Waarom Enterprise Premium Ondersteuning?

Organisaties krijgen te maken met nieuwe uitdagingen, zoals grotere aanvalsoppervlakken en steeds complexere cyberdreigingen. Met Bitdefender Enterprise Premium Support krijgt u toegang tot beveiligingsexperts die u helpen om het rendement op uw investering in de beveiligingsoplossingen van Bitdefender te maximaliseren, zodat u uw IT-mensen vrij kunt maken voor taken met een hogere meerwaarde.

Meer info

Snelle respons

Prioriteitstoegang tot onze speciale supportlijn, die eigenaar van uw probleem wordt en de best mogelijke oplossing realiseert. 

 

Bewezen ROI

Met minimale middelen realiseert u maximale infrastructuurprestaties en efficiënt beheer van beveiligingsoplossingen.

Expertise van Bitdefender

U krijgt toegang tot de beveiligingsprofessionals van Bitdefender met hun onovertroffen ervaring en expertise.

 

Ondersteuningspakketten

Kies uw supportniveau

Patroon

Beschikbaar voor alle Bitdefender-klanten met een actieve GravityZone-licentiesleutel die een supportabonnement hebben aangeschaft en behoefte hebben aan aanvullende ondersteuning bovenop Standard Support. Business Support biedt alle voordelen van Standard Support plus een speciale telefoonlijn, ondersteuning op afstand en SLA's met extra snelle respons. 

Patroon

Beschikbaar voor alle Bitdefender-klanten met een actieve, geldige GravityZone-licentiesleutel en een Enterprise Support-abonnement die behoefte hebben aan snelle responstijden en prioriteitsservice. Enterprise Support biedt alle voordelen van Business Support plus speciale services (case-escalatie, routinematige gezondheid-checks, trainingssessies op afstand) en SLA's met verkorte responstijden. 

Patroon

Enterprise Plus Support, het maximale supportniveau van Bitdefender, voorziet in een speciaal aangewezen Technical Account Manager (TAM) die nauw met u samenwerkt als een verlengstuk van uw team. Dit supportniveau is de perfecte match voor organisaties met unieke of complexe ondersteuningsbehoeften.

Kies het Premium Ondersteuningspakket dat het best past bij uw zakelijke behoeften

Standaard ondersteuningspakket

Reactiviteit en Geprioriteerde behandeling van cases

Maintenance sessions

Escalatiebeheer voor cases

Routinematige productstatuscontroles

Opleidingsdiensten

Technical Account Management

Bezoeken ter plaatse

Enterprise Plus

Enterprise

Zakelijk

TAM-voordelen

De Technical Account Manager (TAM): uw centrale aanspreekpunt 

patroon_rooster

Driemaandelijks afstemmingsoverleg

Analyse van supportinteracties en trends. De TAM maakt elk kwartaal een technische evaluatie met een gedetailleerde analyse van alle supportactiviteiten ten behoeve van de klant. 

Directe ondersteuning

De aangewezen TAM helpt om technische problemen bij klanten snel en efficiënt te identificeren en op te lossen. De Bitdefender TAM's monitoren alle supportcases en nemen de directe verantwoordelijkheid voor geëscaleerde problemen, zodat deze snel en veilig kunnen worden verholpen.

Prioriteit bij feature requests

De TAM behartigt de belangen van de klant bij het prioriteren van feature requests in de release-cyclus en geeft inzicht in de tijdschema's voor de implementatie. De TAM is de verbindingspersoon tussen het productmanagementteam van Bitdefender en de klant. 

On-demand bezoek ter plaatse

Op verzoek van de klant regelt de TAM bijeenkomsten bij de klant op een afgesproken datum tijdens gewone kantooruren (09:00-18:00 uur, maandag t/m vrijdag).

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Hoogwaardige service en support

"Bitdefender biedt topdiensten aan. Ze antwoorden snel en leveren altijd een kwaliteitsvolle dienstverlening en ondersteuning."

Michael M. Kristensen

Clipper
Hoogwaardige service en support

"We hebben met veel genoegen geconstateerd dat Bitdefender GravityZone de door ons gewenste beveiligingsoplossing kon leveren v met de bijbehorende beheerfuncties. Bovendien verliep de implementatie op rolletjes dankzij de responsiviteit van hun supportteam."

Brian Alexander

Senior Cloud and Virtualization Architect voor Mentor Graphics
Hoogwaardige service en support

"De dienstverlening en ondersteuning van Bitdefender was heel professioneel"

Niklas Nikitin

IT Security Coordinator van Karlstad University

Wat is het verschil tussen Standard Support en Premium Support?

Standard Support biedt gratis basisondersteuning en is beschikbaar voor alle zakelijke klanten van Bitdefender met een actieve en geldige productlicentiesleutel. 
Premium Support vereist een speciaal supportabonnement en omvat alle voordelen van Standaard Support, aangevuld met meerwaardefuncties op basis van het gekozen Premium Support-pakket.

Wat zijn de belangrijkste extra voordelen van Premium Support?

Premium Support biedt uitstekende responsiviteit en zakelijke ondersteuning met een ideale balans tussen de beveiliging en de business:
- Oplossingen op maat voor uw zakelijke doelstellingen
- Directe toegang tot ervaren domeinexperts
- Snellere respons 

Welke producten van Bitdefender vallen onder Premium Support?

Premium Support is beschikbaar voor alle Bitdefender GravityZone-producten.

Bronnen

Informatieblad

Informatieblad Premium Support

Meer lezen