Geavanceerde-aanvalspreventie voor MSP's

advanced attack prevention for MSPs

GravityZone Cloud MSP Security is een meerlaagse beveiligingsoplossing die gebruik maakt van een uitgebreide reeks systeemverharding, bedreigingspreventie en -detectietechnologieën, evenals machine learning en gedragsanalyse om geavanceerde aanvalsbescherming te bieden. Het stelt MSP's in staat de bescherming van werk op afstand te maximaliseren, veerkracht op te bouwen tegen geavanceerde ransomware-aanvallen en inbreuken, en hun winst te vergroten.

Meer info
wachtwoord

De meest doeltreffende bescherming tegen aanvallen

Steevast op de eerste plaats in onafhankelijke tests zoals AV-Comparatives, AV-TEST en MITRE.

 

Krijg tijdig cyberveiligheidsalarmen om alle gegevensinbreuken te ontdekken

Eengemaakte veiligheid

Geconsolideerde risicoanalyses, hardening, preventie, detectie en respons op fysieke, virtuele en cloudwerkstations en servers.

aandelenbeurs

Maximaliseer de bescherming van werk op afstand en de winst

Uitgebreide integraties helpen MSP's om werk op afstand maximaal te beschermen en winst te maken.

GravityZone MSP Core en optionele add-ons

Patroon
Endpoint Security (core)

GravityZone Endpoint Security biedt robuuste bescherming tegen ransomware-aanvallen, phishing en webdreigingen. Endpoint Security is ontworpen om de risico's voor afstandswerkers tot een minimum te beperken en maakt gebruik van volwassen AI-technologie, geavanceerde risicoanalyse, content- en apparaatbewaking, netwerkverdediging en anti-exploit om de beveiliging van alle servers, werkstations en andere systemen te versterken.

Patroon
MSP Security Cloud Console - geavanceerde instellingen voor bescherming tegen cyberdreigingen

Cyberaanvallers verfijnen hun technieken steeds verder en ontwikkelen steeds geraffineerdere dreigingen om detectie te ontlopen. GravityZone Advanced Threat Intelligence geeft vroegtijdig zicht op verdachte activiteiten om bescherming te bieden tegen nieuwe en opkomende dreigingen. De module IoC Lookup doorzoekt de incidentendatabase om Indicators of Compromise (IoC's) te detecteren en onze Sandbox Analyzer voert verdachte payloads automatisch uit in een afgeschermde virtuele omgeving om dreigingen te isoleren en te neutraliseren.

Patroon
MSP Security Cloud Console - Endpoint Detection & Response (EDR) en visualisatie van cyberaanvallen

Preventie is niet voldoende om gesofisticeerde aanvallen te stoppen. Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) stelt uw team in staat om aanvallen vroegtijdig te ontdekken met toonaangevende detecties waarop u uw maatregelen kunt baseren. Het ondersteunt compliance door middel van visualisatie van aanvallen en forensische mogelijkheden, vermindert de overhead door middel van preventietechnologieën die de ruis wegfilteren en door geleid onderzoek en reactie te bieden.

Patroon
VDI-omgeving

Bitdefender GravityZone XDR for MSP is een cloudgebaseerde oplossing met detectie- en responsfunctionaliteit voor alle gebruikers en systemen binnen de organisatie van uw klanten, inclusief endpoints, netwerken en de cloud. Het product is beschikbaar als add-on in het GravityZone Cloud MSP Security-platform en vereist de add-ons Advanced Threat Security (ATS) en Endpoint Detection & Response (EDR), die automatisch samen met de GravityZone XDR add-on worden geactiveerd.

Patroon
Managed Detection & Response (MDR) voor MSP-beveiliging

MDR Foundations is een zuivere MDR-service die managed service providers (MSP's) toegang geeft tot ons team van cyberexperts, dat 24 uur per dag voor u in touw is. De service omvat 24/7 monitoring & respons en proactieve threat hunting op basis van onderzoeksgegevens en deskundige adviezen, allemaal voor een betaalbare prijs

Patroon
Beveiliging van mobiele apparaten voor MSP's

GravityZone Cloud MSP Security for Mobile biedt MSP's de tools die ze nodig hebben om mobiele apparaten te beveiligen en te beschermen tegen dreigingen. Deze oplossing voor Mobile Threat Defense (MTD) biedt geavanceerde bescherming voor Android-, iOS-apparaten en Chromebook. Ze detecteert zowel bekende als onbekende dreigingen, waaronder zero-day-, phishing- en netwerkaanvallen. Eenmaal geïmplementeerd op een mobiel apparaat, begint deze oplossing het apparaat te beschermen tegen alle primaire aanvalsvectoren, zelfs wanneer het apparaat niet verbonden is met een netwerk.

Patroon
Full Disk Encryption (optioneel)

GravityZone Full Disk Encryption vermindert het risico op gegevensverlies of -diefstal en vereenvoudigt tegelijkertijd de beveiliging en de naleving van voorschriften zoals de AVG (GDPR), HIPAA, PCI DSS en meer. Deze oplossing stelt MSP's in staat om encryptierapporten, sleutelbeheer en herstel te combineren met eindpuntbeveiliging in één enkel, uniform platform. Vermijd vertragingen of problemen met softwarecompatibiliteit dankzij native BitLocker en FileVault op Windows en Mac.

