Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

  • Beste bescherming. Technologie op haar best
  • Uitgebreide bedrijfsbenadering. Naadloos samenwerken
  • Geschaalde omzetgroei. Specifieke voordelen
al partner?

Tijd om geld te verdienen

Programmagids

De voordelen van het Partner Advantage Network zijn erop gericht elk type partner zo effectief mogelijk te ondersteunen.

Waarom Bitdefender MSP-Partner worden?

Ontdek waarom het Bitdefender-partnerschap ook voor ú aantrekkelijk is

Hebt u vragen?

Neem gerust contact op als u vragen hebt.

Waarom partner worden van Bitdefender?

Het Bitdefender Partnerprogramma volgt een unieke aanpak, waardoor onze businesspartners profiteren van hoge winsten, accountbescherming en campagnes voor het genereren van nieuwe leads. De samenwerking is gebaseerd op het verkopen van unieke en als beste geteste producten, geholpen door effectieve support en tools.

De beste beveiliging.
Technologie op haar best

Bewezen nummer 1 voor Bescherming & Prestaties

Bitdefender wordt consistent als eerste geklasseerd bij belangrijke onafhankelijke tests om de beste bescherming tegen cyberdreigingen te demonstreren, met het laagste aantal valse positieven en de kleinste impact op de prestaties van de beschermde systemen.

Uniforme, uitgebreide MSP-beveiligingssuite

Bitdefender Cloudbeveiliging voor MSP omvat alle essentiële beveiligingslagen en ook Anti-exploit, Geavanceerde & aanpasbare Machine Learning, Sandbox en EDR, dat alles beheerd vanuit één enkele console.

Uitgebreide bedrijfsbenadering. Naadloos samenwerken

Vereenvoudigde licentiëring & bevoorrading - pay as you go

Beheer de bescherming voor alle klanten vanaf één enkele in de cloud gehoste console met dynamische maandelijkse facturen. Automatiseer taken en stroomlijn het beheer aan de hand van API-integratie met belangrijke RMM/PSA-platformen.

24/7 Toegang tot Partnerportaal

Versnel facturatie, leadgeneratie en verkoop door gebruik te maken van dit centrale toegangspunt tot waardevolle tools en hulpbronnen, waaronder het self-service marketingplatform.

Geschaalde omzetgroei. Specifieke voordelen

Incrementele verdiensten

Geniet van een geaggregeerde en gelaagde prijsstelling op MSP-niveau, die zorgt voor een verlaagde kost per eindpunt voor de IT-diensten van de MSP, voor een groot aantal KMO's.

Uw onderneming beschermd:

Wij voorzien gratis licenties voor een uitgebreide eindpuntbeschermingsoplossing die MSP's kunnen implementeren om hun eigen infrastructuur te beschermen.

Succesverhalen

Ontdek hoe u succesvol kunt zijn door samen te werken met Bitdefender

Wanneer onze klanten hun infrastructuren aan ons toevertrouwen, willen ze zeker zijn dat de beveiliging waarop onze IT-diensten steunen, ijzersterk is. Met Bitdefender en onze langetermijnverbintenis tot beveiliging, zijn wij in staat hen die garantie te bieden.
Find out more
Bitdefender kon er de meeste slechteriken uithalen en zorgde voor een betere bescherming. Bij Bitdefender zagen we ook de beste rapportering en de beste console.
Find out more
Het licentiemodel van Bitdefender helpt ons betere marges te behalen. Voordien moesten we nieuwe licenties aankopen telkens een klant nieuwe plaatsen toevoegde. Nu ontvangen we een maandelijkse factuur die ons gebruik over al onze klanten heen weerspiegelt. Het is gewoon zo eenvoudig.
Find out more
Met GravityZone genieten we van hoge prestaties en een eenvoudig beheer. Dat geeft ons het nodige zelfvertrouwen om onze onderneming uit te breiden, want we weten dat onze cloud betrouwbaar en beveiligd is.
Find out more
Klantentevredenheid is een hoeksteen van ons bedrijf. Bij Bitdefender zorgen we ervoor dat het vertrouwen en de beveiliging van onze klanten het hoogste niveau blijven behouden, en houden we onze eigen ondersteuningskosten lager.
Find out more
WMet Bitdefender Cloudbeveiliging voor MSP's is ons aanbod voor eindpuntbeveiliging betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar. Waarom zou iemand willen veranderen?
Meer informatie

Bitdefender Cloud Security for MSP

Complete Layered MSP Security Suite

Integratie- en technologiepartners

Integratie- en technologiepartners
Met méér geïntegreerde oplossingen dan welke andere beveiligingsleverancier dan ook,
heeft Bitdefender niet alleen veel kennis over de MSP-gemeenschap. We maken er zelf deel van uit. Wij werken met de tools die u elke dag gebruikt.