Verdediging tegen mobiele dreigingen <br>op alle grote platforms

Verdediging tegen mobiele dreigingen - GravityZone Security for Mobile

De groeiende afhankelijkheid van werknemers en bedrijven van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets heeft een revolutie teweeggebracht in onze connectiviteit en werkpraktijken. Met de wijdverbreide aanvaarding van mobiele apparaten op de werkplek hebben werknemers net zo gemakkelijk toegang tot gevoelige gegevens en bedrijfssystemen als vanaf hun kantoordesktops, wat een aanzienlijk risico vormt voor klantgegevens, intellectueel eigendom en kernsystemen.

GravityZone Security for Mobile zorgt voor een veilige en beveiligde toegang tot bedrijfsgegevens en beschermt zowel bedrijfseigen apparaten als BYOD-apparaten tegen moderne aanvalsvectoren, waaronder zero-day-, phishing- en netwerkaanvallen, door zowel bekende als onbekende dreigingen te detecteren.

Meer info
Stop schadelijke dreigingen

Bescherming tegen dreigingen

Krachtige machine learning-technologieën detecteren en beschermen tegen bekende en onbekende dreigingen, waaronder zero-day-, phishing- en netwerkaanvallen.

Naleving

Aan de regelgeving voldoen

Brengt gegevensprivacy in evenwicht met beveiliging om te voldoen aan de regelgeving van AVG, PCI, HIPAA, enz.

BYOD

Ondersteuning van BYOD/hybride personeel en personeel dat op afstand werkt

Beschermt apparaten die eigendom zijn van het bedrijf en/of eigen apparaten (BYOD) tegen geavanceerde, aanhoudende dreigingen via apparaten, netwerken, phishing en app-aanvallen.

Functies en voordelen

Patroon
Mobiele apps en netwerkbeveiliging

GravityZone Security for Mobile maakt gebruik van machine learning-technologieën op het apparaat om zowel bekende als onbekende dreigingen te detecteren door het gedrag van mobiele apparaten te bewaken, malware-achtige apps, afwijkend netwerkverkeer en phishing-aanvallen nauwkeurig te identificeren, en bescherming te bieden, zelfs wanneer het endpoint offline is.

Patroon
Scannen en doorlichten van mobiele toepassingen

Helpt bij het beoordelen van de beveiligings- en privacyposities van de toepassing. Maakt detectie van niet-conforme toepassingen mogelijk en onderhoudt een lijst met toegestane toepassingen en versies. Het stelt elk bedrijf in staat om zijn eigen beleid voor "applicatienaleving" te ontwerpen, een catalogus van geaccepteerde apps en versies samen te stellen en daarmee endpoints te bewaken.

Met de doorlichting van toepassingen kunnen organisaties acties starten (lokaal op MTD of via MDM) op basis van detectie van niet-conforme toepassingen.

Patroon
Threat Hunting op Android-, iOS- en Chromebook-toepassingen

Net als bij traditionele endpoints kunnen niet alle taken lokaal op het mobiele apparaat worden uitgevoerd. Om uitgebreide beveiliging te bieden, voert GravityZone Security for Mobile een diepgaande op de cloud gebaseerde analyse uit, die gedetailleerde technische rapporten levert over de geanalyseerde toepassingen en beveiligingsteams inzicht geeft in andere versies van de toepassing die door het systeem zijn geanalyseerd, ongeacht of deze zijn gedetecteerd in hun omgeving.

Deze aanpak stelt organisaties in staat om inzicht te krijgen in de nalevings- en privacygerelateerde praktijken van elke toepassing die binnen hun activiteiten draait.

Patroon
Anti-phishing-bescherming

Aangezien e-mail het belangrijkste aanvalsmedium is voor phishing-aanvallen (90%) en 60% van de e-mails wordt geopend op mobiele apparaten, is het duidelijk dat een phishing-oplossing op het mobiele apparaat zelf onmisbaar is.

GravityZone Security for Mobile biedt anti-phishing-bescherming op het apparaat op alle ondersteunde platforms (iOS, Android) en lokaal VPN op het apparaat voor verwerking van verkeer in real time, zonder afhankelijk te zijn van een externe service, waardoor phishing-aanvallen effectief worden voorkomen.

Patroon
End-to-end zichtbaarheid

Naast het bewaken van kwetsbaarheden op uw apparaat en het bieden van MITRE-mapping, geeft GravityZone Security for Mobile ook inzicht in wanneer het een goed moment is om sommige van die "niet-updatebare" apparaten te vernieuwen.

Patroon
GravityZone-uitbreiding

Security for Mobile is een uitbreiding voor alleen de cloud met mobiele agenten voor iOS en Android (Android-agenten ondersteunen ook Chromebooks) en een Chrome-extensie om Chrome-extensies op Chromebooks te beveiligen.

Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Bitdefender uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Het onafhankelijke rapport evalueerde topaanbieders en hoe ze het doen, en bevestigde naar onze mening Bitdefender als wereldleider in cyberbeveiliging. Het rapport merkt op dat Bitdefender “zich onderscheidt door zijn agressieve, op preventie gerichte mentaliteit”.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives

ONDERSTEUNDE BESTURINGSSYSTEMEN EN SYSTEEMVEREISTEN

De minimale versie van het besturingssysteem is iOS 11 of Android 5.1. ​

Systeemvereisten voor GravityZone Security for Mobile-agenten

De minimale versie van het besturingssysteem is iOS 11 of Android 5.1.

De lokale Virtual Private Network (VPN) functionaliteit vereist iOS 11 en hoger of Android 6 en hoger.

Voor iOS-apparaten is een 64-bits versie van het apparaat vereist.

Voor volledige ondersteuning van Knox-apparaatacties zijn Android-versie 7 en Knox-versie 2.7 of hoger vereist.​

Internetverbinding vereist voor dreigingsrapportering, configuratie-updates, versie-updates en diepgaande dreigingsanalyse in de cloud​

Android-ondersteuning voor Chromebook vereist dat de Chromebook Android-apps en de Google Play Store ondersteunt.

Een lijst met Chromebook-apparaten die Android-apps ondersteunen, vindt u hier.

Systeemvereisten voor GravityZone Security for Mobile-beheersconsole

Ondersteunde browsers (vereist HTML 5):

·    Chrome - Aanbevolen huidige versie

·     Safari - huidige versie (niet getest)

·     Firefox - huidige versie (niet getest)

MDM-systemen

·  VMWare Workspace ONE UEM MDM 8.3

​·  BlackBerry Dynamics : BlackBerry Dynamics 1.0

·  BlackBerry’s UEM MDM (BES) 12.7 UEM

·  Business Concierge MDM 12.3

·  Citrix MDM 10.4

·  IBM MaaS360 10.65

·  MobileIron MDM Core 8 Cloud (huidige versie).

·  SOTI MobiControl 14.1

·     MDM-systeemwachtwoorden: gebruik geen dubbele punt (:) in het MDM-wachtwoordveld en gebruik `wachtwoord` niet als wachtwoordwaarde.

·      SIEM :  Elke SIEM die een JSON Syslog-invoermogelijkheid heeft​y

 

Is GravityZone Security for Mobile een MDM- of een MTD-oplossing?

GravityZone Security for Mobile is een mobiele oplossing voor bescherming tegen dreigingen (MTD), niet voor het beheer van mobiele apparaten (MDM). MDM-oplossingen bieden mogelijkheden voor apparaatbeheer om apparaten op afstand te controleren, te volgen en te coderen en om beleid af te dwingen (bijv. wissen of vergrendelen van het apparaat bij verlies of diefstal).

GravityZone Security for Mobile detecteert bekende en onbekende dreigingen door het gedrag van een mobiel apparaat te analyseren, en kan nauwkeurig mobiele systeemafwijkingen, toepassingen die zich als malware gedragen, abnormaal netwerkverkeer en geavanceerde phishing-aanvallen identificeren.

Bovendien wordt de machine learning op het apparaat geleverd, waardoor dit wordt beveiligd, zelfs als het endpoint niet is verbonden met het netwerk.

Hoe pakt GravityZone Security for Mobile privacykwesties aan?

GravityZone Security for Mobile hanteert een op privacy gerichte benadering, zodat gebruikers een duidelijk inzicht hebben in de gegevens die worden verzameld en gebruikt voor dreigingsinformatie door middel van aanpasbare gebruikersinstellingen en transparante zichtbaarheid.

Door detectie rechtstreeks op het apparaat uit te voeren, elimineert GravityZone Security for Mobile de noodzaak om privé-informatie naar de cloud te sturen, waardoor de privacy van de gebruiker behouden blijft.

Hoe kan ik GravityZone Security for Mobile krijgen?

GravityZone Security for Mobile is een optionele cloud-uitbreiding die beschikbaar is voor alle GravityZone-beveiligingsoplossingen van Bitdefender (GravityZone Business Security, GravityZone Business Security Premium, GravityZone Business Security Enterprise; GravityZone Security for Workstations; GravityZone Security for Servers; MDR Foundations; MDR Premium ; MDR Enterprise) en GravityZone Cloud MSP Security.

Het is online te koop of via een van onze vertrouwde partners.

Hoe kan ik mijn GravityZone Security for Mobile-licentie verlengen?

U kunt deze online verlengen of via een partner, naargelang wat u het best past. Voor meer informatie klik hier.

Kan GravityZone Security for Mobile worden geïntegreerd met MDM/UEM?

Ja, GravityZone Security for Mobile kan worden geïntegreerd met MDM's voor betere bescherming en eenvoudigere implementatie.

Productinformatieblad van GravityZone Security for Mobile
Informatieblad

Informatieblad GravityZone Security for Mobile

Meer lezen
Meer lezen Overzichten oplossingenen

GravityZone Security for Mobile Oplossingsoverzicht

Meer lezen