Patroon
GravityZone Cloud MSP Security - consoledashboard en data-analyse

Inefficiënte patching maakt MSP-klanten kwetsbaar voor aanvallen. GravityZone Patch Management helpt MSP's de tijd die nodig is voor patching te verkorten en stelt hen in staat de systemen en toepassingen van hun klanten beter te beschermen tegen opkomende bedreigingen. Bitdefender ondersteunt Windows OS en het breedste scala aan toepassingen van derden, prioritering voor beveiligings- en niet-beveiligingspatches, en automatische of handmatige implementatie op apparaten waar dan ook.

Patroon
Integrity Monitoring

GravityZone Integrity Monitoring is een out-of-the-box Integrity Monitoring-oplossing die realtime zichtbaarheid en bewaking biedt van vertrouwelijke en gereglementeerde gegevens, configuraties en OS-bestanden om hun betrouwbaarheid te waarborgen. Het stelt organisaties in staat te voldoen aan wettelijke mandaten en stelt beveiligingsteams in staat proactief op te treden tegen schadelijke activiteiten en aanzienlijke schade te voorkomen.

Patroon
Email Security

GravityZone Email Security is een cloudgebaseerde oplossing die MSP's helpt de e-mails van klanten te beschermen tegen spam, phishing en malware, maar ook tegen geraffineerde en gerichte aanvallen. De Bitdefender Sandbox-mogelijkheid die beschikbaar is met Email Security, gebouwd door in-house machine learning en gedragsheuristische modellen, analyseert verdachte bestanden door payloads te laten ontploffen in het cloudplatform van Bitdefender om het gedrag van malware te observeren door een doelwit te simuleren, zodat de malware zich zal gedragen zoals in het echt. Na de analyse worden zo nodig direct maatregelen genomen om de dreiging doeltreffend te neutraliseren.

Patroon
Security for Virtualized Environments (core)

GravityZone Security for Virtualized Environments optimaliseert de bescherming in alle virtuele en cloudomgevingen. Het minimaliseert het verbruik van hulpbronnen door het scannen over te hevelen naar speciale virtuele Bitdefenderinstrumenten, waardoor de prestaties en de gebruikerservaring verbeteren en de consolidatiegraad van de hardware toeneemt.

Technologie

Houd gegevensinbreuken en geraffineerde ransomware buiten de deur met de meest uitgebreide gelaagde beveiliging, bijeengebracht in het centrale GravityZone MSP-platform.

Hardening en Risicoanalyse

Risicoanalyses

Risicoanalyses

Bescherming tegen online dreigingen

Bescherming tegen online dreigingen

Inhoudsfilter

Inhoudsfilter

Apparaatbewaking

Apparaatbewaking

Patch-beheer

Patch Management (add-on)

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption (add-on)

preventie, gedragsmonitoring, verhelping

Beveiliging tegen Exploit

Beveiliging tegen Exploit

Cloud intelligence

Cloud intelligence en machine-learning-algoritmen

Gedragsmonitoring

Gedragsmonitoring

Network Attack Defense

Network Attack Defense

Firewall

Firewall

Automatische desinfectie

Automatisch desinfecteren, verwijderen en terugdraaien

Mitigatie van ransomware

Ransomwarebeperking (Nieuw)

Integrity Monitoring

Integrity Monitoring (add-on)

Beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen , EDR en XDR (add-ons)

Geïntegreerde oplossing van één leverancier

Geïntegreerde oplossing van één leverancier

Intuïtieve beveiligingsanalytics

Intuïtieve beveiligingsanalytics

Gebouwd op Bitdefender Geavanceerde Bedreigingsinformatie

Gebouwd op Bitdefender Geavanceerde Bedreigingsinformatie

Verdediging tegen bestandsloze aanvallen

Verdediging tegen bestandsloze aanvallen

HyperDetect Tunable

HyperDetect Afstembare Machine Learning

Cloud Sandbox Analyzer

Cloud Sandbox Analyzer

Visualisatie van aanvallen

Visualisering van aanvallen en forensisch onderzoek

Vroegtijdige opsporing van inbreuken

Vroegtijdige opsporing van inbreuken

Begeleid onderzoek

Begeleid onderzoek en antwoordmogelijkheden

MDR Foundations (extra service)

Deskundig beheerd incident

Gedistribueerde cyberaccountmanager

Proactief jagen op bedreigingen

Risicogebaseerde threat hunting

Dreigingsbeheer

Dreigingsbeheer

Aanbevelingen

24/7 beveiligingsoperaties

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

 • Gartner logo
 • FORRESTER
 • Gartner Customer Choice 2023
 • Mitre Engenuity
 • AV Test
 • av comparatives
Pinnacle Hospitality Systems

"Het product werkt, het doet wat het moet doen en de ondersteuning is uitstekend. We hebben het opnieuw geëvalueerd, er is geen ander product dat in de buurt komt."

