beste oplossingen weer..

Preventie Webaanval

Onze webfiltertechnologie zorgt ervoor dat u nooit meer op een schadelijke website terechtkomt. Controleer of de websites in uw zoekresultaten veilig zijn, vóórdat u op een link klikt. Bitdefender Premium Security blokkeert ook alle gekende geïnfecteerde koppelingen.

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat u buiten gevaar blijft. Bitdefender Premium Security detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers te stelen.

Antifraudebescherming

Ons geavanceerd filtersysteem waarschuwt u wanneer u websites bezoekt die u mogelijk willen oplichten.

Noodomgeving

Bepaalde gesofisticeerde malware, zoals rootkits, moet verwijderd worden voordat Windows wordt opgestart. Wanneer Bitdefender Premium Security dergelijke bedreigingen opspoort, start het de computer opnieuw op in Veilige modus om het systeem op te schonen en te herstellen.

Antispam

Filtert irrelevante berichten in uw Postvak-IN. Het is beschikbaar voor lokale e-mailprogramma's (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Icon2

Prestatie

De beveiligingssoftware van Bitdefender reageert onmiddellijk op online dreigingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Bitdefender Photon

Deze innovatieve, exclusieve technologie helpt Bitdefender Premium Security om de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem aan te passen om procesmiddelen te sparen en snelheid en prestaties te verbeteren.

Global Protective Network

Het merendeel van het grondige scannen gebeurt in de cloud, zodat er zo goed als geen impact is op uw plaatselijke systeem. Dit betekent dat de snelheid en prestaties ervan niet worden aangetast. En uw bestanden blijven altijd 100% privé: Bitdefender scant nooit de eigenlijke inhoud van uw bestanden en laadt of bewaart ze nooit in de cloud.

Profielen voor game, films en werk

Bitdefender Premium Security detecteert wanneer u speelt, werkt of een film bekijkt en weet dus dat het u niet moet storen met onnodige verzoeken. Afhankelijk van wat u aan het doen bent, houdt Bitdefender tijdelijk pop-ups tegen, past het visuele instellingen aan en pauzeert het onbelangrijke achtergrondactiviteiten, zodat u maximaal van uw apparaat kunt genieten.

Betere prestaties

Verbeter de snelheid en de prestaties van uw apparaten met OneClick Optimizer.

Accumodus

Deze nuttige, intelligente functie bespaart batterijcapaciteit voor laptops en tablets door tijdelijk systeeminstellingen aan te passen, zoals weergave, systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbinding.

Icon3

Privacy

Bitdefender Premium Security zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Onbeperkt VPN-verkeer

inbegrepen

Met Bitdefender Premium VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over privacy op het internet. Het beschermt uw online aanwezigheid door alle internetverkeer, uw bankgegevens, wachtwoorden en downloads te versleutelen. Bitdefender Premium Security omvat onbeperkt versleuteld verkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Microfoonmonitor

Krijg opnieuw controle over uw eigen apparaten met Microfoonmonitor. Gebruik de monitor om te ontdekken welke apps toegang hebben tot de microfoon van uw apparaat en wanneer.

Webcambeveiliging

Bescherm uw privacy en voorkom lekken van webcams. Webcambescherming brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.

Veilig internetbankieren

Doe uw bankzaken en winkel vanuit een unieke, speciale browser die uw transacties beschermt om fraude te voorkomen. Bitdefender Safepay kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen. Filter ongepaste inhoud uit en beheer de internettijd van uw kind met aanpasbare dagelijkse limieten, gestructureerde routines zoals Focustijd, Gezinstijd en Bedtijd. Geniet van een gestroomlijnde ervaring met uniforme rapportage en eenvoudiger beheer op alle apparaten, waardoor u een beter overzicht krijgt van de online activiteiten van uw kind.

Privacy-firewall

Met Bitdefender Premium Security geniet u van een krachtige laag netwerkbescherming, zodat uw persoonlijke informatie veilig blijft tegen hackers en data snoops.

Antidiefstal

Bitdefender Premium Security heeft efficiënte middelen tegen verlies en diefstal voor uw Windows-laptop of tablet, waarbij uw waar dan ook ter wereld van op afstand toegang hebt via uw online Bitdefender Central-account.

Wi-Fi Security Advisor

Beheer de beveiliging van uw Wifi-netwerk en router, waar u zich ook bevindt.

