Bekroonde technologie

Oem Bundling 2x

Als beste geteste detectie. Uitstekende reputatie.

Onze oplossingen steunen op bijna twintig jaar ervaring, analyseren miljoenen stuks malware en blokkeren meer dan 50 miljoen kwaadaardige URL's per dag. Ons palmares van prijzen en certificaties verzekert dat Bitdefender niet enkel een topproduct is, maar ook een door de consument gekend en vertrouwd merk. Door ons logo aan uw bestaande technologiecollectie toe te voegen, geeft u aan uw partners en klanten het onmiskenbare signaal dat beveiliging hoog op uw prioriteitenlijst staat.

Gratis Oem-Ondersteuning 2x

Gratis klantenondersteuning

Onze producten kunnen meteen worden gebruikt, zonder ingewikkelde installatie of lange-termijn bijstand door u. Dit betekent dat wij klanten die vragen hebben i.v.m. de Bitdefender suite gratis ondersteuning bieden. Uw klanten kunnen ons gemakkelijk contacteren via e-mail, telefoon, chat of via onze forums, en ons team behandelt met plezier alle technische ondersteuning of vragen over betalingen.

OEM Macos rebranding

Automatische tracering van de inkomsten

Bovenop de grote waarde en solide reputatie die uw klanten zeker en vast aanspreken, biedt de productensuite van Bitdefender ook diverse voordelen voor u. Via ons platform kunnen verkopers alle transacties gemakkelijk in realtime traceren en kijken hoe het met elke verkoop gaat. Bovendien worden restituties waar van toepassing rechtstreeks op de account van de klant gecrediteerd, en ontvangt u aan het einde van elke cyclus een cheque voor uw verkopen.

Mobile Security Rebranding

End-to-end oplossingen voor al uw behoeften

Van de bekroonde Antivirus Plus, Internet Security, en Total Security suites tot premium VPN... onze oplossingen zijn niet alleen beschikbaar in diverse formaten, maar ook voor een waaier aan besturingssystemen. Oplossingen zoals Bitdefender Antivirus for Mac kunnen uw toestel beschermen tegen ransomware, terwijl onze mobiele beveiligingssuites voor Android en iOS malwarebescherming combineren met antidiefstal en VPN. Bitdefender ondersteunt meerdere talen en elk productenpakket kan aan uw vereisten worden aangepast.