Florin Talpes

Mede-oprichter & Chief Executive Officer

Sluiten

Florin Talpes, mede-oprichter en Chief Executive Officer, is een visionaire technologie-ondernemer die samen met zijn vrouw Mariuca een van de eerste particuliere softwarebedrijven in postcommunistisch Roemenië oprichtte dat uitgroeide tot Bitdefender. Onder zijn leiding is Bitdefender uitgegroeid tot een wereldwijde leider in cyberbeveiliging met miljoenen klanten wereldwijd. Toegewijd aan het uitbreiden van regionale IT-innovatie en groei, richtte dhr. Talpes de Nationale Vereniging van de Softwareservices-industrie mee op, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van Centraal- en Oost-Europa tot een technologische hub. Dhr. Talpes werd erkend als "Meest bewonderde CEO in Roemenië" door leiders uit het bedrijfsleven, wat gepubliceerd werd in het wekelijkse Business Magazine. Dhr. Talpes heeft een diploma in wiskunde en een masterdiploma in operatorentheorie van de Universiteit van Boekarest.

John Stynes

Chief Financial Officer

Sluiten

Als Chief Financial Officer van Bitdefender leidt John Stynes de financiële activiteiten en de strategische richting van het bedrijf. Hij kwam in 2019 bij Bitdefender en heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies bij toonaangevende wereldwijde openbare bedrijven, waaronder Verifone, TT Electronics en Cisco. Stynes is gevestigd in Londen en richt zich op het begeleiden van de groei van het bedrijf, terwijl hij de financiële transformatie aanstuurt en strategische bedrijfsinzichten verschaft.

Rares Stefan

Chief Strategy Officer

Sluiten

Rares Stefan is verantwoordelijk voor het toezicht op het productportfolio en de productpositioneringsstrategie van Bitdefender. Voordat hij bij Bitdefender kwam, was Stefan de oprichter en hoofdwetenschapper bij Third Brigade (dat werd overgenomen door TrendMicro), waar hij zich richtte op de commercialisering van multiplatform HIPS en onderzoek deed naar netwerkintrospectie, op hypervisor gebaseerde netwerk- en VM-beveiliging en correlatiesystemen voor beveiligingsgebeurtenissen. Stefan behaalde een B.Sc. Honours in theoretische natuurkunde met een minor in computerwetenschappen aan de Concordia University.

Bogdan Irina

General Manager, Business Solutions Group

Sluiten

Bogdan Irina is verantwoordelijk voor de wereldwijde bedrijfsactiviteiten van Bitdefender. Als een van de eerste werknemers van Bitdefender heeft hij een grote rol gespeeld in de groei en strategische richting van Bitdefender. Irina heeft zowel technische als commerciële teams geleid en heeft meer dan 10 jaar deel uitgemaakt van het senior managementteam van Bitdefender. Irina's uitgebreide ervaring in de IT-industrie, bedrijfsontwikkeling en planning en strategie heeft ertoe bijgedragen dat Bitdefender een wereldwijd erkend merk is geworden. Irina heeft een diploma van het Roemeens-Canadese Master of Business Administration Program.

Bogdan Dumitru

Chief Technology Officer

Sluiten

Bogdan Dumitru staat aan het hoofd van de technische innovatie van Bitdefender en leidt een team van meer dan 400 onderzoekers, ontwikkelaars en ingenieurs. Dumitru heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de toonaangevende beveiligingstechnologie van Bitdefender die voortdurend prijzen wint en toonaangevend is in onafhankelijke tests voor de preventie en detectie van geavanceerde bedreigingen. Dumitru kwam bij Bitdefender om zijn passie voor cyberbeveiliging na te streven en onder zijn leiding heeft Bitdefender honderden patenten voor technische innovatie ingediend. Voordat hij bij Bitdefender kwam, ontwikkelde hij een antivirusoplossing genaamd Sherlock Holmes AV. Dumitru is afgestudeerd aan de wiskunde-universiteit van Boekarest.