Beveiliging sociale netwerken

Om beveiligd te blijven tegen kwaadwillige links en enige online bedreigingen die uw vrienden onwetend via sociale netwerken aan u doorgeven.

Password Manager

inbegrepen

Beveilig uw wachtwoorden, kredietkaartinformatie en andere gevoelige gegevens in een beveiligde kluis online, zodat u er makkelijk toegang toe hebt als u ze nodig hebt. Wachtwoordbeheerder biedt u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en kan zelfs veilige wachtwoorden aanbevelen.

Bestandsvernietiging

Gebruik dit instrument wanneer u een bestand voor altijd wilt verwijderen, zonder dat er een spoor op uw pc achterblijft dat het ooit heeft bestaan.

Icon4

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Veilige Bestanden

Met Bitdefender Veilige bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender Antivirus for Mac beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere malware. Enkel toepassingen die u uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot uw Veilige bestanden.

Bescherming Time Machine

Indien u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, dan zal deze extra beveiligingslaag, die u beveiligt tegen geavanceerde ransomware-aanvallen, u zeker bevallen. Ransomware, een extreem gevaarlijk type malware, versleutelt kostbare bestanden zoals foto's, video's en andere documenten, waardoor ze onbruikbaar worden. Met deze complexe voorziening kunnen Mac-gebruikers hun bestanden herstellen zonder losgeld te betalen. Time Machine Protection biedt u voorsprong op malware die uw back-ups probeert te versleutelen of te vernietigen.

Adware-blokker

Ongevraagde advertenties die in uw browser verschijnen zijn onaangenaam, en zelfs Macs kunnen deze binnendringende adware-infecties binnenhalen, die uw aandacht afleiden en voor vertragingen zorgen. Bitdefender Premium Security spoort adware, kwaadaardige overvalprogramma's, ongevraagde taakbalken en andere vervelende add-ons voor browsers op en verwijdert ze, zodat u maximaal van uw Mac kunt genieten.

Malwaredetectie-Meerdere platforms

Uw Mac is misschien wel beveiligd tegen kwaadwillige inhoud die ontworpen werd voor Windows, maar toch wilt u ervoor zorgen dat u dergelijke malware niet oppikt en doorgeeft aan pc-gebruikers. Uw Bitdefender Premium Security detecteert malware en verwijdert zowel malware die gericht is op macOS als bedreigingen die ontworpen zijn voor Windows, zodat u er zeker van bent dat de bestanden die u naar anderen stuurt, veilig zijn.

Traffic Light (browserextensie)

Bitdefender Premium Security garandeert bescherming voor al uw browsingsessies, onder andere online winkelen en bankieren, en kan ongepaste inhoud wegfilteren. Wanneer automatische bescherming ingeschakeld is, scannen onze systemen met artificiële intelligentie de koppelingen nog voor u erop klikt, zodat u nooit onbewust schadelijke webpagina's opent.

Anti-phishing

Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat u buiten gevaar blijft. Bitdefender Premium Security detecteert en blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om uw financiële gegevens zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers te stelen.

Bitdefender Shield

Regelt automatisch al uw beveiligingsbehoeften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.

Icon5

Prestatie

De beveiligingssoftware van Bitdefender reageert onmiddellijk op online dreigingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Razendsnel scannen

Ironclad-bescherming is fantastisch, maar het is nog beter wanneer snelheid en prestaties revolutionair zijn. Bitdefender Premium Security combineert nauwkeurigheid met snelheid, zodat u ultrasnelle scans en de beste opsporingsscores in de sector krijgt.

24/7 bewaking via de cloud

Dankzij permanente updates is Bitdefender Premium Security steeds op de hoogte van zero day-aanvallen. We gebruiken verbazend krachtige technologieën op basis van de cloud om e-dreigingen op te sporen en weg te werken, waar ze ook vandaan komen, om u onmiddellijk wereldwijde bescherming te bieden. Aangezien de ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het systeem van uw Mac niet belast en blijft uw persoonlijke informatie veilig opgeslagen op uw computer.

Icon6

Privacy

Bitdefender Premium Security zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Onbeperkt VPN-verkeer

inbegrepen

Met Bitdefender Premium VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over privacy op het internet. Het beschermt uw online aanwezigheid door alle internetverkeer, uw bankgegevens, wachtwoorden en downloads te versleutelen. Bitdefender Premium Security omvat onbeperkt versleuteld verkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten.

