Grijp het ongrijpbare, en reageer doeltreffend

Bescherm uw eindpunten met gelaagde next-gen beveiliging, nu met EDR

Bitdefender business security for endpoints

Het is tijd om uw eindpuntbeveiliging anders te bekijken

Ondernemingen wereldwijd krijgen steeds vaker te maken met steeds meer gesofistikeerde aanvallen met ongeziene internationale uitbraken van cyberbedreigingen. Met eindpunten die telkens complexer en mobieler worden, maar met beperkte middelen en een tekort aan beveiligingspersoneel, lopen bedrijven achter de feiten aan. Het gevolg is dat meer dan de helft van de inbreuken beginnen met een gecompromitteerd eindpunt. Het is hoog tijd om eindpuntbeveiliging opnieuw uit te vinden!
Bitdefender ontwikkelde GravityZone als doeltreffende verdediging van de digitale activa van ondernemingen, tegen alle soorten cyberbedreigingen, van de vaakst voorkomende tot de meest verfijnde. De toonaangevende preventie, die steunt op zeer precieze zelflerende technologieën en gedragsanalyses, gelinkt aan geautomatiseerde reacties en de nieuwe, makkelijk te gebruiken EDR, biedt een ongeëvenaarde bescherming en een voortreffelijk overzicht over bedreigingen, en zorgt tegelijk dat de vereisten aangaande bronnen en capaciteiten minimaal blijven.
Zorg dat eindpuntbescherming geen zwakke schakel is in de verdediging van uw onderneming. Probeer Bitdefender GravityZone! lees minder
meer lezen

Bronnen

Bescherm uw bedrijf tegen het volledige spectrum van gesofisticeerde cyberaanvallen met snelheid en nauwkeurigheid

Met de huidige cloud-first strategieën die zorgen voor steeds grotere netwerken is een adaptief, gelaagd platform voor eindpuntbescherming (EPP, endpoint protection platform) dé sleutel om uw eindpunten te beschermen tegen bedreigingen.

Blokkeer Bestandsloze aanvallen nog voor de uitvoering

Bedreigingen bestaan steeds meer uit bestandsloze aanvallen. Volgens experts kunnen eindpuntbeveiligingsoplossingen dit soort aanvallen niet voorkomen. Bij Bitdefender houden we van een uitdaging...

Vorige Volgende

Producten

Next-gen layered endpoint protection

GravityZone Elite Suite

Gelaagde, next-gen architectuur voor preventie, detectie, herstel en zichtbaarheid in één modulair platform.

Meer info
EDR platform for corporate security

GravityZone Ultra Suite

GravityZone Ultra integreert meerlagige next-gen eindpuntbescherming en een eenvoudig te gebruiken EDR-platform om bedrijven nauwgezet te beschermen tegen moeilijk te vatten cyberbedreigingen.

Meer info
GravityZone EDR platform for enterprise security

GravityZone Enterprise Security

De Enterprise Security van Bitdefender levert meerlaagse en hypermoderne beveiliging die bij onafhankelijke testen steevast op de eerste plaats eindigt. Deze oplossing gebruikt één enkel beheerplatform om zo de bouwkost van een vertrouwde omgeving voor alle eindpunten te verlagen.

Meer info
Vorige Volgende