free_trial_banner

Bekroonde technologie.

De Bitdefender Antispam SDK (Software Development Kit) is bekroonde technologie waarmee leveranciers van beveiligingssoftware, telecombedrijven en e-mailproviders hun e-mailstromen kunnen beveiligen tegen cyberdreigingen.

  • Winnaar van 33 opeenvolgende VBSpam+ awards
  • 0 valse positieven
  • Constante detectiegraad van meer dan 99,9%

Meer informatie vragen

Gepatenteerde technologie

Beschermde technologie met gepatenteerde algoritmes en detectiemethoden

commercieel

Al meer dan 12 jaar in de praktijk beproefd door toonaangevende OEM-partners die de technologie in hun eigen beveiligingsproducten integreren

Ondersteunt meerdere besturingssystemen

Ondersteunt meerdere besturingssystemen en CPU-architecturen

Volledige cloud-e-mailbeveiliging

Cloudgebaseerde totaaloplossing voor e-mailbeveiliging, 24 uur per dag up-to-date

Volledig aanpasbare SDK,

Volledig afstelbare SDK die meerdere integratie-opties biedt, waaronder emulerend SpamAssassin-protocol

Onafhankelijk op meerdere niveaus

Onafhankelijke filters op verscheidene niveaus, van IP- en URL-reputatie tot schadelijke bijlagen, afbeelding en cryptogeld-adressen, om alle soorten spam, phishing en malspam tegen te gaan

Antispamtechnologie

Meer dan alleen antispam-technologie

Bitdefender Antispam SDK combineert meerdere spam-, phishing- en malware-detectietechnologieën om cyberdreigingen in e-mails te identificeren en te blokkeren. E-mails worden door een brede waaieren aan zwarte lijsten, reputatiesystemen en technologieën voor het filteren van content gevoerd, om spam, phishing, afpersing en malspam-aanvallen te detecteren en de volledige bescherming van e-mails te verzekeren, voor interne gebruikers en klanten.

Privacygerichte aanpak

Privacygerichte aanpak

Bij de ontwikkeling van detectiefilters is privacybescherming een topprioriteit. De oplossing maakt gebruik van geanonimiseerde stukjes informatie voor detectiedoeleinden, waardoor privacy wordt gegarandeerd voor e-mailgebruikers. Dit proces wordt uitgevoerd op uw vooronderstelling van volledige controle en naleving.

Continue ontwikkelingsstrategie

Continue ontwikkelingsstrategie

Bitdefender beschikt over een toegewijd team voor R&D, dat het dreigingslandschap continu opvolgt en de oplossing voortdurend bijwerkt met innovatieve cloud detectietechnologieën en filters om te verzekeren dat ook de meest recente dreigingen worden ontdekt.

E-mails beveiligen

Beveiliging van e-mails in alle talen

Taal heeft geen impact op de detectiegraad van de oplossing. Bitdefender Antispam SDK werkt met informatie die niet steunt op taal of regionale kenmerken; de oplossing biedt dan ook hetzelfde detectieniveau voor alle gebruikers wereldwijd.