Mihaela Paun

Vice President of Sales & Marketing, Consumer Solutions Group

Sluiten

Mihaela Paun is een ervaren marketingmanager met een innovatieve en resultaatgerichte aanpak, gericht op het gebruik van marketingtransformatie in digitale marketing en verkoop om de bekendheid en het marktaandeel van het consumentenportfolio te vergroten. Paun heeft bijna 20 jaar lang een belangrijke rol gespeeld in het stimuleren van groei voor de consumentenactiviteiten van Bitdefender. Ze is een van de oprichters van de digitale marketingafdeling van Bitdefender en de leider van de direct-to-consumer-activiteiten, het belangrijkste distributiekanaal van de Bitdefender-oplossingen voor cyberbeveiliging, privacy en IoT voor thuisgebruikers. Paun heeft een MBA van de Academie voor Economische Studies van Boekarest.

Ciprian Istrate

Senior Vice President of Operations, Consumer Solutions Group

Sluiten

Ciprian Istrate is sinds 2001 nauw verbonden aan Bitdefender en heeft verschillende managementfuncties vervuld. Mede dankzij het leiderschap en de grote bijdrage van Istrate heeft Bitdefender een positie verworven als wereldwijd leider in cyberbeveiliging. Hij is verantwoordelijk voor High-level KPIs & Analysis, High-level Forecast & Long-term Planning, Budget Overview, Business Rhythm en M&A voor de gehele Consumer Solutions Group. Hij bezit een bachelor in elektronica en telecommunicatie en een academische graad in economische engineering, beide van de Polytechnische Universiteit van Boekarest.

Florin Virlan

Vice President of Engineering, Consumer Solutions Group

Sluiten

Als Vice President Engineering is Florin Virlan verantwoordelijk voor de strategie en het operationele beheer van engineering voor de Consumer Solutions Group. Door het toepassen van engineeringprocessen en -methodologieën die voornamelijk gebaseerd zijn op agile en lean software engineering, blijft het team van Virlan operationele uitmuntendheid leveren. Hij speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de technologieën voor de cyberbeveiligingsoplossing voor IoT-thuisgebruik, Bitdefender BOX. Virlan behaalde een graad in elektronica en computationele systemen aan de Polytechnische Universiteit van Boekarest.

Andrei Florescu

President and General Manager, Business Solutions Group

Sluiten

Andrei Florescu is verantwoordelijk voor de productstrategie, de routekaart en de ontwikkeling van Bitdefender GravityZone, het cyberbeveiligingsplatform voor ondernemingen. Florescu leidt een wereldwijd team van cyberbeveiligingsdeskundigen die innovatieve oplossingen voor endpointbeveiliging, beveiliging van cloudwerklasten en beheerde detectie en respons ontwerpen, ontwikkelen en op de markt brengen. Florescu woont in Texas en heeft meer dan 12 jaar bij Bitdefender gewerkt in verschillende product- en klantgerichte functies en heeft leiding gegeven aan initiatieven op het gebied van productbeheer. Florescu studeerde aan de Polytechnische Universiteit van Boekarest en heeft diploma's in elektrotechniek en telecommunicatietechniek.

Catalin Cosoi

Chief Security Strategist

Sluiten

Catalin Cosoi leidt het cyberintelligentieteam van Bitdefender dat lokale en internationale wetshandhavingsinstanties cybermisdaad helpt te bestrijden. Cosoi heeft een belangrijke rol gespeeld in de strijd van Bitdefender tegen ransomware en zijn team heeft wetshandhavingsinstanties geholpen bij de aanhouding van enkele van de meest beruchte ransomware-criminelen. Cosoi is een frequent spreker op conferenties over alles wat met beveiliging te maken heeft. Met een bachelordiploma in bio-engineering en machine learning en een PhD in natuurlijke taalverwerking is hij gespecialiseerd in technologieën voor patroonextractie en -herkenning, met de nadruk op neurale netwerken en machine learning. Hij heeft zes patenten op zijn naam staan en een reeks classificatietechnologieën die zijn geïmplementeerd in de software van Bitdefender.

Emilio

Emilio Roman

SVP, Global Sales & Channels, Business Solutions Group

Sluiten

Emilio Roman is een gerenommeerde salesmanager met ruim 20 jaar ervaring in het succesvol opbouwen en leiden van hoogpresterende internationale salesteams, en kan bogen op brede ervaring in cyberbeveiliging en cloudtechnologie. Voordat hij naar Bitdefender kwam, was hij Senior Vice President EMEA, APAC & Global Alliances bij Scality, een leider in cloud data management, en Vice President of International Sales bij Fortinet voor de regio's EMEA en APAC. Roman heeft een academische graad in Telecommunications Engineering en een master in Business Administration van de IE Business School.