Beveiligingsoplossingen voor de overheid

uniforme cyberbeveiligingsoplossing voor de publieke sector

Eén oplossing, complete beveiliging

Beveilig complexe infrastructuren terwijl u volledige controle over alle gegevens houdt en aan de strenge wet- en regelgeving voldoet. Dankzij Bitdefender kunt u werkstations, virtuele desktops, fysieke en virtuele servers en cloudwerklasten beschermen met één uniforme oplossing, die wordt beheerd vanaf een cloudgebaseerde of on-premise console.

Geautomatiseerde beveiliging voor overheden en de publieke sector

Automatisering voor meer efficiëntie

Geef uw mensen hun tijd terug. Door middel van geautomatiseerde implementatie kunt u Bitdefender met enkele muisklikken vanaf de centrale console op afstand installeren. En het eenvoudige beheer vermindert de hoeveelheid werk die nodig is om uw complete IT-omgeving te beschermen. Bovendien kunt u de hulp van Bitdefender Professional Services inroepen bij het plannen, ontwerpen, implementeren en configureren van onze oplossingen.

volledige bescherming tegen nieuwe en opkomende cyberdreigingen

Blijf nieuwe dreigingen een stap vóór

Houd zicht op alle verdachte activiteiten en vergroot de zichtbaarheid met de geavanceerde beveiligingsoplossing van Bitdefender. Deze gelaagde preventie- en detectietechnologie is ontworpen om complexe aanvallen zoals ransomware, zero-day exploits en malware automatisch buiten de deur te houden.

Bescherming voor de publieke sector

  • Systeemprestaties
  • Werkdruk voor de IT
  • Gefragmenteerde zichtbaarheid
Systeemprestaties

Krachtige bescherming en betere prestaties

Vermijd aanvallen en kwetsbaarheden zonder de systeemprestaties te verlagen of het IT-team te belasten. Bitdefender voert op de achtergrond apparaat- en compliancescans uit om uw systemen in realtime te beschermen. Bitdefender verbetert niet alleen de productiviteit van gebruikers, maar vermindert ook de werkdruk voor de IT-afdeling doordat het veel minder vaak nodig is om aangetaste systemen en gegevens te herstellen.

Werkdruk voor de IT

Verhoog de IT-efficiëntie

Verlicht de werkdruk van uw IT-teams met een robuuste beveiligingsoplossing die de bescherming stroomlijnt. Bitdefender automatiseert het updateproces en maakt het gebruik van meerdere, elkaar overlappende oplossingen overbodig. Uw team profiteert van gecertificeerde functionaliteit en gelaagde hardening op alle eindpunten. En dankzij de handige centrale console zijn implementatie, beheer, compliance en forensisch onderzoek voortaan een fluitje van een cent.

Gefragmenteerde zichtbaarheid

Organisatiebrede inzichten

Bekijk uitgebreide statistieken over beveiligingsprestaties, malware-aanvallen, geblokkeerde incidenten en de responsiviteit van het netwerk. Vergroot het vertrouwen in de beveiliging van uw organisatie op alle eindpunten met het gebruiksvriendelijke, organisatiebrede risicodashboard. Bitdefender stelt u in staat om urgente problemen snel te beoordelen, zoals misconfiguraties en kwetsbaarheden als gevolg van menselijke factoren.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Gemeentebestuur Barnsley Metropolitan Borough

Er lijkt niets te zijn dat Bitdefender niet aankan. De oplossing onderschept gewoon alle dreigingen en

blokkeert ze – elke keer opnieuw. Het is van onschatbare waarde dat we zo goed beschermd zijn. Steve Furniss, ICT Technical Specialist, Barnsley Council

Gemeentebestuur Barnsley Metropolitan Borough

Producten

Sommige beveiligingsproducten stellen hoge eisen aan de processor om activiteiten te monitoren, waardoor alles traag gaat werken. Met de compacte eindpuntoplossing van GravityZone heb je daar helemaal geen last van. Het is een opvallend licht en efficiënt systeem. Senior Security Analyst,

Een grote stad in de V.S.

Bronnen

Ransomware
blogpost

Blijf ransomware een stap vóór

Meer lezen
Meer lezen blogpost

Mitre 2021

Meer lezen
Meer lezen report, gated

Forrester SAS 2021 rapport

Meer lezen
Meer lezen persbericht

Radicati APT 2021 report

Meer lezen