Will McKillop, Director of Field Service

Pinnacle Hospitality Systems,
Safe Systems

"...dat is waar Bitdefender in uitblinkt - het vertrouwen is er, de prestaties zijn er, de staat van dienst - dus daar kunnen wij op wijzen als wij zeggen: Hé, deze diensten worden door Bitdefender ondersteund."

Chris Banta, Senior Technology DevOps Engineer

Safe Systems
Iris Solutions

"Ik ben ervan overtuigd dat Bitdefender de beste oplossing is, want ik heb de resultaten gezien. Ik heb gezien dat het infecties tegenhoudt, ik heb gezien dat het een minimale invloed heeft op de prestaties, ik heb gezien dat het gemakkelijk te implementeren is. Ik hoef er niet op te babysitten."

Tyler Thomas, Senior IT Services Technician

Iris Solutions
Enable Resource Group

"Wat ik het prettigst vind aan Bitdefender is dat het gewoon werkt en dat ik er niet veel tijd aan hoef te besteden om het te beheren."

James Vavra, Senior Network Engineer

Enable Resource Group
Northstar Services

"Wil software iets zijn waar u echt van houdt, dan moet het alle dingen goed doen... Bitdefender voldoet gewoon aan al die eisen. Daarom hebben wij het gekozen"

John Williams, Managing Director

Northstar Services

Integratie en technologiepartners voor Cloud en MSP-oplossingen

Met méér geïntegreerde oplossingen dan welke andere beveiligingsleverancier dan ook, heeft Bitdefender niet alleen veel kennis over de MSP-gemeenschap. We maken er zelf deel van uit. Wij werken met tools die u elke dag gebruikt..

Geïntegreerde technologie voor cyberbeveiliging

Verkoop- en technische assistentie

 • Verkooptraining
 • Technische training
 • Eenvoudig te genereren demo's
 • Speciale MSP-webinars
 • Speciale accountmanager

Marketingmateriaal

 • Productvergelijkingen
 • Informatiebladen en productinformatie
 • Whitepapers

Praktische voordelen

 • Als beste geteste beveiliging
 • Tweedelijnsondersteuning
 • Dynamische maandelijkse licenties
 • Geaggregeerde prijzen per niveau
 • Toegang tot toonaangevende cloud- en virtualisatietechnologie
CRN-winnaar

Hoe werkt de gebruiksgebaseerde maandelijkse licentie en hoe activeert u add-on-producten?

Een distributie- of RMM-partner maakt gewoonlijk partneraccounts aan in de GravityZone console voor Service Providers en zet de licentieverlening op "Maandlicentie". MSP's kunnen dan gewoon inloggen en beginnen met het inzetten van bescherming en dat zonder een traditionele licentiesleutel. Het aantal systemen dat maandelijks beschermd wordt met core- en add-onfuncties is zichtbaar in de beveiligingsconsole en het Bitdefender Partner Advantage Network Portal.

Wat zijn de stappen en voorwaarden die vereist zijn om een Bitdefender MSP-partner te worden?

Word lid van het Partner Advantage Network en zoek een Bitdefender MSP-distributeur in uw regio. Er is geen minimum vereist aantal endpoints, de distributeur of RMM-partner zorgt voor de prijsstelling en facturering en de MSP moet niveau-1-ondersteuning aan de klanten bieden. MSP-partners profiteren ook van geaggregeerde prijsklassen voor alle klanten, en van enablement- en marketingondersteuning.

Welk niveau van beveiliging of welke add-onproducten beveelt u mij aan om voor mijn klanten te kiezen?

Dit hangt meestal af van het risicoprofiel en de risicotolerantie van de klant, de geldende wet- en regelgeving en het budget. Aangezien de aanvallen de laatste jaren veel geavanceerder zijn geworden, adviseren wij om Advanced Threat Security en Endpoint Detection & Response als standaard aan te bieden. Ook kan de toevoeging van Extended Detection & Response bovenop ATS en EDR de cyberbeveiliging voor uw klanten verbeteren. Uw klanten profiteren van extra expertise en hun IT-afdelingen worden minder belast door beveiligingswaarschuwingen, doordat activiteiten uit verschillende telemetriebronnen automatisch worden geanalyseerd en gecorreleerd. Waarschuwingen kunnen effectiever worden opgelost met geïntegreerde weergaven van bewijsmateriaal voor onderzoek, terwijl de operationele efficiëntie toeneemt doordat het aantal repetitieve taken wordt verminderd met automatisering. 

Voor klanten die worstelen met een tekort aan menskracht en expertise, biedt Managed Detection & Response Foundations de juiste oplossing.

Datasheet Beveiligingsproduct voor MSP's lezen
Draaiboek

Playbook GravityZone Cloud MSP Security

Meer lezen
Meer informatie Informatieblad

GravityZone Cloud MSP Security

Meer informatie
Meer lezen Infographic

Bitdefender infographic: Oplossing voor MSP-verticals

Meer lezen
Bekijken Webinar op aanvraag

Problemen aanpakken in plaats van op concurrenten te jagen

Bekijken