Anti-tracker

De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen. Filter ongepaste inhoud uit en beheer de internettijd van uw kind met aanpasbare dagelijkse limieten, gestructureerde routines zoals Focustijd, Gezinstijd en Bedtijd. Geniet van een gestroomlijnde ervaring met uniforme rapportage en eenvoudiger beheer op alle apparaten, waardoor u een beter overzicht krijgt van de online activiteiten van uw kind.

Password Manager

inbegrepen

Beveilig uw wachtwoorden, kredietkaartinformatie en andere gevoelige gegevens in een beveiligde kluis online, zodat u er makkelijk toegang toe hebt als u ze nodig hebt. Wachtwoordbeheerder biedt u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en kan zelfs veilige wachtwoorden aanbevelen.

Icon7

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Webbescherming

Ons anti-phishing systeem scant webpagina's en waarschuwt u als u op frauduleuze pagina's terechtkomt. Bitdefender Web Protection filtert al het verkeer, niet enkel uw intentioneel surfgedrag, en biedt bescherming in reële tijd tegen alle online gevaren.

Scan

Beschermt jouw telefoon en de bijbehorende gegevens door de detectie en correctie van onjuiste beveiligingsconfiguraties.

Icon8

Privacy

Bitdefender volledige bescherming zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens

Onbeperkt VPN-verkeer

inbegrepen

Met Bitdefender Premium VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over privacy op het internet. Het beschermt uw online aanwezigheid door alle internetverkeer, uw bankgegevens, wachtwoorden en downloads te versleutelen. Bitdefender Premium Security omvat onbeperkt versleuteld verkeer voor uw iOS-apparaten.

Accountprivacy

Controleer rechtstreeks vanaf uw iPhone of uw online accounts een gegevensinbreuk hebben ondergaan. Er zijn zoveel populaire websites en apps die waarschuwen over lekken in databases. Het is dan ook moeilijk bij te houden welke accounts een risico lopen. Accountprivacy brengt u op de hoogte wanneer uw gevoelige data een risico lopen, zodat u actie kunt ondernemen op basis van de status ervan.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen. Filter ongepaste inhoud uit en beheer de internettijd van uw kind met aanpasbare dagelijkse limieten, gestructureerde routines zoals Focustijd, Gezinstijd en Bedtijd. Geniet van een gestroomlijnde ervaring met uniforme rapportage en eenvoudiger beheer op alle apparaten, waardoor u een beter overzicht krijgt van de online activiteiten van uw kind.

Password Manager

inbegrepen

Beveilig uw wachtwoorden, kredietkaartinformatie en andere gevoelige gegevens in een beveiligde kluis online, zodat u er makkelijk toegang toe hebt als u ze nodig hebt. Wachtwoordbeheerder biedt u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en kan zelfs veilige wachtwoorden aanbevelen.

Icon9

Beveiliging

De onklopbare multi-layered beveiliging van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

App Anomaly Detection

Primeur in de SECTOR

Een primeur in de sector, een extra beveiligingslaag om gebruikers te beschermen tegen evoluerende dreigingen zodra ze kwaadaardig gedrag vertonen. Dit is een andere bescherming tegen het verlies van financiële, gevoelige en persoonlijke gegevens die mogelijk worden veroorzaakt door apps die regelmatige detectie proberen te omzeilen.

Scannen op verzoek en na installatie

Scan uw Android-telefoon of tablet wanneer u maar wilt om zeker te zijn dat al uw apps ok zijn. Bovendien scant de antivirusmodule automatisch elke app die u installeert en laat ze u weten of er een gevaar dreigt.

Webbescherming

Door te surfen op het internet kunt u op gevaarlijke plekken terechtkomen, maar Bitdefender Android Security staat altijd klaar om u te beschermen. Ons antiphishingsysteem scant webpagina's en waarschuwt u wanneer u frauduleuze pagina's tegenkomt.

Oplichtingswaarschuwing

Onze nieuwste technologie beschermt u proactief tegen de toenemende mobiele aanvallen die gebruik maken van links om uw apparaat binnen te dringen; ze beveiligt uw meldingen, sms-berichten en instant messages om te voorkomen dat u en anderen het slachtoffer worden van oplichting. Vereist Android 6 of hoger.

