Uniforme endpointbeveiliging en analyse

GravityZone maakt gebruik van een centrale console/single-agent-architectuur met mogelijkheden voor implementatie in de cloud (Software as a Service) of on-premise.

bitdefender enterprise security for iOS and android mobile devices
Hardening en Risicoanalyse

Hardening en Risicoanalyse

- Analyseer de risico's: krijg inzicht in de beveiligingsrisico's die samenhangen met eindpuntconfiguraties en gebruikersacties.

 

- Visualiseer de beveiligingspositie: krijg een overzicht van de risico's en de lijst met de belangrijkste kwetsbaarheden van de organisatie.

 

- Pas verharding toe: verklein het aanvalsoppervlak en de bijbehorende risicoblootstelling.

Preventie

Preventie

- Effectieve bescherming: meer dan 99% van alle dreigingen wordt gestopt door preventietechnologie.

 

- Aanvalsvisualisatie: krijg volledig zicht op de geblokkeerde aanvalsketens.

 

- Minder complexiteit: dankzij geautomatiseerde, zeer betrouwbare technologieën.

eXtended Detection and Response

Exended Detection and Response

- Uitgebreide detectie: verbeterde detectie en zichtbaarheid van dreigingen met de kracht van XDR voor beveiliging van eindpunten.

 

- Gerichte analyse: visualisatie van bedreigingen op organisatieniveau voor gericht onderzoek en snelle oorzakenanalyse.

 

- Effectieve respons: automatische en begeleide incidentrespons om een aanval snel in te dammen.

 • Hardening en Risicoanalyse
 • Preventie
 • Extended Detection and Response
Hardening en Risicoanalyse

Identificatie en mitigatie van cyberrisico's

Effectieve beheersing van cyberrisico's is van cruciaal belang voor cyberbestendigheid. Door middel van Risk Assessment & Hardening biedt GravityZone een organisatie alle tools om de beveiligingspositie beter te begrijpen en te beheren.

Preventie

Blokkeer geavanceerde dreigingen met 's werelds meest effectieve preventietechnologie.

Geavanceerde preventie is essentieel om te voorkomen dat cyberdreigingen de IT-infrastructuur aantasten. GravityZone stopt automatisch 99% van de aanvallen met de als beste geteste technologie-stack voor cyberpreventie.

Detectie en respons

Detectie van geavanceerde aanvallen

Versterkt de cyberbestendigheid met uitgebreide opties voor detectie van dreigingen, gericht onderzoek naar kwaadaardige activiteiten en snelle incidentrespons.

Hardening en Risicoanalyse

Hardening en Risicoanalyse

 • Beoordeling van menselijke en eindpuntrisico's: geavanceerde analysefuncties, dashboards en rapporten over de risico's van eindpunten en menselijke factoren helpen u om het cyberrisico te minimaliseren.
 • Kwetsbaarhedenbeheer: een doorlopend proces dat proactief zwakke plekken in de beveiliging identificeert en oplost om de cyberbestendigheid te vergroten, de verdediging te verharden en het aanvalsoppervlak te verkleinen.
Preventie

Preventie

 • Anti-ransomware: verdediging tegen ransomwarepogingen door automatisch een backup te maken van doelbestanden, die kan worden hersteld zodra de malware is geëlimineerd.
 • Application Control: kritieke verdedigingslinie toe voor IT-controle, preventie van malware en zero-day aanvallen, en optimale beveiliging zonder nadelige gevolgen voor de productiviteit.
 • Beveiliging tegen Exploit: anti-exploit technologie pakt ontwijkende exploits aan en stopt zero-day aanvallen die misbruik maken van kwetsbaarheden in de software.
 • Verdediging tegen bestandsloze aanvallen: een combinatie van beveiligingsfuncties tegen moderne aanvallen die bestandsloze technieken toepassen om scripts uit te voeren en schadelijke code rechtstreeks in het geheugen te laden.
 • Machine Learning (HyperDetect): krachtige, preventieve technologie op basis van machine learning, speciaal ontworpen om geavanceerde dreigingen en cyberaanvallen tijdens de uitvoeringsfase op te sporen.
 • Network Attack Defense: een technologiemodule ter preventie van aanvallen die gebruikmaken van het hostnetwerk om gevoelige apparatuur en informatie in handen te krijgen.
 • Sandbox Analyzer: detecteert geavanceerde zero-day-dreigingen nog vóór de uitvoeringsfase, waarbij verdachte bestanden automatisch naar een beveiligde omgeving worden doorgestuurd voor gedragsanalyse.
Detectie en respons

Extended Detection and Response

 • Incidentvisualisatie: volledige zichtbaarheid van de levenscyclus van cyberincidenten om effectief onderzoek naar het gedrag van malware mogelijk te maken.
 • Gedragsanalyse (Process Inspector): geavanceerde algoritmen voor machine learning die afwijkingen in het gedrag van processen en subprocessen detecteren bij bekende en onbekende bedreigingen.
 • Network Traffic Analytics: past dreigingsinformatie, machine learning en gedragsanalyse toe op het netwerkverkeer om geavanceerde aanvallen vroegtijdig te detecteren, waardoor een effectieve incidentrespons mogelijk wordt.
 • Door middel van oorzakenanalyse wordt elke stap van een aanval onderzocht om door middel van gedragsanalyse de onderliggende oorzaak van incidenten vast te stellen.

Gerelateerde producten

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

Combineert 's werelds meest effectieve bescherming met EDR-mogelijkheden (Endpoint Detection and Response) om u te helpen uw endpointinfrastructuur (werkstations, servers of containers) gedurende de hele levenscyclus van bedreigingen te verdedigen, met een hoge effectiviteit en efficiëntie.

GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Beschermt uw organisatie tegen cyberaanvallen, zoals Advanced Persistent Threats (APT's) en ransomware, met meer dan 30 lagen geavanceerde beveiligingstechnologie op basis van machine learning.

Business Security

GravityZone Business Security

Een efficiënte, lichtgewicht beveiligingsoplossing die hoge prestaties en krachtige bescherming biedt, in combinatie met gecentraliseerd beheer, soepele implementatie en keuze tussen een beheerconsole in de cloud of on-premises.

Bewaakt netwerken

GravityZone EDR Cloud

Biedt monitoring van netwerken om verdachte activiteiten snel op te merken, plus de benodigde tools om cyberaanvallen te bestrijden. Visualisatie van dreigingen geeft richting aan onderzoeken en maakt snellere respons mogelijk.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

 • Gartner logo
 • FORRESTER
 • Gartner Customer Choice 2023
 • Mitre Engenuity
 • AV Test
 • av comparatives