Welkom bij

Gevalsstudies

AWS Customer kiest voor Bitdefender om beveiliging te verbeteren en diensten op aanvraag te voorzien

Tegenwoordig benutten veel ondernemingen Infrastructure-as-a-Service, vermits cloud-oplossingen snel en efficiënt kunnen worden uitgerold en kan worden ingespeeld op de vraag van consumenten.

Dat betekent vaak dat beveiliging als dienstverlener moet worden gevonden, om te verzekeren dat de infrastructuur tegen zowel interne als externe dreigingen wordt beschermd.

MEER INFORMATIE

Gerawan Farms verhoogt de productiviteit met geïntegreerd beveiligingsbeheer

Informatietechnologie speelt een steeds belangrijkere rol in de landbouw, en daar zijn goede redenen voor.

De medewerkers van Gerawan Farms, de grootste teler en distributeur van steenvruchten in de Verenigde Staten en daarbuiten, werken verspreid over de vele boomgaarden, verwerkingsfaciliteiten en kantoren van het bedrijf. Onderlinge communicatie is een must.

Volgens Tad Uhl, Manager of Information Technology, bieden mobiele apparaten en andere technologieën weliswaar grote voordelen, maar maken ze het ook noodzakelijk de beveiliging te centraliseren en te integreren.

MEER INFORMATIE

Bitdefender Security-as-a-Service for AWS vervangt de traditionele beveiliging

Als gebruiker van Amazon Web Services (AWS) levert focusIT Software-as-a-Service oplossingen voor meer dan 1000 klanten in de hypotheeksector en de financiële en professionele dienstverlening in de Verenigde Staten.

Nadat focusIT tot de slotsom was gekomen dat het uitrollen en ondersteunen van traditionele AV een nachtmerrie zou worden, kozen ze voor Bitdefender.

MEER INFORMATIE

Citizens Savings & Loan vervangt de traditionele beveiliging in een gevirtualiseerde omgeving

Citizens Savings & Loan is een bank uit Kansas met circa 10.000 klanten verspreid over de hele staat, vooral militairen en hun gezinnen, maar ook politieagenten en fabrieksarbeiders.

In 2009 stapte Citizens Savings & Loan over naar het virtualisatieplatform van VMware om kosten te sparen en services te consolideren.

MEER INFORMATIE

Verbeterde beveiliging en webhosting-bescherming van Bitdefender

Webhosting.net is een managed service provider (MSP) die essentiële diensten verleent aan een groot aantal bedrijven in het zuiden van de Verenigde Staten.

Als tevreden klant van VMware was Jose Uribe, de COO, op zoek naar een beproefde beveiligingstechnologie die de producten van Webhosting.net zou kunnen ondersteunen en uitbreiden, met name op het gebied van Desktop-as-a-Service (DaaS).

Het bedrijf had behoefte aan een volledig beveiligde virtualisatieomgeving met een zo klein mogelijke voetafdruk en minimale impact op de systeemprestaties.

MEER INFORMATIE

Bitdefender biedt leiderschap, flexibiliteit en belangrijke voordelen voor de xSP-markt

Een van de grootste uitdagingen voor serviceproviders is dat ze niet alleen eersteklas beveiliging en dienstverlening aan de klanten willen leveren, maar ook het beheer van de beveiligingsoplossingen willen centraliseren.

Ideal Integrations, een trouwe VMware-gebruiker, was op zoek naar een beveiligingsoplossing die niet alleen kon voorzien in de behoefte aan bescherming en centraal beveiligingsbeheer, maar die het bedrijf ook een extra concurrentievoordeel kon verschaffen.

MEER INFORMATIE

Deense gemeente kiest voor Bitdefender vanwege service, eenvoud en betrouwbaarheid

De gemeente Herning is verantwoordelijkheid voor veilige en betrouwbare levering van diensten aan de burgers.

Als VMware-gebruiker maakt de gemeente gebruik van vCloud Director als platform voor de IT-afdelingen die een personeelsbestand van meer dan 9000 medewerkers ondersteunen.

Mikael Korsgaard Jensen, de Server Manager, was op zoek naar een beveiligingsoplossing die goede prestaties levert en de productiviteit van de gebruikers niet hindert. Maar ook een uitstekende responsiviteit van de leverancier was erg belangrijk.

MEER INFORMATIE

iPremise stapt over op Bitdefender na gebrekkige detectie door oude leverancier

iPremise uit Colorado levert beveiligde, essentiële IT-services en -oplossingen.

Zoals veel bedrijven werkte iPremise met een leverancier van beveiligingsoplossingen die niet op virtualisatie en cloudomgevingen berekend waren. Het was zelfs zo erg dat onbeveiligde apparaten niet opgemerkt werden en er vanaf deze apparaten malware verspreid kon worden.

Algemeen directeur Rob Bosch moest snel een oplossing voor deze uitdaging vinden, anders zouden zijn klanten en uiteindelijk zijn bedrijf gevaar lopen.

MEER INFORMATIE

Beveiliging van 11.000 eindpunten is heel belangrijk voor grootste universiteit in Koeweit

Zoals elke universiteit of hogeschool heeft de instelling te maken met grote aantallen personen die gegevens raadplegen.

PAAET, de grootste universitaire instelling van Koeweit, heeft een complexe IT-omgeving.

De universiteit had in het verleden andere beveiligingsoplossingen gebruikt, maar geen enkele oplossing bood de noodzakelijke mate van controle voor campusbrede toepassingen, of een goed zicht op de apparaten die op een gegeven moment toegang tot het netwerk hadden.

MEER INFORMATIE

Bitdefender helpt bij het beschermen van de complexe IT-infrastructuur op de Universiteit van Boekarest

Grote en complexe instellingen, zoals universiteiten en hogescholen, gebruiken veel uiteenlopende technologieën om een effectieve leer- en werkomgeving mogelijk te maken.

Zoals veel onderwijsinstellingen heeft ook de Universiteit van Boekarest te maken met een sterk gemengde IT-infrastructuur, die niet alleen bescherming maar ook centraal beheer vereist.

De universiteit gebruikte meerdere beveiligingsproducten, waardoor het beheer moeizaam verliep. De IT-afdeling had behoefte aan een oplossing waarmee een gemeenschappelijk beveiligingsbeleid kon worden afgedwongen.

MEER INFORMATIE