WearON

WearON breidt mobiele beveiliging uit naar uw smartwatch. En als u niet weet waar uw telefoon is, gebruikt u WearON vanop uw Android om een geluidalarm te activeren zodat u uw smartwatch makkelijk vindt. Ontvang een waarschuwing wanneer u te ver van uw telefoon verwijderd bent, zodat u uw smartwatch nooit achterlaat.

Antidiefstal

Met Bitdefender Anti-Theft kunt u uw apparaat in geval van verlies of diefstal op afstand lokaliseren, vergrendelen of wissen en kunt u er een bericht naartoe sturen. Bovendien is uw Android-telefoon in staat tot zelfverdediging: hij maakt een foto van iedereen die ermee probeert te knoeien tijdens uw afwezigheid, en stuurt deze foto's vervolgens naar uw Bitdefender Central-account.

Icon10

Prestatie

De beveiligingssoftware van Bitdefender reageert onmiddellijk op online dreigingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Spaart batterij & prestaties

We hebben Bitdefender Premium Security zo ontworpen dat u de meest doeltreffende bescherming krijgt, samen met het meest efficiënte batterijbeheer. Aangezien de meeste ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het vermogen van uw apparaten niet belast, zodat uw batterijautonomie nagenoeg identiek blijft.

Snel en lichtgewicht

Bitdefender Premium Security is verbazend krachtig tegen malware maar erg vriendelijk voor het vermogen van uw telefoon, zodat de prestaties nooit negatief beïnvloed worden. Scans op verzoek zijn supersnel en de app voegt slechts een seconde toe aan de opstarttijd.

Icon11

Privacy

Bitdefender Premium Security zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.

Onbeperkt VPN-verkeer

inbegrepen

Met Bitdefender Premium VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over privacy op het internet. Het beschermt uw online aanwezigheid door alle internetverkeer, uw bankgegevens, wachtwoorden en downloads te versleutelen. Bitdefender Premium Security omvat onbeperkt versleuteld verkeer voor uw Windows-, Android-, macOS- en iOS-apparaten.

App Lock

App Lock beschermt uw meest gevoelige apps zodat niemand kan knoeien met uw instellingen of privé-informatie. Bitdefender Premium Security voegt een extra beveiligingslaag toe door u de mogelijkheid te bieden apps te vergrendelen met een PIN-code. Met Smart Unlock kunt u uw telefoon instellen om rechtstreeks toegang toe te laten tot uw beveiligde apps bij gebruik van een betrouwbaar wifi-netwerk.

Accountprivacy

Controleer of uw online accounts een gegevensinbreuk hebben ondergaan. Er zijn zoveel populaire websites en apps die waarschuwen over lekken in databases. Het is dan ook moeilijk bij te houden welke accounts een risico lopen. Accountprivacy brengt u op de hoogte wanneer uw gevoelige data een risico lopen, zodat u actie kunt ondernemen op basis van de status ervan.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen. Filter ongepaste inhoud uit en beheer de internettijd van uw kind met aanpasbare dagelijkse limieten, gestructureerde routines zoals Focustijd, Gezinstijd en Bedtijd. Geniet van een gestroomlijnde ervaring met uniforme rapportage en eenvoudiger beheer op alle apparaten, waardoor u een beter overzicht krijgt van de online activiteiten van uw kind.

Password Manager

inbegrepen

Beveilig uw wachtwoorden, kredietkaartinformatie en andere gevoelige gegevens in een beveiligde kluis online, zodat u er makkelijk toegang toe hebt als u ze nodig hebt. Wachtwoordbeheerder biedt u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en kan zelfs veilige wachtwoorden aanbevelen.

Bitdefender-producten vergelijken

Vergelijk onze bekroonde producten en ontvang de beste reële bescherming, zodat u kunt blijven doen wat voor u belangrijk is, terwijl wij voor uw beveiliging zorgen.

Bitdefender Premium Security

10 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Total Security

5 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Internet Security

3 apparaten

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Onbeperkt VPN-verkeer

yes
Beperkt: 200MB verkeer/dag
Beperkt: 200MB verkeer/dag

E-mailbescherming

yes
no
no

Cryptomining Protection

yes
yes
no

Password Manager

yes
Proefperiode van 90 dag
Proefperiode van 90 dag

Priority ondersteuning

Hier beschikbaar

yes
no
no

Apparaat-optimizer

yes
yes
no

Bescherming voor Windows, macOS, Android en iOS

yes
yes
Windows

Ouderlijk toezicht

yes
yes
yes

Bescherming tegen malware, spyware, adware

yes
yes
yes

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

yes
yes
yes

SYSTEEMVEREISTEN

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender PREMIUM SECURITY

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte

*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

SOFTWAREVEREISTEN

Internet Explorer versie 11

Bitdefender Password Manager

SOFTWAREVEREISTEN

De laatste versie van Password Manager ondersteunt de volgende webbrowsers:

