Programmagids

De voordelen van het Partner Advantage Network zijn erop gericht elk type partner zo effectief mogelijk te ondersteunen.

Waarom partner worden van Bitdefender

Ontdek waarom het Bitdefender-partnerschap ook voor ú aantrekkelijk is

Hebt u vragen?

Neem gerust contact op als u vragen hebt.

Neem vandaag deel aan de toekomst van cyberveiligheid

Videobeeld

Via onze centrische één-kanaal-aanpak hebben we een sterk netwerk ontwikkeld van meer dan 20.000 partners over de hele wereld aan wie we instant toegang bieden tot innovatieve hulpmiddelen waar elk bedrijf mee kan groeien.

Nog niet overtuigd?

Zie hieronder wat de andere voordelen van ons PAN-programma zijn

Meer info
pictogram 'uitmuntendheid'

Als beste geteste technologie. De favoriet van de experts.

 • Bekroonde beveiliging. Beproefde kwaliteit

  ‘s Werelds beste kwaliteit blijft niet onopgemerkt. Elk jaar opnieuw wint Bitdefender de meest gewilde prijzen in de beveiligingssector. Onze excellente reputatie wordt gecertificeerd door experts en opgemerkt door de media en het grote publiek.

zakenicoon

Samen werken. Gemakkelijk, eenvoudig en zonder moeite

 • Altijd op de hoogte

  We werken altijd aan het verder verbeteren van onze producten en tools en we weten dat onze partners hiervan op de hoogte willen blijven. We luisteren naar onze partners, we vertrouwen ze en we stellen hun feedback op prijs. Dankzij onze communicatiesystemen hoeven onze partners nooit meer iets te missen.

groei-icoon

Levenslange verlenging enbeschermde omzet.

 • Gegarandeerde beloning van prestaties

  Een belangrijk onderdeel van onze filosofie is dat blijvend succes vanzelf volgt wanneer goede resultaten direct en genereus worden beloond. Daarom ontvangen onze partners hoge marges en bonussen wanneer ze uitzonderlijke prestaties leveren.

 • Toonaangevende technologie. Gemakkelijk te implementeren

  Als Bitdefender-partner verkoopt u GravityZone, de unieke beveiligingsoplossing die de totale kosten voor de beveiliging van eindpunten in fysieke, gevirtualiseerde en cloudomgevingen verlaagt met zeer efficiënte beheerfuncties en de best mogelijke beveiliging en prestaties.

 • Uitgebreide ondersteuning

  Mensen zijn ons grootste goed. Wat u ook nodig hebt, wanneer dan ook: u zult merken dat wij beschikken over de juiste mensen om u te helpen succesvol te zijn en te groeien. Bovendien krijgt u gratis verkoop- en technisch materiaal dat speciaal is ontwikkeld om u te helpen de beveiligingsoplossingen van Bitdefender te promoten, te verkopen en te leveren.

 • Registratie Nieuwe Opportuniteit

  Als Bitdefender-partner hebt u toegang tot fantastische tools, zoals Registratie Nieuwe Opportuniteiten om u te belonen voor het identificeren, ontwikkelen en sluiten van nieuwe deals. Door elke nieuwe opportuniteit te registreren, krijgt u een extra marge voor de specifieke deal en bent u verzekerd dat alle deals afgesloten zijn, ongeacht hun waarde.

 • Tevreden gebruikers. Trouwe klanten

  Bitdefender kan zich beroemen op hoogwaardige service en technologie, zodat onze tevreden gebruikers profiteren van optimale beveiliging. Onze uitmuntende technologie vertaalt zich rechtstreeks in voordelen voor onze partners. Klanten besparen tijd en verlagen hun operationele kosten doordat infecties worden voorkomen. En dat betekent voor onze partners weer een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

 • Geïntegreerde tools

  We werken onvermoeibaar aan verdere verbetering. Het systeem wordt voortdurend geoptimaliseerd en er worden nieuwe functies geïntroduceerd om aan uw wensen te voldoen, zoals het PAN-portaal waar u 24 uur per dag alle informatie kunt vinden, ons e-learning portaal met gratis online verkoopgerichte en technische trainingen en certificeringen voor onze oplossingen, of onze Partnerzoeker.

 • Incumbency Program

  Als gevestigde partner krijgt u extra verlengingsbescherming en grotere beloningen voor het investeren van meer inspanning in het onderhouden en versterken van de relatie met onze klanten en in het verzekeren van de verlenging van licenties voor Bitdefender-oplossingen.

Meer voordelen laden

Partnerprogramma's bekroond door de beste channel auditors

Succesverhalen

Ontdek hoe u succesvol kunt zijn door samen te werken met Bitdefender

ipad-afbeelding

Online partners

Als Bitdefender Affiliate, mag u onze bekroonde beveiligingsoplossingen promoten en hiermee geld verdienen.

3 eenvoudige stappen om Bitdefender te verkopen

Uw succes is namelijk cruciaal voor ons eigen succes. Om optimaal te profiteren van alle voordelen van uw Bitdefender-partnerschap, raden we u deze vervolgstappen aan:

1. Aanmelden

Voor het Bitdefender Partner Advantage Network (PAN), door op de knop LID WORDEN te klikken en een kort bedrijfsprofiel aan te maken. U ontvangt dan automatisch uw inloggegevens voor het PAN-portaal.

2. Ontdek

's Werelds beste beveiligingstechnologie! Ontdek de Bitdefender-producten en wat ze voor u kunnen betekenen.

3. Start

Gebruik de tools, de mogelijkheden en het distributiesysteem waarover u dankzij uw samenwerking met Bitdefender beschikt om nieuwe kansen te creëren en winstgevende deals af te sluiten.