gravity zone security for mobile

GravityZone Security for Mobile Devices

Bescherm de mobiele apparaten van uw organisatie op alle platforms, vanaf elke locatie. U kunt uw beveiligingsbeleid moeiteloos uitbreiden naar elk gewenst aantal iOS- en Android-apparaten om ze te beschermen tegen onbevoegd gebruik, riskware en datalekken.

Apparaat- en platformonafhankelijke mobiele beveiliging

Enterprise Security voor mobiele apparaten met iOS en Android

GravityZone Security for Mobile Devices helpt organisaties om de compliance te handhaven met minimale inspanningen van de IT-afdeling. Met Security for Mobile kunt u BYOD-beleid afdwingen voor mobiele apparaten, zonder dat u hiervoor extra infrastructuur nodig hebt.

Met het Bitdefender GravityZone Control Center kunt u alle endpoints (fysiek, virtueel en mobiel) beheren vanaf één console.

Meer info
vereenvoudigd beveiligingsbeheer

Minimale administratieve overhead

Eenvoudig beheer van de mobiele beveiliging via de webgebaseerde console die u al gebruikt om virtuele en fysieke eindpunten te beheren.

Beveiliging van iOS- en Android-mobiele apparaten

Beveiligt en beheert mobiele apparaten met iOS

Met onze uniforme beveiliging kunt u uw iOS- en Android-apparaten vanaf één controlepunt beschermen.

beste anti-malwaretechnologie

Als beste geteste antimalware

Scannen in realtime en on-demand verzekert dat Android-apparaten geen kwaadwillige code bevatten.

Functies en voordelen

Patroon
eengemaakte cyberbeveiliging

Bitdefender ondersteunt gecontroleerde invoering van BYOD door uw beveiligingsbeleid op alle apparaten consistent af te dwingen, zodat de mobiele apparaten en alle daarop aanwezige bedrijfsgegevens effectief worden beschermd. De administratiedruk voor de IT-afdeling neemt af doordat de status van conforme en niet-conforme apparaten altijd up-to-date blijft.

Patroon
beste anti-malwaretechnologie

Dankzij on-demand antimalwarescans blijven Android-apparaten vrij van kwaadaardige code. Er wordt automatisch een scan gestart wanneer verwisselbare opslagmedia worden aangesloten of een nieuwe app wordt geïnstalleerd. Bitdefender detecteert Android-malware en verhindert dat mobiele gebruikers onbedoeld geïnfecteerde bestanden kunnen verspreiden naar andere gebruikers binnen of buiten uw organisatie.

Patroon
BYOD-beveiliging

Bitdefender biedt beveiliging voor BYOD-programma's (Bring Your Own Device) door middel van centraal beheer van het beveiligingsbeleid voor iPhones, iPads en Android-apparaten. In dit beleid kunt u voorgedefinieerde acties instellen voor niet-conforme apparaten, zoals het ontzeggen van de toegang tot de services van uw organisatie, vergrendeling van het apparaat en zelfs het volledig wissen van een gestolen of verloren apparaat.

Patroon
implementeer het optimale beveiligingsbeleid

Bitdefender ondersteunt eenvoudig toe te passen, consistente regels voor beveiligingsbeleid, inclusief opties voor schermvergrendeling en authenticatie op mobiele apparaten om ongewenste toegang tot onbeheerde telefoons of tablets te voorkomen.

Patroon
incidentbeheer voor verloren of gestolen apparaten

Bitdefender voegt essentiële extra beveiligingsfuncties voor enterprises toe aan de bestaande functionaliteit van Apple iOS en Android. Er is bijvoorbeeld ondersteuning voor centraal beheer van verloren of gestolen apparaten, om te voorkomen dat privacygevoelige informatie in verkeerde handen valt.

Patroon
beveiliging van mobiele apparaten

Bitdefender voorziet in de beveiligingsbehoeften van mobiele apparaten, zowel in het professionele als het persoonlijke leven van de gebruikers. Zowel voor mobiele apparatuur in bedrijfseigendom als voor BYOD-apparaten. Gebruikers kunnen snel wisselen van profiel voor connectiviteits- en versleutelingsinstellingen (VPN), op basis van de services die de gebruiker op dat moment nodig heeft.

Erkenning

Bitdefender wordt algemeen als leider op het gebied van cyberbeveiliging erkend door onafhankelijke testbureaus, analisten en toonaangevende publicaties.

testimonial van Matt Ulrich

"Bitdefender biedt alleen maar voordelen... We kunnen erop vertrouwen dat we goed beschermd zijn, zodat we meer tijd overhouden voor onze kernactiviteiten."