 

Microsoft Edge: (gebaseerd op Chromium 80 en later) op Windows 7 en later

 

Mozilla Firefox: versie 65 op Windows 7 en later

 

Google Chrome: versie 72 op Windows 7 en later

 

Safari*: versie 12 op Windows 7 en later

 
*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1 of later

Geheugen (RAM): 2 GB

Minimale ruimte op harde schijf: 200 MB

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers - meest recente versies van:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Microsoft Edge

Bitdefender PREMIUM SECURITY

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: macOS X Yosemite (10.10) of later

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 1 GB vrije ruimte

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

*U kunt Bitdefender VPN enkel installeren op apparaten met macOS Sierra (10.12 of hoger)

Bitdefender Password Manager

SOFTWAREVEREISTEN

De laatste versie van Password Manager ondersteunt de volgende webbrowsers:

 

Microsoft Edge: (gebaseerd op Chromium 80 en later) op macOS 10.14 (Mojave) en later

 

Mozilla Firefox: versie 65 op macOS 10.14 (Mojave) en later

 

Google Chrome: versie 72 op macOS 10.14 (Mojave) en later

 

Safari*: versie 12 op macOS 10,14 (Mojave) en later

 
*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: macOS X Yosemite (11) of later

Geheugen (RAM): 2 GB

Minimale ruimte op harde schijf: 200 MB

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers - meest recente versies van:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Safari

Opera

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Safari 10.0 en later

Bitdefender PREMIUM SECURITY

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 12 of later

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Password Manager

SOFTWAREVEREISTEN

iOS 11.0 of nieuwer

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 15 of later

Een werkende internetverbinding

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: iOS 11 of later

Een werkende internetverbinding

Bitdefender PREMIUM SECURITY

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Scam Alert en App Anomaly Detection vereisen Android 6 of hoger.

Een werkende internetverbinding

Bitdefender Password Manager

SOFTWAREVEREISTEN

Android 5.1 en hoger (ontgrendeling met vingerafdruk wordt ondersteund vanaf versie 6.0;

De functie Automatisch aanvullen wordt ondersteund vanaf versie 8.0 en is compatibel met iPhone,iPad en iPod Touch)

Bitdefender Ouderlijk Toezicht

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5 of later

Een werkende internetverbinding

 

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

 

Bitdefender Central

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Een werkende internetverbinding

Hoe beschermt Bitdefender Premium Security mij tegen cyberdreigingen?

Bitdefender Premium Security levert de beste antivirus-bescherming in de sector, zoals de afgelopen tien jaar ook door onafhankelijke testscores wordt aangetoond.

U geniet van een brede waaier aan geavanceerde beveiligings- en privacyvoorzieningen voor Windows, Android en iOS - plus talrijke bonusvoorzieningen, inclusief onbeperkte Premium VPN en Priority Support.

Bitdefender Premium Security is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en reageert onmiddellijk op cyberdreigingen, zonder impact op uw systeemprestaties.

Beschermt Bitdefender Premium Security mij tegen ransomware?

Ransomware is schadelijke software die erop gericht is de toegang tot uw persoonlijke bestanden op uw computer te blokkeren, totdat er losgeld wordt betaald aan de aanvaller.

Bitdefender Premium Security biedt onklopbare bescherming tegen ransomware, die al uw documenten, foto's en video's beveiligt tegen gekende en opkomende cyberdreigingen.

Deze premium beveiligingssuite kan zelfs de meest recente ransomware-families identificeren dankzij een multi-layer bescherming, ontworpen om malware tijdens de verschillende fasen van een aanval te detecteren.

Welk soort apparaten en welke besturingssystemen dekt Bitdefender Premium Security?

Bitdefender Premium Security beschermt uw Windows-pc's, Macs en smartphones en tablets met Android of iOS tegen alle cyberdreigingen.

Waarom heb ik Bitdefender Premium Security nodig op Windows 10/ macOS /Android?

