Welkom bij de Bitdefender Support Center

Verder naar
Ondersteuning voor thuisgebruikers

Onze ervaren technici staan 24/7 tot uw beschikking! Wij staan tot uw beschikking om uw vragen over uw beveiligingssuite te beantwoorden en om u de antivirusondersteuning te bieden die u nodig hebt om technische problemen die u mogelijk ondervindt met uw internetbeveiligingssoftware, op te lossen.

Verder naar
Zakelijke ondersteuning

De gecertificeerde vertegenwoordigers van Bitdefender staan voor u klaar om u ongeëvenaarde ondersteuning te verschaffen via online services, e-mail of telefoon. Ze zijn grondig getraind met de internetbeveiligingsoplossingen van Bitdefender, evenals met technologieën van derde partijen, en onze antivirusdeskundigen die u assisteren zijn beschikbaar om te beantwoorden op al uw vragen en om u technische ondersteuning van het hoogste niveau te bieden.

Begeleiding voor
Ethische conformiteit aanvragen

Eerlijkheid, integriteit en vertrouwen zijn centrale begrippen voor de waarden van Bitdefender. En door ethische principes te eerbiedigen, wordt het beste in ons naar boven gebracht: creativiteit, focus en innovatie. We leiden onze teams zo op dat ze altijd bedachtzaam zijn, en altijd handelen op een manier die consistent is met de waarden van Bitdefender. Als u echter voor ethische dilemma's komt te staan, neem dan contact op met het management en de HR-teams voor begeleiding, of contacteer Bitdefender Ethics.