BEVEILIGING VAN HET
OP SOFTWARE GEBASEERDE DATACENTER

KIJK HOE MENTOR GRAPHICS HET AANPAKT VMWARE-WEBINAR BEKIJKEN

DE RUGGENGRAAT VAN EEN BEHENDIGE,
EFFICIËNTE INFRASTRUCTUUR

Terwijl IT zichzelf opnieuw uitvindt om veel data, cloudinitiatieven en zakelijke behendigheid mogelijk te maken (en ondertussen de kosten onder controle te houden en klassieke toepassing te ondersteunen) worden op software gebaseerde datacenter(SDDC)-technologieën een cruciale pijler van IT-modernisatie. Een combinatie van op software gebaseerde berekeningen (virtualisatie), op software gebaseerde netwerken (SDN), op software gebaseerde opslag (SDS) en een gemeenschappelijke beheerlaag, biedt SDDC flexibele, efficiënte en snel sturende infrastructuur.

Met intelligentie in software draait SDCC op basishardware, wat de kapitaalsuitgaven voor infrastructuur beperkt. Bovendien zijn de revolutionaire automatisering en programmeerbaarheid nuttig voor snelle installatie van IT-diensten en een stroomlijning van beheerbaarheid: dit verlaagt de operationele uitgaven voor IT. Leer hoe u het maximum kunt halen uit SDDC, hybride cloud en andere technologieën om efficiënte infrastructuurstrategieën te creëren om de evoluerende activiteiten van het aanvullende Gartner-rapport "Strategisch parcours voor datacenterinfrastructuur" te ondersteunen.


GARTNER-VERSLAG LEZEN

DE GEÏNTEGREERDE HYBRIDE CLOUD

Het vermogen om de lokale SDDC te verbeteren met publieke cloud infrastructuur-as-a-service laat IT toe om de cloud-implementaties te versnellen en om bedrijven beter te ondersteunen met schaalbare datacentermiddelen. VMware Cloud on AWS is een opmerkelijke implementatie van een geconnecteerde hybride cloud, die SDDC uitbreidt met de flexibele capaciteit van Amazon Web Services (AWS) Elastic Compute Cloud (EC2) en een volledig gamma AWS-diensten.

De resulterende, op vSphere gebaseerde hybride omgeving is echt geconnecteerd en operationeel consistent, en breidt de bestaande VMware-middelen en beleidslijnen naadloos uit naar de volledige hybride cloud. VMware Cloud on AWS biedt klanten een gestroomlijnd pad naar de cloud, en zorgt tegelijk ook voor operationele consistentie en maximalisatie van de bestaande datacenterinvestering. Dit is ideaal voor datacenteruitbreiding, cloud-gebaseerde disaster recovery, migratie van productie-workloads en de ontwikkeling en testing van cloud-first toepassingen.

VEILIGHEIDSVEREISTEN VOOR OP SOFTWARE GEBASEERD DATACENTER

Er is een nieuw soort beveiligingsoplossing nodig om het op software gebaseerde datacenter efficiënt te beschermen, zonder afbreuk te doen aan de voordelen van behendigheid, doeltreffendheid en flexibiliteit die dit systeem biedt.

Leer meer over beveiligingsrisico's voor het datacenter en hoe u ze kunt aanpakken zonder de prestaties van de infrastructuur aan te tasten in het Bitdefender-witboek "Beveiliging en prestaties leveren in het continue datacenter".


Witboek downloaden

WAAROM TRADITIONELE BEVEILIGING NIET WERKT

Conventionele oplossingen voor eindpuntbeveiliging - die oorspronkelijk ontworpen werden met hardware-infrastructuur
in het gebouw - zijn niet geschikt voor het op software gebaseerde datacenter. Ze zijn namelijk niet doeltreffend in het handhaven en
uitvoeren van hardware-intensieve systemen en vaak niet efficiënt tegen geavanceerde, gerichte aanvallen.

