Elimineer kwetsbaarheden met geautomatiseerde patching

Elimineer kwetsbaarheden

Versterk de beveiliging en verminder het risico van potentiële kwetsbaarheden in software, besturingssystemen en toepassingen met geautomatiseerd patchbeheer.

Met de GravityZone Patch Management module kunnen organisaties hun besturingssystemen en software-applicaties up-to-date houden en genieten van een uitgebreid overzicht van de patch-status voor hun gehele Windows-installatiebasis. De geautomatiseerde patchmodule levert updates voor de volledige vloot werkstations, fysieke servers of virtuele servers van een organisatie.

Meer info
Geavanceerde aanvallen voorkomen

Geavanceerde aanvallen voorkomen

Niet-gepatchte kwetsbaarheden zijn verantwoordelijk voor maar liefst een derde van de inbreuken.

De GravityZone Patch Management module houdt besturingssystemen en applicaties up-to-date zodat u bedreigingen voor kunt blijven.

Aan de regelgeving voldoen

Aan de regelgeving voldoen

Geautomatiseerd patchen kan ervoor zorgen dat uw organisatie voldoet aan belangrijke voorschriften voor gegevensbeveiliging zoals AVG, HIPAA, PCI DSS en meer.

vereenvoudigde workflows

Flexibele, vereenvoudigde workflows

Door zowel automatisch als handmatig patchen te ondersteunen, biedt GravityZone Patch Management meer flexibiliteit en efficiëntie voor IT-teams, zowel voor lokale als remote omgevingen.

Patroon
automatisch

Met zijn zeer flexibele proces stelt GravityZone Patch Management organisaties in staat om scans voor ontbrekende patches te plannen, een verschillende planning in te stellen voor beveiligings- en niet-beveiligingspatches, te zoeken naar patches voor een specifieke verkoper/product, en een herstart uit te stellen voor patches die een herstart vereisen.

Patroon
Gedetailleerde patchinventaris

GravityZone Patch Management biedt gedetailleerde informatie over patches (CVE, BuletinID), snelle implementatie van ontbrekende patches en patch-blacklisting: de mogelijkheid om tijdelijk te voorkomen dat patches worden geïnstalleerd die werkstromen kunnen onderbreken.

Patroon
Verslaggeving en notificaties

Biedt volledige zichtbaarheid en controle over de status van geïnstalleerde/ontbrekende/mislukte patches op alle endpoints.

Bitdefender uitgeroepen tot leider in Endpoint Security

Bitdefender werd uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023, waarbij het rapport opmerkt dat Bitdefender "zich onderscheidt door zijn agressieve, op preventie gerichte mentaliteit".

Vraag het rapport op en ontdek:

- Hoe endpointbeveiliging evolueert om moderne dreigingen en uitdagingen aan te pakken

- Waarom het belangrijk is om tools te kiezen die voorrang geven aan preventie, de mogelijkheid uitbreiden om meer te doen met minder en een naadloze overgang naar EDR en XDR bieden

- Waarom Bitdefender werd uitgeroepen tot leider en hoe de top 13 providers het doen

Bitdefender platform voor geavanceerde, gelaagde eindpuntbeveiliging

Niet-gepatchte besturingssystemen en softwaretoepassingen maken organisaties vatbaar voor malware, zero-day-bedreigingen en gegevensinbreuken. Dankzij de GravityZone Patch Management-module zijn organisaties in staat hun besturingssystemen en toepassingen up-to-date te houden voor de gehele Windows-installatiebasis, inclusief werkstations, fysieke servers en virtuele servers.

veerkrachtige bedrijven

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Esurance

"Wij hebben Bitdefender EDR en Patch Management geëvalueerd als pre-bèta locatie. Bitdefender's teams voor softwareontwikkeling en klantensupport hebben goed naar onze suggesties geluisterd en we zijn heel tevreden over de toekomstige releases en de aanpassingen in de routekaart. Het was een geweldige ervaring om met Bitdefender te werken."

Lance Harris

Chief Information Security Officer, Esurance

Wat is patchbeheer?

Patchbeheer is de praktijk van het beoordelen, begrijpen, testen, implementeren en afstemmen van de implementatiestatus voor updates van softwareproducten. Het helpt beveiligingsprofessionals risico's en kwetsbaarheden in hun systemen te identificeren en verbetert de stabiliteit van de IT-infrastructuur van een organisatie.

Waarom heb ik geautomatiseerd patchbeheer nodig?

Aangezien IT- en beveiligingsteams vaak overbelast zijn, hebben veel organisaties moeite om op tijd patches en beveiligingsupdates voor al hun besturingssystemen en toepassingen uit te rollen. Niet-gepatchte kwetsbaarheden verhogen het risico op een datalek, vooral in een thuiswerkscenario waarin endpoints van werknemers zich niet meer achter de hardwaretoepassingen van het bedrijf bevinden die zijn ontworpen om exploits op netwerkniveau tegen te houden. Geautomatiseerd patchbeheer stelt organisaties in staat bedreigingen voor te blijven door ervoor te zorgen dat de nieuwste beveiligingspatches en -updates altijd snel en efficiënt worden geïnstalleerd.

Hoe kan ik GravityZone Patch Management kopen?

GravityZone Patch Management is een optionele add-on-module voor alle Bitdefender GravityZone endpointbeveiligingsoplossingen. Het is online te koop of via een van onze vertrouwde partners.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn de minimumvereisten?

De GravityZone Patch Management module is compatibel met alle desktop- en serverbesturingssystemen van Microsoft Windows die worden ondersteund door de GravityZone- endpointbeveiligingsoplossingen van Bitdefender, te beginnen met Windows 8 en Windows Server 2012 R2.

Controleer de systeemvereisten voor de endpointbeveiligingsproducten van GravityZone.

Welke verkopers en producten worden ondersteund?

GravityZone Patch Management ondersteunt een breed scala aan software-oplossingen. Bekijk de volledige lijst van ondersteunde verkopers en producten op onze bedrijfsondersteuningspagina.

GravityZone Patch Management console

De GravityZone Patch Management-module wordt beheerd vanaf dezelfde GravityZone-console die klanten vandaag gebruiken, voor GravityZone-implementaties in de cloud en voor implementaties ter plaatse.

Compatibiliteit met GravityZone Patch Management

De Patch Management-module is compatibel met alle Microsoft Windows Desktop- en Server-besturingssystemen die door de producten voor endpoint-bescherming worden ondersteund, vanaf Windows 8 en Windows Server 2012 R2. Controleer de systeemvereisten voor de endpointbeveiligingsproducten van GravityZone.

Raadpleeg de volledige lijst van ondersteunde leveranciers en producten op onze specifieke ondersteuningspagina voor bedrijven.

Patch Management – datasheet
Informatieblad

Informatieblad GravityZone Patch Management

Meer lezen
Meer lezen Rapport

The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Meer lezen