Bitdefender QuickScan
Bitdefender

Quick Scan

Gratis online virusscanner


  • Bitdefender QuickScan is een online hulpprogramma dat in-the-cloud scanning gebruikt om malware die op uw pc wordt uitgevoerd heel snel, doorgaans in minder dan 60 seconden, te detecteren.

Gratis online virusscanner

Bitdefender QuickScan maakt gebruik van in-the-cloud-scantechnologie om, in minder dan één minuut, actieve malware op uw systeem te detecteren. Omdat het zich richt op actieve internetbedreigingen, gebruikt het product slechts een fractie van de systeembronnen die een gewone virusscan nodig heeft. Bovendien zijn hier ook geen tijdrovende updates van virushandtekeningen nodig omdat het detectieproces wordt uitgevoerd door Bitdefender-servers op afstand.

Sleutelfuncties

  • Snel. Bitdefender Quickscan wordt “in the cloud” uitgevoerd als een pijlsnel hulpprogramma voor de detectie van virussen en spyware. Hiermee beschikt u over een alternatief voor de traditionele tijdrovende virusscanners.
  • Gemakkelijk te gebruiken. De Quickscan-service is toegankelijk vanaf elke met internet verbonden pc. U hoeft geen software te installeren, updates uit te voeren of configuratietaken te voltooien. Als u de service echter wilt gebruiken zonder onze website te bezoeken, kunt u deze ook installeren als een browseruitbreiding of een widget.
  • QuickScan detecteert alleen virussen en spyware die actief zijn in het geheugen of die aanwezig zijn in bestanden die worden uitgevoerd bij het opstarten van het systeem. Er wordt niet gescand op inactieve virussen en ze worden daarom ook niet gedetecteerd. Om een volledige virusscan van het systeem uit te voeren, kunt u een van de Bitdefender-beveiligingsoplossingen gebruiken.
  • Licht. Quickscan is gebaseerd op de bekroonde antivirustechnologieën van Bitdefender en detecteert virussen en spyware zonder uw pc te vertragen omdat de meeste bewerkingen op afstand worden uitgevoerd op Bitdefender-servers.
  • Altijd up-to-date. U hoeft geen vervelende updates van de virushandtekeningen uit te voeren omdat het scanproces direct vanaf onze servers wordt uitgevoerd.
  • Controleer de beveiligingsstatus van uw pc, zelfs als u al een antivirusprogramma hebt geïnstalleerd.
Bitdefender QuickScan
Bitdefender

Quick Scan

Gratis online virusscanner