GRAVITYZONE ULTRA

Het ultieme op het gebied van geavanceerde bescherming, detectie, respons en risico-analytics, ontworpen om de ganse levenscyclus van dreigingen aan te pakken.

Continue analyse van endpoints

Hardening van systeem automatiseren; aanvalsoppervlak verkleinen

Detectie en respons met lage overheadkosten

Geavanceerde onderzoekstools voor alle soorten ondernemingen

De meest doeltreffende preventie ter wereld

Ondersteund door meer dan 30 geavanceerde verdedigingstechnologieën aangedreven door machine learning

Uniforme preventie, detectie en respons voor endpoints, en Risicoanalyse voor elke organisatie. Verbeterd met Analytics voor Menselijke risico's

In tegenstelling tot andere endpoint-beveiligingsoplossingen met zware en ingewikkelde preventievoorzieningen, biedt Bitdefender 's werelds meest effectieve bescherming, geïntegreerd met lage overhead EDR, Risicoanalyse van endpoints en gebruikersgedragingen, in een architectuur met een enkelvoudige agent, en enkelvoudige console.
Door geavanceerde bescherming, Risicoanalyse (ook voor de risico's gegenereerd door gebruikers) en innovaties op het vlak van verharding mee op te nemen in ons endpoint-portfolio, helpen we het endpoint-aanvalsoppervlak te minimaliseren, waardoor het voor aanvallers moeilijker wordt om in te breken.
Met GravityZone Ultra kunt u het aantal leveranciers verlagen, en spendeert u minder tijd aan het reageren op dreigingen dankzij een geïntegreerde beveiligingsstack.

Kenmerken en voordelen

Onderzoek en oplossing voor lage overheadincidenten

Door snelle triage van waarschuwingen en snel onderzoek van incidenten, aan de hand van aanvalstijdlijnen en sandbox output, kunnen incident response teams snel reageren en lopende aanvallen tegenhouden (één klik om te reageren).

nieuw Geïntegreerde analytics van menselijke risico's en endpoint-risico's

Analyseer risico's continu aan de hand van honderden factoren, om configuratierisico's te onthullen en te prioriteren voor al uw endpoints, en maak automatische acties voor verharding mogelijk. De oplossing identificeert gebruikersacties en -gedragingen die een beveiligingsrisico vormen voor uw organisatie, zoals niet-versleutelde webpagina's gebruiken om in te loggen op websites, zwak wachtwoordbeheer, gebruik van gecompromitteerde USB's, terugkerende infecties enz.

Gelaagde verdedigingsaanpak

Technologieën zonder signatures, met inbegrip van geavanceerde on-premise en cloud machine learning, gedragsanalysetechnologieën, geïntegreerde sandbox en apparaat hardening werken als een zeer effectieve, gelaagde bescherming tegen geavanceerde dreigingen.

End-to-end forensische gegevens van aanvallen

Visibiliteit van de compromittering voor en na de aanval zorgt ervoor dat beveiligingsanalisten een root cause analysis kunnen uitvoeren voor geblokkeerde aanvallen en voor lopende verdachte activiteiten.

Moderne preventie en detectie van de volgende generatie met automatisch herstel

De beste preventie ter wereld en op gedrag gebaseerde detectie bij uitvoer voorkomen dat geavanceerde dreigingen worden uitgevoerd op de bedrijfsinfrastructuur. Eens een actieve dreiging wordt gedetecteerd, treedt de automatische reactie in werking om verdere schade of zijwaartse bewegingen te blokkeren.

Geavanceerde preventiecapaciteiten

Met geavanceerde preventiecapaciteiten als PowerShell Defense, Exploit Defense en Anomaly Detection, blokkeert GravityZone Ultra moderne aanvallen vroeger in de aanvalsketen, nog voor de uitvoering, waardoor de beveiligingsstatus van uw organisatie aanzienlijk wordt verbeterd. EDR-verbeteringen zoals Anomaly Detection helpen om aanvallers, die weten hoe ze uw systeem kunnen ontwrichten, tegen te houden en detecteren en blokkeren abnormaal gedrag op basis van de waarschijnlijkheid van kwaadaardigheid.

nieuw Network Attack Defense

Bitdefender Network Attack Defense, een nieuwe endpoint netwerkbeveiligingslaag ontworpen voor het opsporen en voorkomen van aanvalspogingen die misbruik maken van kwetsbaarheden in het netwerk, blokkeert verscheidene op netwerkstromen gebaseerde aanvallen zoals Brute Force, Password Stealers of Lateral Movement, nog voor ze kunnen worden uitgevoerd. Network Attack Defense genereert ook EDR-incidenten en is een belangrijke informatiebron voor EDR-incidentencorrelatie.

