GEBOUWD OP NUTANIX ®,
BESCHERMD DOOR BITDEFENDER

OVERZICHT OPLOSSING LEZEN View Joint Webinar

De blauwdruk voor een veilig
hypergeconvergeerd datacenter

Als progressieve IT-leider draait het voor u allemaal om zakelijk potentieel, beschikbaarheid van de service en operationele efficiëntie. U eist een IT-architectuur die een betere opbrengst oplevert, een handige dienstverlening ondersteunt en een naadloze schaalvergroting biedt naarmate uw behoeften grote worden. Daarom draait uw datacenter onder Nutanix.

GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), een gecertificeerde Nutanix AHV-ready oplossing, is voor de cyberbeveiliging net zo belangrijk als Nutanix is voor de infrastructuur. GravityZone is vanaf het begin ontworpen voor hyperconvergente datacenters. Deze oplossing ondersteunt de compliance, verlaagt de operationele kosten, vereenvoudigt het beheer en optimaliseert de benutting van de infrastructuur in de hele enterprisecloud

Nutanix

Behendige beveiliging voor een
behendige infrastructuur

GravityZOne versnelt de tijd-tot-waarde via eind-tot-eind beveiligingsautomatisering - van een vereenvoudigde inzet van het platform, configuratie en upgrades naar geautomatiseerde agentbevoorrading en een granulaire beleidstoepassing over de VM's van de ondernemingscloud.

LAGERE OPERATIONELE KOSTEN EN
INFRASTRUCTUURKOSTEN

GravityZone helpt om het maximum te halen uit de opbrengst van uw uiterst geconvergeerde infrastructuurinvestering.

Het gecentraliseerde beheer vereenvoudigt de administratie rond beveiliging en biedt zichtbaarheid over de volledige ondernemingscloud via één panel.

De efficiënte beveiligingsarchitectuur maakt gebruik van slechts een derde van de VM-middelen die andere beveiligingsoplossingen vereisen, wat de densiteit van de virtualisatie en het gebruik van de infrastructuur maximaliseert. De kleinere voetafdruk brengt ook minderen hardwarevereisten voor datacentra met zich mee.

Brede ondersteuning voor datacenterplatfoms, met onder andere Nutanix AHV en andere hypervisoren, verhogen de opbrengst op uw bestaande infrastructuur.

MEER INFORMATIE
Gravityzone efficient linear scalability

ONBEPERKTE LINEAIRE SCHAALBAARHEID

Net als Nutanix zorgt GravityZone voor een efficiënt lineair schaalvoordeel. Het vermogen om op verzoek aanpassingen te doen, door gewoon aanvullende virtuele beveiligingsapparaten op te voeren, biedt GravityZone de unieke schaalbaarheid om grote inzetten te ondersteunen.

MAXIMALE BESCHERMING

Geavanceerde aanvallen kunnen zorgen voor storingen in datacentra, overtreding van regels en verlies of vernietiging van waardevolle data, met een gemiddelde schade van $4 miljoen per inbreuk, volgens de studie van het Ponemon Institute naar kosten van data-inbreuken van 2016. Op basis van een adaptieve gelaagde beveiligingsarchitectuur die onder andere een hefboom creëert voor gepatenteerde automatische leertechnologie en technieken voor gedragstechnologie, is bewezen dat GravityZone gekende en ongekende geavanceerde dreigingen voorspelt, voorkomt, detecteert en omzeilt.

Cybersecurity Maximum Protection shield

SUCCES VAN KLANTEN

Leer hoe een toonaangevende gezondheidszorgverlener zijn VDI-infrastructuur op basis van Nutanix efficiënt beveiligde met Bitdefender.

CASESTUDY LEZEN

PROBEER HET ZELF

Kijk hoe GravityZone Security voor gevirtualiseerde omgevingen in minder dan 5 minuten actief is op Nutanix.

Nutanix GravityZone integration Video link
Security for Virtualized Environments

GRAVITYZONE SECURITY FOR
VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

Beveiliging die de voordelen van de Nutanix-infrastructuur versterkt.

MEER INFORMATIE Download Gratis Testversie