Het vaakst als beste getest

De meeste Nr. 1-posities tussen 2018 en 2021 in tests van AV-Comparatives*, en 100% bescherming met de minste foutpositieven volgens het nieuwste Business Security Report 2021.

100% detectie

100% detectie in de APT-testen van AV-Comparatives. De enige leverancier met een perfecte score, zowel in 2020 als in 2019.

"Veel dreigingen werden al gedetecteerd vóórdat ze actief konden worden, dankzij geavanceerde heuristieken voor kwaadaardige scripts."

Hoogste scores

Hoogste detectiescore behaald in MITRE ATT&CK® Evaluations for Enterprises

De beste beveiliging

Twee awards voor Best Protection van AV-TEST in 2020.

Bitdefender heeft zijn uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid bewezen in elk jaar dat we hun oplossingen hebben getest. Dit jaar schitterde het bedrijf helderder dan ooit.

AV-TEST CEO Maik Morgenstern

Men using tablet

Hoe de services van Bitdefender u kunnen helpen

Patroon

Bitdefender levert flexibele ondersteuningsopties voor organisaties van elke omvang. Alle klanten van Bitdefender hebben toegang tot Standard Support (online informatiebronnen, technische documentatie en hulp bij incidenten via telefoon, portaal en internet). Daarnaast bieden we drie Premium Support-opties, die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elk type organisatie, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen.

Patroon

Met Bitdefender Professional Services hebt u rechtstreeks toegang tot onze productspecialisten om de beveiliging en cyberbestendigheid van uw organisatie te versterken, de operationele efficiëntie te verbeteren, best practices voor cyberbeveiliging toe te passen in uw bedrijf en uw IT-personeel te trainen.

Referenties

"Bitdefender biedt topdiensten aan. Ze antwoorden snel en leveren altijd een kwaliteitsvolle dienstverlening en ondersteuning."

Micheel Kristensen

Clipper
Referenties

We hebben met veel genoegen geconstateerd dat Bitdefender GravityZone de door ons gewenste beveiligingsoplossing kon leveren v met de bijbehorende beheerfuncties. Bovendien verliep de implementatie op rolletjes dankzij de responsiviteit van hun supportteam.

Brain Alexander Senior

Cloud And Virtulization Architect voor Mentor Graphics
Referenties

"De dienstverlening en ondersteuning van Bitdefender was heel professioneel"

Niklas Nikitin

IT Security Coordinator van Karlstad University

Bronnen

Servicegids voor Premium ondersteuning
Informatieblad

Servicegids voor Premium ondersteuning

Bitdefender biedt meerdere supportniveaus om te voldoen aan de unieke vereisten van uw organisatie, zodat u optimaal profiteert van uw investering in Bitdefender.

Meer Informatie
Meer Informatie Informatieblad

Servicegids voor Professional Services

Meer Informatie
Meer Informatie Informatieblad

Provisioning-pakket voor het MKB

Meer Informatie
Meer Informatie Informatieblad

Provisioning-pakket voor MSP's

Meer Informatie