Cybersecurity-team van Business Solution Group analyseert grafieken met prestatiegegevens

Bitdefender Business Solutions Group levert de beste beveiligingsoplossingen voor preventie, detectie en respons aan meer dan 40.000 bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties over de hele wereld. Ons uniforme platform voor eindpuntbeveiliging en analyse en onze beheerde services helpen organisaties om cyberbestendig te worden in elk type omgeving: client, server, on-premise, cloud of hybride.

CISO is tevreden met Bitdefender's zakelijke oplossing voor cyberbeveiliging.

Het dreigingslandschap verandert en professionele aanvallers werken onvermoeibaar aan nieuwe manieren om omgevingen binnen te dringen en ongemerkt binnen organisatienetwerken te bewegen. Alle openstaande poorten, niet-gepatchte applicaties, e-mails en onbeveiligde DevOps-projecten zijn een doelwit en een potentiële toegangspoort tot de bedrijfsmiddelen van de organisatie. Onze moderne oplossingen voor cyberbeveiliging bieden ongeëvenaarde preventie en onze beveiligingsanalisten houden uw bedrijf 24/7/365 in het oog.

Medewerker van Bitdefender werkt samen met een klant

Bitdefender helpt organisaties om professionele aanvallen het hoofd te bieden met een professionele respons. In onze 20-jarige geschiedenis hebben we veel pionierswerk verricht met baanbrekende innovaties op het gebied van antimalware, gedragsanalyse, machine learning en kunstmatige intelligentie. Onze systemen worden inmiddels onder licentie gebruikt door meer dan 150 van 's werelds bekendste merken op het gebied van technologie en cyberbeveiliging. Met doorlopende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, inclusief post-kwantum cryptografie en andere opkomende gebieden, lopen we voorop bij de beveiliging van organisaties, nu en tot ver in de toekomst.

Ontdek hoe uw bedrijf de cyberbestendigheid kan versterken door middel van uniforme eindpuntbeveiliging en analyse, aanvalspreventie, 24x7 beveiligingsprocessen en geavanceerde dreigingsinformatie.

In een hyperverbonden wereld waar cyberaanvallers 24 uur per dag schade willen berokkenen en organisaties worden geconfronteerd met onvoorspelbare risico's, moet u begrijpen wat het inhoudt om cyberbestendig te zijn.

In deze informatieve video beschrijven we manieren om de cyberrisico's te verkleinen en uw weerbaarheid te vergroten zonder dat u cyberspecialisten hoeft aan te nemen of tools en services van allerlei verschillende leveranciers hoeft aan te schaffen. 

Meer info
Pictogram voor competentie

Experts

Passie voor het opbouwen en onderhouden van onze expertise en competenties op het gebied van cyberbeveiliging

Pictogram voor innovatie

Inventief

We definiëren steeds opnieuw wie we zijn en wat er mogelijk is. We dagen de status quo uit

Pictogram voor onverschrokkenheid

Moedig

We staan samen pal om onze klanten te beschermen met moed en vastberadenheid

Pictogram voor vasthoudendheid

Sterk

We gebruiken onze ongeëvenaarde sterke punten om barrières te doorbreken en uitmuntende prestaties te leveren

Pictogram voor capaciteit

Vindingrijk

We vinden creatieve manieren om doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen

Pictogram voor diversiteit

Divers

We hechten waarde aan diversiteit en we geloven dat dit onze klanten en ons bedrijf een meerwaarde biedt