Met Windows 10 kunt u het beveiligingsprogramma van uw keuze gebruiken, en Bitdefender Premium Security is de perfecte optie als u een beveiligingssuite nodig hebt die verdergaat dan traditionele bescherming.

Met de snelle evolutie van malware, worden ook Macs steeds meer kwetsbaar. Daarom wordt altijd aanbevolen beveiliging over te laten aan experten. Bitdefender Premium Security zorgt dat uw Mac beschermd blijft tegen alle nieuwe en bestaande cyberdreigingen.

Bepaalde zeer persoonlijke gegevens worden op uw Android-smartphone bewaard - en u moet weten dat die gegevens altijd en overal veilig zijn. Bitdefender Premium Security zorgt voor uw online privacy en privégegevens zonder tussen te komen in uw dagelijkse activiteiten.

Hoe doet Bitdefender Premium Security het in vergelijking met andere Bitdefender-beveiligingssuites?

Bitdefender Premium Security omvat Bitdefender Total Security, Bitdefender Premium VPN voor onbeperkt verkeer en Premium Priority Support*.

Bitdefender Premium Security biedt bescherming voor alle platformen en dekt Windows-pc's, Macs en smartphones en tablets met Android of iOS, voor maximaal 10 apparaten.

Bent u een kleine onderneming, bekijk dan Bitdefender Small Office Security, beschikbaar voor maximaal 20 apparaten.

 

* Engelstalige service via een chatfunctie.
Voor alle overige supportkanalen gelden de normale responstijden.

Krijg ik een VPN met mijn abonnement voor Bitdefender Premium Security?

Bitdefender Premium Security wordt geleverd met de Bitdefender VPN premium versie, met gratis onbeperkt verkeer.

Kan ik Bitdefender Premium Security eerst testen voordat ik koop?

U kunt altijd testen voor u effectief aankoopt. Download uw gratis proefversie van 30 dagen van Bitdefender Premium Security en test het volledige pakket; geen kredietkaartgegevens nodig.

Hoe activeer ik Bitdefender Premium Security?

Controleer uw e-mails na uw aankoop en volg de stappen om een Bitdefender Central-account te maken en uw abonnement te activeren. Eens uw abonnement actief is in uw Bitdefender-account kunt u beginnen installeren en uw apparaten beschermen.

Ik ben van computer veranderd. Hoe installeer ik Bitdefender Premium Security opnieuw?

Log in op uw Bitdefender Central-account, ga naar Mijn apparaten en begin Bitdefender te installeren op uw nieuwe apparaat. Indien de oude computer niet meer in gebruik is, hebt u geen bijkomende plaats nodig op uw abonnement.

Moet ik Bitdefender Premium Security vernieuwen?

Om u te helpen beschermd te blijven, kan Bitdefender Premium Security worden aangeschaft als abonnement dat automatisch wordt verlengd indien u zich daarvoor bij uw aankoop hebt ingeschreven.

U kunt de status op elk gewenst moment nagaan en wijzigen in uw Central-account (Mijn abonnementen -> Mijn betalingen) indien u het abonnement hebt geactiveerd voor hetzelfde e-mailadres als waarmee u uw aankoop hebt voltooid.

Hebt u Bitdefender Premium Security, kunt u ervoor kiezen om op voorhand te verlengen of een bijkomend jaar aan te kopen (of te upgraden) net voor de vervaldatum, afhankelijk van hoeveel tijd er nog overblijft voor uw abonnement.

U krijgt in elk geval vanaf 30 dagen voordat uw abonnement vervalt e-mails met de boodschap dat uw abonnement binnenkort vervalt en welke de volgende stappen zijn.

Ik heb de activeringscode niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Bevestigings-e-mails worden doorgaans niet lang na het plaatsen van een bestelling ontvangen. Zorg dat u ook uw mappen Reclame en Spam controleert indien uw e-mail client uw e-mails automatisch categoriseert. Voor meer informatie raadpleegt u dit artikel.

Meer nuttige artikelen en video-tutorials zijn ook beschikbaar in het Ondersteuningscentrum van Bitdefender.

circle

Bitdefender Central

Beveiliging overal waar u gaat

Alles wat u moet weten over Bitdefender Central.

 • Activeer de Bitdefender-bescherming op uw toestellen
 • Beheren vanuit uw webbrowser en iOS- of Android-telefoon
 • Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app
 • Ontvang 24/7 veiligheidsupdates
 • Rechtstreeks contact met ons supportteam
Office Security

Download de mobiele app