Matt Ulrich, netwerkbeheerder

Speedway Motorsport

ONDERSTEUNDE BESTURINGSSYSTEMEN EN SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssystemen Apple iPhones en iPad-tablets (iOS 8.1 tot iOS 11)

Aantal Android-smartphones en -tablets (versie 4.0.3 tot versie 9)

SYSTEEMVEREISTEN

Security for Mobile ondersteunt de volgende mobiele apparaten en besturingssystemen:Besturingssystemen Apple iPhones en iPad tablets (iOS 8.1+ naar iOS 11)

Aantal Android-smartphones en -tablets (versie 4.0.3 tot versie 9)

 

Alle beveiligingsservices van Bitdefender GravityZone maken gebruik van het Control Center. U hoeft alleen maar een geldige licentiesleutel in te voeren om de beveiligingsservices voor mobiele apparaten te activeren.


Indien Security for Mobile de eerste GravityZone-service in uw bedrijfsomgeving is, moeten de gebruikers eerst het beheerplatform implementeren.

Vereisten voor GravityZone Control Center vindt u hier:

GravityZone Control Center wordt geleverd als een virtuele appliance en is leverbaar in de volgende versies:

OVA (compatibel met VMware vSphere, View)
• XVA (compatibel met Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
• VHD (compatibel met Microsoft Hyper-V)
• TAR.BZ2 archieven voor KVM, Oracle of RedHat Enterprise Virtualization


Ondersteuning voor andere standaarden en virtualisatieplatforms is mogelijk op aanvraag beschikbaar.
Minimale hardwarevereisten


Rol het virtuele apparaat van GravityZone uit met de volgende minimale hardwarevereisten:
CPU: 4 vCPU met elk 2 GHz
Minimum RAM-geheugen: 6 GB aanbevolen
40 GB vrije ruimte op de harde schijf

Internet verbinding

De GravityZone-appliance heeft internettoegang nodig om updates te downloaden en te communiceren met externe en mobiele endpoints.

Vereisten voor Control Center-webconsole

Om naar de webconsole van het Controlecentrum te gaan, hebt u het volgende nodig:
Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 14+, Google Chrome 15+, Safari 5+
Aanbevolen schermresolutie: 1024x768 of hoger

Waarom is beveiliging van mobiele apparaten absoluut noodzakelijk?

Mobiele apparaten zijn vaak van grote waarde voor een organisatie, maar ze kunnen ook hoofdbrekens veroorzaken voor het beveiligingsteam. Smartphones en tablets moeten worden beschouwd als standaard zakelijke apparatuur, omdat deze mobiele apparaten vaak toegang hebben tot gevoelige en vertrouwelijke gegevens op het bedrijfsnetwerk. Mobiele apparaten kunnen ook worden gebruikt als opstapje voor bredere toegang tot het netwerk van de organisatie.

Wat is Bring Your Own Device (BYOD)?

Bring-your-own-device (BYOD) is de praktijk waarbij medewerkers hun persoonlijke apparaten voor zakelijke doeleinden gebruiken. Medewerkers van een organisatie gebruiken hun eigen computers, smartphones en/of andere apparaten om verbinding te maken met de netwerken van hun organisatie en om toegang te krijgen tot zakelijke systemen en mogelijk gevoelige of vertrouwelijke gegevens.

Hoe kan de veiligheid worden gewaarborgd in een BYOD-scenario?

BYOD legt extra verantwoordelijkheden op de schouders van de IT-afdeling, die de apparaten moet beheren en moet verhinderen dat er extra kwetsbaarheden worden geïntroduceerd in de infrastructuur van de organisatie. Net als enterprisebeveiliging vereist ook BYOD-beveiliging een gelaagde aanpak om risico's van inbreuken tot een minimum te beperken.

Waarom GravityZone Security for Mobile Devices?

GravityZone Security for Mobile Devices is niet het zoveelste extra programma dat wordt toegevoegd aan de takenlijst van de beheerders. Deze oplossing is volledig geïntegreerd in het Control Center en stelt de IT-afdeling in staat om beveiligingsbeleid voor mobiele apparaten af te dwingen zonder dat hiervoor extra infrastructuur nodig is, gewoon vanaf hetzelfde beheerplatform dat ook wordt gebruikt voor de beveiliging van gevirtualiseerde en fysieke endpoints.

Kan ik eerst proberen voor ik koop?

Ja. Met slechts enkele klikken kunt u een gratis proefperiode van 1 maand starten. Als u de oplossing na afloop van de proefperiode wilt blijven gebruiken, kunt u de oplossing aan schaffen.

Bronnen

Productinformatieblad van GravityZone Security for Mobile
Informatieblad

Informatieblad GravityZone Security for Mobile Devices

Meer lezen