Reduceer de time-to-value

Verkort de time-to-value met een gebruiksklare, eenvoudig te configureren integratie.

Beheren

Beheer, organiseer en evalueer informatie over dreigingen vanuit een uniforme interface.

Altijd actueel blijven

Blijf op de hoogte van de meest recente informatie over dreigingen, zonder de configuratie te wijzigen of softwarecode te herschrijven.

Bitdefender Integrations

ThreatConnect

ThreatConnect

threatconnect.com

 

Het op informatie gebaseerde beveiligingsplatform van ThreatConnect - ontworpen door analisten, maar gebouwd door het ganse team (beveiliging, bedreigingsinformatie, respons op incidenten en leiderschap op vlak van beveiliging) - is de enige oplossing die vandaag beschikbaar is met informatie, automatisering, analyse en werkstromen samengebracht in een enkelvoudig platform. Centraliseer uw informatie, zorg voor consistentie in uw processen, schaal uw activiteiten en meet de effectiviteit vanuit één centrale plaats.

Datasheet downloaden
ThreatQuotient

ThreatQuotient

threatquotient.com.

De missie van ThreatQuotient is het effectiever er efficiënter maken van beveiligingsprocessen door middel van een platform dat onderzoek en samenwerking binnen en tussen teams en tools versnelt en vereenvoudigt. Door de bestaande processen en technologieën van een organisatie te integreren binnen een uniforme werkruimte, verminderen de oplossingen van ThreatQuotient de hoeveelheid ruis, signaleren ze de meest urgente dreigingen en automatiseren ze de processen voor maximale focus en optimale ondersteuning van beslissingen. Hierbij worden de beschikbare resources zo efficiënt mogelijk ingezet. De dreigingsgerichte benadering van ThreatQuotient is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals incidentrespons, opsporing van dreigingen, bestrijding van spear phishing, beoordeling van alerts en kwetsbaarhedenbeheer. Bovendien fungeert ThreatQuotient als een Threat Intelligence Platform.

Het hoofdkantoor van ThreatQuotient bevindt zich in Virginia (V.S.). De onderneming is bovendien actief vanuit Europa en de regio's APAC en MENA. Ga voor meer informatie naar https://threatquotient.com.

Datasheet downloaden