Dekking van het ganse platform en API's voor applicatie-integratie van derden

Het dekt alle eindpunten op Windows, Linux of Mac, in fysieke, gevirtualiseerde of cloudinfrastructuren, en levert een consistente beveiliging over de hele infrastructuur heen. Het Ondersteunt integratie met reeds bestaande beveiligingstools (bijv. Splunk) en is geoptimaliseerd voor datacenter-specifieke technologieën (alle grote hypervisors van de markt).

Wilt u meer weten?
Raadpleeg de details over alle kenmerken

INFORMATIEBLAD DOWNLOADEN

GravityZone Endpoint Risk Analysis

1

Ondernemingsbreed Risicodashboard

Ondernemingsbreed Risicodashboard
2

Krijg toegang tot geprioriteerde verkeerde configuraties, toepassingen en door gebruikers gegenereerde kwetsbaarheden voor alle endpoints van uw organisatie.

Endpoint Risk Management
3

Ontvang een overzicht van de risico's voor servers en apparaten van eindgebruikers, en controleer de endpoints en gebruikers die het meest zijn blootgesteld.

Endpoint Risk Management
4

Zoem in op verkeerde configuraties, kwetsbare toepassingen, risico's aangaande gebruikersgedragingen, individuele apparaten en gebruikers, en los verkeerde configuraties op of patch kwetsbaarheden.

Endpoint Risk Management

EDR workflow en visualisering

 • Geavanceerde detectie en respons laat heel precies zien hoe een mogelijke dreiging werkt, alsook wat de context is van die dreiging in uw omgeving.

 • MITRE-aanvalstechnieken en indicators of compromise bieden realtime inzichten in vastgestelde dreigingen en andere malware die mogelijk ook betrokken is.

 • Eenvoudig te begrijpen visuele gidsen tonen aan wat de kritische aanvalswegen zijn, waardoor het werk van het IT-team wordt vereenvoudigd.

 • Geïntegreerde aanbevelingen aangaande respons geven aan welke stappen kunnen worden ondernomen ter herstelling of ter verkleining van het aanvalsoppervlak.

GravityZone EDR workflow

Het platform voor gelaagde bescherming voor endpoints van de volgende generatie van Bitdefender

Gebruikt een adaptieve gelaagde architectuur met endpoint control, preventie, detectie, oplossing en zichtbaarheid.

Vorige Volgende

De Beste Endpointbeveiliging ter wereld

We scheppen niet op - we herhalen alleen wat onafhankelijke testen zeggen

 • Testen van AV Comparatives:
 • Reële beveiliging
 • Bescherming tegen malware
 • PC prestatie:

Eerste plaats AV - Comparatives 2018 - juni 2019

Bitdefender
Trend Micro
Avast
ESET
McAfee
Panda
Kaspersky
Fortinet
Crowd strike
Microsoft
0
1
2
3
4
5
6
7
8

Eerste 3 plaatsen in 2018 tot juni 2019

Bitdefender
Crowd Strike
Trend Micro
Kaspersky Lab
McAfee
Panda
Avast
Eset
Microsoft
Fortinet
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

De geavanceerde technologie voor endpoints van Bitdefender is ingebouwd in suites die specifiek voor u ontworpen zijn.

Hieronder volgt een vergelijking
GravityZone Suite Advanced Business Security

Volledig geautomatiseerde no touch-beveiliging voor elk soort onderneming

Elitebeveiliging

Voor ondernemingen die gericht zijn op beveiliging
en die voor de analyse van kritieke dreigingen
de bescherming wensen te automatiseren

Ultra Beveiliging

Het ultieme voor wat betreft geavanceerde bescherming,
detectie en respons, ontworpen om
de ganse levenscyclus van dreigingen aan te pakken

Geïntegreerde detectie en respons voor endpoints
Root Cause Analysis
(met informatie over de voorbije 90 dagen)
Externe Responsactie
(externe shell en quarantaine)
Tagging via MITRE-techniek
Waarschuwingen verdachte activiteiten
Op de Cloud gebaseerde Sandbox
analyse van dreigingen
HyperDetect Machine Learning,
door de gebruiker af te stellen
Machine learning op de apparaten zelf
op basis van 80.000 malware-kenmerken
Actieve geheugenbescherming tegen exploits
Blokkering van schadelijk
procesgedrag
Beheersconsole Cloud of lokaal Cloud of On premise Cloud
  Meer weten Meer weten Meer weten

Elke suite bevat meer dan 30 beschermingslagen: Clean-up van geavanceerde dreigingen, Gecentraliseerde bescherming voor gevirtualiseerde omgevingen, Apparaatbeheer, Bescherming tegen webdreigingen, Firewall, Bescherming tegen malware voor Exchange, Toepassingsbeheer (Witte lijst) (enkel on premise), Toepassingsbeheer (Zwarte lijst), Beheer mobiele apparaten (enkel on premise).