Meerdere agenten en/of meerdere beveiligingsconcoles die mogelijk vereist zijn om basisfunctionaliteit voor de beveiliging te leveren, maken de uitvoering en beheerbaarheid complexer.
Beveiligingsgaten tijdens de opstart maken dat het systeem kwetsbaar is voor malware-aanvallen

Leer in het Bitdefender-witboek: "De
impact van virtualisatiebeveiliging op uw VDI-omgeving" hoe klassieke beveiliging uw gevirtualiseerde omgeving kan schaden.

BEVEILIGING GEOPTIMALISEERD VOOR
OP SOFTWARE GEBASEERDE DATACENTRA

Beveiligingsplatformen zoals Bitdefender GravityZone Datacenter Security die vanaf nul opgebouwd zijn voor het moderne datacenter
leveren de volgende unieke voordelen op om bedrijven te helpen maximale waarde te halen uit hun SDDC-systemen:

Behendigheid via automatisering van beveiliging
Operationele efficiëntie via
gestroomlijnde beheerbaarheid
Intens gebruik van infrastructuur
via kleine voetafdruk van de beveiliging
Universele compatibiliteit met SDDC-technologieën
Onbeperkte lineaire schaalbaarheid
Continue bescherming en
naleving

WIN MET GRAVITYZONE DATACENTERBEVEILIGING

GravityZone werd ontworpen voor het door software gedefinieerde datacenter en is een gelauwerd beveiligingsplatform voor serveractiviteit dat
adaptieve gelaagde next-gen verdediging biedt, en ondertussen IT-behendigheid, operationele doeltreffendheid en beperking van de infrastructuurkosten
stimuleert. GravityZone is ontworpen om de impact van de beveiliging op de infrastructuurmiddelen tot een minimum te beperken en terwijl de
virtualisatiedensiteit te maximaliseren (en de voetafdruk van de infrastructuur te beperken) en eveneens de prestaties van de toepassingen te maximaliseren (om de gebruikerservaring te verbeteren).

35% Hogere consolidatieverhoudingen 17% Snellere applicatierespons 99.7% Detectiepercentage dreigingen
Maximaleoperationele doeltreffendheid ONBEPERKTELINEAIRE SCHAALBAARHEID UniverseleHypervisor-ondersteuning

SUCCES VAN KLANTEN

Leer hoe Honeywell Performance Materials and Technologies twee
datacentra beveiligde met honderden VMware ESXi-hosts en duizenden VM's, en zoe een
betrouwbare beveiliging zonder agent mogelijk maakte voor controlesystemen in de raffinaderij.

PRESENTATIE BEKIJKEN

EEN VMWARE-READY OPLOSSING

VMware Cloud op AWS

GravityZone is een erkende VMware Ready oplossing die volledig gevalideerd werd op VMware Cloud on AWS. Met GravityZone wordt de beveiliging beheerd vanuit één enkel punt, voor lokale machines en voor virtuele, op de cloud gebaseerde machines, waardoor de beveiligingsactiviteiten kunnen worden vereenvoudigd, uitgebreide zichtbaarheid kan worden behouden en consistentie van het beveiligingsbeleid over de VMware hybride cloud heen kan worden verzekerd.

OVERZICHT OPLOSSING LEZEN
VMware NSX

GravityZone is erkend als VMware NSX Ready voor zowel Windows- als Linux-klanten en automatiseert de voorziening en coördinatie van beveiligingsdiensten in op NSX Guest Introspection gebaseerde implementaties zonder agent of in omgevingen met meerdere hypervisors.

OVERZICHT OPLOSSING NSX LEZEN

PROBEER HET ZELF

Ontdek hoe gemakkelijk GravityZone kan worden uitgerold en integreert met zowel servers op locatie als met VMware Cloud
op AWS-matige vCenter Servers. waardoor een snellere time-to-security mogelijk wordt gemaakt en de
doeltreffendheid van beveiligingsoperaties over de hele hybride cloud heen wordt gemaximaliseerd.

Bekijk de video

Kijk hoe GravityZone NSX Guest Introspection-diensten aanwendt
om betrouwbare bescherming, snelle oplossingen en gestroomlijnde rapportering
in een systeem zonder agent te bieden.

Bekijk de video