Extra opties:
 • Volledige schijfversleuteling
 • Patch management
 • Beheerde Endpoint Detectie en -respons
 • Hypervisor-beveiliging

Bronnen

Vorige Volgende
ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN

Extra beschermingslagen en services

Vorige Volgende

SPECIFICATIES / SYSTEEMVEREISTEN

GravityZone Ultra is beschikbaar met de cloudconsole. Het beschermt desktops, laptops, servers (fysieke en virtuele) en mailboxen. De servers moeten minder dan 35% van het totale aantal eenheden zijn.

Vereisten

Ondersteunde besturingssystemen

Windows Desktop
Update voor Windows 10 mei 2020 (20H1), Windows 10 november 2019 Update (19H2), Windows 10 mei 2019 Update (19H1), Windows 10 oktober 2018 Update (Redstone 5), Windows 10 april 2018 Update (Redstone 4), Windows 10 Fall Creators Update (Redstone 3), Windows 10 Creators Update (Redstone 2), Windows 10 Anniversary Update (Redstone 1), Windows 10 november Update (Threshold 2), Windows 10 (RTM, versie 1507), Windows 8. 1, Windows 8, Windows 7

macOS

macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12), OS X El Capitan (10.11)

Windows Tablet en embedded

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server

Windows Server 2019 Core, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

Unix

Ubuntu 14.04 LTS of hoger, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 of hoger, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 of hoger, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 of hoger, Debian 8.0 of hoger, Oracle Linux 6.3 of hoger, Amazon Linux AMI 2016.09 of hoger

GravityZone beveiliging voor endpoints HD

 • Exchange Server 2016, 2013, 2010
 • Fysieke en virtuele servers
 • Rollen: Edge, Hub en Mailbox
 • Protocollen: SMTP, MAPI, Exchange ActiveSync

Endpoint Security XDR

(that includes HyperDetect and Sandbox Analyzer modules) is available on:
Windows Desktop
Windows 10 October 2018 Update (versie 1809) Windows 10 april 2018 Update (versie 1803), Windows 10 Fall Creators Update (versie 1709), Windows 10 Creators Update (versie 1703), Windows 10 Anniversary Update (versie 1607), Windows 10 november Update (versie 1511), Windows 10 (RTM, versie 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Windows Tablet en embedded

Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server

Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

Unix

Ubuntu 14.04 LTS of hoger, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 of hoger, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 of hoger, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 of hoger, Debian 8.0 of hoger, Oracle Linux 6.3 of hoger, Amazon Linux AMI 2016.09 of hoger
Opmerking: Specifieke kernel-versies worden ondersteund. Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.
Opmerking 2: Sandbox Analyzer-module is niet beschikbaar op Linux-endpoints.

Hardwarevereisten voor endpoints

Minimum: 2,4 GHz single-core CPU
Aanbevolen: Intel Xeon multi-core CPU (1,86 GHz of sneller)

Geheugen:
Minimaal vrij geheugen: 512 MB
Aanbevolen vrij geheugen: 1 GB
Ruimte op de harde schijf: 1,5 GB vrije ruimte

Veelgestelde vragens

Hoe ontvang ik een demo van deze oplossing?

Vul het onderstaande formulier in om een demo van GravityZone Ultra aan te vragen: Aanvraagformulier

Hoe kan ik een licentie krijgen voor GravityZone Ultra?

Contacteer na de demoperiode uw Bitdefender-partner en vraag naar een Ultralicentiesleutel.
Hebt u nog geen Partner, dan vindt u hier de dichtstbijzijnde Partners in uw regio. Uw Partner voorziet de licentiesleutel waarmee u de beveiligingsoplossing voor uw gehele infrastructuur kunt uitrollen.

Hoe kan ik hulp krijgen voor de installatie?

Uw Bitdefender-partner samen met de Bitdefender-experts helpen u uw Bitdefender-oplossing te installeren en in te stellen, zodat uw businesstoepassingen van de optimale bescherming en performance kunnen genieten. Dankzij de KMO Startdienst krijgen klanten bij de aanvang van de implementatie ondersteuning door experts, voor een vlotte en zorgeloze opstart.
Vakkundige Bitdefender-ingenieurs volgen de beste werkwijzen en houden uw zaak in het achterhoofd wanneer zij u bijstaan bij het implementeren van de beveiligingsoplossing in uw omgeving.

Zijn er bijkomende functies die ik kan toevoegen aan GravityZone Ultra?

U kunt aan elke oplossing voor endpoints van Bitdefender verschillende beschermingslagen toevoegen om de beschermde zones te vergroten. U kunt Patch Management toevoegen om uw Windows OS en Toepassingen up-to-date te houden of Full Disk Encryption om de gegevens op de endpoints te beschermen. U kunt ook HVI toevoegen om inbreuken op het geheugen te ontdekken en om geavanceerde aanvallen op kernel-level te stoppen.


Bescherming GravityZone Ultra
neem hier een snelle start:

NU PROBEREN

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen

Symantec™? aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.